Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 25, 00:53)
Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki?  g.gif O moralas/patarimas koks?

QUOTE(Atogrąža @ 2007 11 25, 02:36)
Aha, aš irgi pagalvojau, o kodėl gi netiki, kas čia taip nesuderančio su mamyte, kaip tokia g.gif

manau autorė turėjo minty, kad atrodo jaunutė, o jau yra mama smile.gif
Atsakyti
Galvojau,kad nuotraukyciu bus daugiau per tas dienas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 11 25, 10:40)

Tai visi tą ir suprato, tik kaip tas jaunumas susijęs su stiliumi? Tiesiog pavadiniams nevisai tinkamas parinktas nuotraukai ir tiek ax.gif
Atsakyti
Man rodos,is vis galetu panaikint pavadinimu reikamuma unsure.gif Ruba pademonstruot nereikalingi jie. rolleyes.gif Tiesiog nuotrauka ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Alaja @ 2007 11 25, 09:52)
Man rodos,is vis galetu panaikint pavadinimu reikamuma unsure.gif  Ruba pademonstruot nereikalingi jie. rolleyes.gif Tiesiog nuotrauka ir tiek.

Na manau, kad pavadinimas reikalingas. Nes kažkiek "cinko" įneša, nes kartais ir iš nuotraukos taip gali ir likti nesupratęs kodėl ji čia įdėta. Kur pvz "Norėjau atrodyti gražiai..." jei būtų be pavadinimo, tai ten nematyčiau iš vis jokio stiliaus. Na bet jei jau atorė savo svajonę įgyvendino, tada jau galiu suprasti, kad norėjo ją ir kitiems parodyti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2007 11 25, 10:40)

Būna ir jaunesnių, patikėkit lotuliukas.gif

Man tai ta močiutė patinka wub.gif Tokia gera gera... wub.gif ir stilinga thumbup.gif
Atsakyti
Man pavyzdžiui visai nepatinka skaityti tokius komentarus kaip ,kad "konkursas be ryšio" schmoll.gif kai ilgai jokio nebūna,tada zirziam kad bent koks būtų,o dabar vėl blogai g.gif
Man šaunu,kad kažkas dalyvauja,bet savo foto nedėčiau vien dėl negražių replikų,o jų manau tikrai bus,kieno kojos storos,kurios batai negražūs,koks rankinukas nedera ir t.t mastau.gif
Atsakyti
As kol kas uz stilingiausia mociute thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 10:36)
Man pavyzdžiui visai nepatinka skaityti tokius komentarus kaip ,kad "konkursas be ryšio"  schmoll.gif  kai ilgai jokio nebūna,tada zirziam kad bent koks būtų,o dabar vėl blogai  g.gif
Man šaunu,kad kažkas dalyvauja,bet savo foto nedėčiau vien dėl negražių replikų,o jų manau tikrai bus,kieno kojos storos,kurios batai negražūs,koks rankinukas nedera ir t.t  mastau.gif

o ko bijot tu repliku? pati matei kad labiausiai replikuojami uzima auksciausias vietas thumbup.gif
o jei bijei vilko, nu tai sako neik i miska.
nepyk, tik, as nepiktai tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 25, 11:49)
o ko bijot tu repliku?

Jei norėčiau tokių replikų - patarimų,eičiau į stiliaus skyrelį,ten mergaitės mielai padės ir patars,gražiai pasakys kas negerai.
Tuo labiau,kad visi ęsam skirtingi,kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų mirksiukas.gif
Tiesiog jei kažkaip negražiai komentuosim,tai abejoju ar atsiras daug norinčių dalyvauti mastau.gif
Atsakyti
Mergvakario idėjos nesupratau - nei matosi stilingiausias, nei ten matosi mergvakaris. Tiesiog 3 moterys nusifotkino ir dar tokioj prieblandoj...
Atsakyti
QUOTE(ramzis69 @ 2007 11 25, 10:57)
Jei norėčiau tokių replikų - patarimų,eičiau į stiliaus skyrelį,ten mergaitės mielai padės ir patars,gražiai pasakys kas negerai.
Tuo labiau,kad visi ęsam skirtingi,kas vienam gražu,kitas gal išjuoktų  mirksiukas.gif
Tiesiog jei kažkaip negražiai komentuosim,tai abejoju ar atsiras daug norinčių dalyvauti  mastau.gif

na argi piktos tos replikos? g.gif nereik taip giliai priimti 4u.gif gi nerašo niekas kad kažkas š.. paskutinis. tiesiog pasako savo nuomonę man patinka tas, o nepatinka anas. o žmones tai žinoma, kad skirtingi ir visiems neįtiksi. o ir nereikia 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 11 25, 11:14)
Mergvakario idėjos nesupratau - nei matosi stilingiausias, nei ten matosi mergvakaris. Tiesiog 3 moterys nusifotkino ir dar tokioj prieblandoj...

drinks_cheers.gif

bet pvz mano tėvui šita sakė, patinka labiausiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai va ir suprask smile.gif
Atsakyti