Mano dukrytei dabar jau 3,9m. Savo pieneliu ja maitinau iki 2,5m.

.Ir tikrai labai tuo dziaugiuosi.Mamytes pienuko,niekas,niekuomet neatstos.Tai ir maistas,ir vaistas.Vaikiukas gauna geresni imuniteta,vyksta artimas santykis tarp vaiko ir mamos,ir siaip jau jis toksai skanutis

.Pienelio visada turejau l.daug.Sukaupiau daug ziniu apie maitinima.Galeciau dabar net koki straipsniuka apie zindyma rasyti

.Karta,mazdaug kuomet buvome 1.8m.(jau gerai nepamenu),uzsikreteme nuo giminaiciu viduriu infekcija.Aisku mus pagulde i ligonine,pastate lasaline.Dukryte valgyti nieko nenoredavo.Mano pienelis buvo vienintelis jos issigelbejimas.Ji zisdavo kruti,tuo paciu ir pavalgydama,ir nusiramindama.Gydytojas atejes mane labai pagyre,sakydamas,kad tokiu mamu labai mazai yra.Ir dar pasake,kad tas pienelis,tokiu atveju ,labai naudingas vaikiukui tampa,nes jame vis dar gaminasi imuniteta stiprinancios lasteles ir vitaminukai.Gydytojas padrasino maitinti,kuo ilgiau.Dukryte pasveiko.O as vis dar ja tebemaitinau savo pieneliu.Veliau,kai pamaciau,kad kruties reikia jau nebe maistui,o tik nusiraminimui,po truputuka,tas malonumas isnyko savaime.
Siandiena,as galiu pasakyti viena:jai yra tokiu mamyciu,kurios del vienokiu ar kitokiu priezasciu,neturi pienelio,ar negali maitinti,tuomet i pagalba pasitelkiama MISINUKAI,taciau jai mamytes gali ir turi pienelio,tai paskatinciau maitinti kuo ilgaiu.Remiantis mediciniais tyrimais,yra sakoma,kad:''motinos pienas vaikiukui butinas iki 6men.;reikalingas-iki 12men.; na,o pageidaujamas iki tol,kol yra poreikis '':sutinku .Taigi,mamytes,kas galite,maitinkite savo atzaleles savo pieneliu,o kas ne-naudokites siu laiku atradimais ir bukite visos zvalios,bei sveikos!