Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(ramune555 @ 2007 05 21, 12:03)
Sveikutės, maniškė raudonoji kalija, žiedelį pradėjo leisti. Dabar nežinau ką daryti, ar kai pražydės į laiką nešti ar nieko neatsitiks jeigu dabar lauke pasodinsiu. Taip noriu žiedelį pamatyti, niekada neturėjau jokios kalijos.

kiek suprantu pas tave tokia kalija g.gif user posted image

tai zinok rasoma taip:auginant lauke, birzelio pradzioje sodinama i lengva trasia dirva, parenkama silta apsaugota nuo veju vieta. Kambaryje, kovo-balandzio ir spalio-gruodzio men., sodinama i vazonus, aiginimui parenkama sauleta vieta.

o va kokios mano kalijos verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 21, 17:47)
kiek suprantu pas tave tokia kalija g.gif user posted image

tai zinok rasoma taip:auginant lauke, birzelio pradzioje sodinama i lengva trasia dirva, parenkama silta apsaugota nuo veju vieta. Kambaryje, kovo-balandzio ir spalio-gruodzio men., sodinama i vazonus, aiginimui parenkama sauleta vieta.
o va kokios mano kalijos verysad.gif
user posted image
user posted image

Taip tokia pat gėlytė mano. Šiandien eisiu ir pasodinsiu lauke. Mano irgi tokie daigeliai buvo, bet tu nenusimink jie labai greitai pradeda augti, tikrai sulauksi vasarą žiedelių. Labai dėkui už informaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2007 05 22, 08:33)
Taip tokia pat gėlytė mano. Šiandien eisiu ir pasodinsiu lauke. Mano irgi tokie daigeliai buvo, bet tu nenusimink jie labai greitai pradeda augti, tikrai sulauksi vasarą žiedelių. Labai dėkui už informaciją biggrin.gif

o tau aciu aciuks.gif uz paguoda 4u.gif
Atsakyti
O as - naivuole isivaizdavau, kad tos taskuotlapes raudonos ir geltonos kambary ant palanges prazys. Pernai taip "pravargo" ir siemet butu varge. Dabar savaitgali bus i lauka istremtos... Ir zydes vasara, kai lauke ir be ju pilna ziedu. Galvojau, kad spalvotosios kaip ir baltos mano namelius papuos doh.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 05 22, 23:09)
O as - naivuole isivaizdavau, kad tos taskuotlapes raudonos ir geltonos kambary ant palanges prazys. Pernai taip "pravargo" ir siemet butu varge. Dabar savaitgali bus i lauka istremtos...  Ir zydes vasara, kai lauke ir be ju pilna ziedu. Galvojau, kad spalvotosios kaip ir baltos mano namelius papuos doh.gif  mega_shok.gif

na juk vasara vistiek daugiau lauke prabuni, o jos juk skinamos, o zieda gali ir pasimerkti i vazike mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės visos, vakar pamačiau maximoje geltonos kalijos svogūnėlių ir labai susigundžiau nusipirkti. Gal nieko tokio, kad tokiu laiku pasodinsiu, ar jas tik anksti pavasarį galima sodinti?
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2007 05 24, 11:08)
Sveikutės visos, vakar pamačiau maximoje geltonos kalijos svogūnėlių ir labai susigundžiau nusipirkti. Gal nieko tokio, kad tokiu laiku pasodinsiu, ar jas tik anksti pavasarį galima sodinti?

as praeita men sodinau, tai pas mane irgi dar tokios mazutes, tik lysti pradejo, o siaip gi jas galima sodinti kovas, balandis, geguzis g.gif
tai manau drasiai tu ja sodink mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš dar jos nepirkau, bet jeigu gegužį galima dar sodinti, tai šiandien nusipirksiu ir pasodinsiu, dėkui aciuks.gif Dar labai noriu juodos ir bordinės kalijos, bet Anykščiuose nemačiau pirkti. Reikės kol nevėlu geriau paieškoti.
Rena kaip tavo kalija auga? Maniškei raudonai labai patiko kai padėjau kur saulė neapšviečia, tai labai į viršų pradėjo stiebtis, tik niekaip į lauką neprisiruošiu persodinti, o ji tokiam mažam vazone.
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2007 05 24, 11:08)

sodink. as pries savaite ar dvi pasisodinau, jau lenda lapukas! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 05 24, 15:23)
sodink. as pries savaite ar dvi pasisodinau, jau lenda lapukas!  mirksiukas.gif

oho kaip greitai išdigo, tai dabar vėl prisipirksiu kalijų, labai jau jos man patiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune555 @ 2007 05 24, 14:31)
oho kaip greitai išdigo, tai dabar vėl prisipirksiu kalijų, labai jau jos man patiko biggrin.gif

tiksliai nepamenu kada sodinau. Rodos pries dvi savaites, bet man palyginti greitai atrodo smile.gif as irgi uzsimaniau daugiau. sita balta, norisi kitokiu spalvu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2007 05 24, 15:37)
tiksliai nepamenu kada sodinau. Rodos pries dvi savaites, bet man palyginti greitai atrodo smile.gif as irgi uzsimaniau daugiau. sita balta, norisi kitokiu spalvu  mirksiukas.gif

Man irgi tas pats, jos man gražesnės už rožes ir kitas skinamas gėles ir dar taip greitai auga, kad užsimaniau ir daugiau, ties aš baltos neturiu, bet mačiau draugė daug turi, gal sušelps ir man daigelį ax.gif
Atsakyti