Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 25, 14:14)
na man ziurint i sia nuotrauka is kart uzkliuna kojos, kurias autorius galejo ir nukirpti.... as matau mociute apsirengusia "body" ir nuogas jos kojas... kurias pagal amziu demonstruot nelabai estetiska  doh.gif

del foto virsaus priekaistu neturiu, elegantiska skarele, mielas veidas, bet as vertinu bendra vaizda... ir tos koooojos........  doh.gif

na tiesiog reikia geriau pažiūrėt mirksiukas.gif ten išties manau smėlinės kelnės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute: 25 lapkričio 2007 - 14:27
QUOTE(Aila @ 2007 11 25, 14:18)
Man net mintis nešovė, kad ten nuogos kojos blink.gif  Turbūt ten smėlinės kelnės g.gif

na kaip yra is tikruju as tikrai nezinau, todel parasiau tai ka matau.....
gal kas mato ir kitaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 25, 14:20)
na kaip yra is tikruju as tikrai nezinau, todel parasiau tai ka matau.....
gal kas mato ir kitaip  4u.gif

Aš matau kitaip 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingute: 25 lapkričio 2007 - 14:26
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 25, 13:51)
arba neestetiskai atrodancia mociute, kuri pamirso uzsideti kelnes, arba..................

doh.gif ..o varge, man neatrodo, kad ji be kelniu. Ir niekad net neisdrysciau taip parasyti, jei man taip ir pasirodytu blink.gif
Atsakyti
per daug jau griežtai jūs čia viską vertinat, vienoms šis konkursas - rimtas; kitoms - juokingas, tai kiekviena ir deda tai, kaip supranta konkursą biggrin.gif man tiesą sakant daug įdomiau pažiūrėti į juokingas foto, o ne į rimtas; ir galit čia pulti, draskytis, man nė motais, man įdomiau žmonių išradingumas biggrin.gif
Atsakyti

man nesunku ir pakeisti..... cool.gif

p.s. Mazulele, kad ne vienoj nesimato isradingumo mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Gitatuka @ 2007 11 25, 14:25)
doh.gif ..o varge, man neatrodo, kad ji be kelniu. Ir niekad net neisdrysciau taip parasyti, jei man taip ir pasirodytu  blink.gif

o kodel nedrystum jei tai matytum? g.gif nu jeigu man neestetiska tai lyg ir turiu teise parasyti.... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 25 lapkričio 2007 - 14:53
jau tas gerumas vvvvv...
tik gal geriau i až reikėjo patarimus parašyti, o jei nori, kad kas nors nebedalyvautų šiam konkurse, tai taip ir rašyk.
kas savo klaidas suprato, tas savo žinutes ištrynė, o tavo taip ir liks turbūt...
Atsakyti
Na,bet jau ir komentarai blink.gif Dalyvaujanciu kol kas tiek nedaug,na komentaru baisumas...Manau,dalyvaujanciu ir bus mazai-bijos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 25 lapkričio 2007 - 14:44
na mergaites,ko cia pjaunates lotuliukas.gif
pamatysit,i pabaiga pasipils foto,ir galesit liezuviais malt
Atsakyti

QUOTE(daidora @ 2007 11 25, 14:39)
jau tas gerumas vvvvv...
tik gal geriau i až reikėjo patarimus parašyti, o jei nori, kad kas nors nebedalyvautų šiam konkurse, tai taip ir rašyk.
kas savo klaidas suprato, tas savo žinutes ištrynė, o tavo taip ir liks turbūt...

o kodel as patarimu cia negaliu rasyt? kas jums darosi merginos?
ir tikrai nenoriu kad kas nedalyvautu siame konkurse... cia ne mano problema, kad pacios parasot kuri jusu foto....

p.s. atbulai psl neskaitau, tad ir minties apie zinuciu trynima neturejau schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 25 lapkričio 2007 - 16:31
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 25, 13:51)
ideti atgyvenusia 90-uju stiliaus suknele, arba batus iki kaklo ir dar baltus, kurie nesiderina ne prie vieno aprangos elemento, arba megztini nedengianti uzpakalio, arba permirkusi celofano gabala, arba neestetiskai atrodancia mociute, kuri pamirso uzsideti kelnes, arba..................

Būtent tokių komentarų ir nesinorėtų skaityti apie savo foto schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Labai "estetiškai" parašei...

QUOTE(Alaja @ 2007 11 25, 14:43)
Na,bet jau ir komentarai blink.gif Dalyvaujanciu kol kas tiek nedaug,na komentaru baisumas...Manau,dalyvaujanciu ir bus mazai-bijos unsure.gif

Būtent tą ir norėjau pasakyti,nepatinka - nebalsuok,kam čia liežuviu laidyti g.gif
Atsakyti
Eilinis bobturgis doh.gif
Ir greiciausiai,komentuoja skaudziausiai tos,kurios is viso nezada dalyvaut konkurse,nes neisivaizduoja JOKIO stiliaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 25 lapkričio 2007 - 14:58