Įkraunama...
Įkraunama...

Kasdien atrodykite puikiai!

Rhealife tai tu vyrą nufotkyk kai nematys kaip nors ir įdėk be žinios, jei jau bus toks stilingas ir gražus moteros tikrai nubalsuos į pirmą vietą jį ir džiaugsitės lygintuvu abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:06)
Labai norėčiau savo vyrą įdėti į konkursą, nes jis tikrai laimėtų stilingiausio vyro ar net tetuko konkursą, o be to, veidelį neeilinį turi  wub.gif Visos čia nutirptų ir subalsuotų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet sakė nė nesvajok  blink.gif  Nu tai ka padarysi, negausim lygintuvo smile.gif Reiks saves kur nors paieškoti, gal ką įdomaus rasiu...

O dėl nuotraukų, kurios yra juoką man sukele. Nu turbūt tik močiutė patiko. Kitos, tai eilinės. Ir tegu nesupyksta motinystė, bet man tie balti batai  schmoll.gif

ech kaip gaila, kad nepamatysim tikrai stilingiausio žmogaus......
Atsakyti
Dabar galvoju, gal čia mus Rhealife apgaut nori g.gif:
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:09)
Rhealife tai tu vyrą nufotkyk kai nematys kaip nors ir įdėk be žinios, jei jau bus toks stilingas ir gražus moteros tikrai nubalsuos į pirmą vietą jį ir džiaugsitės lygintuvu abu biggrin.gif

Baik tu juokus. Turbūt išvytų mane su tuo lygintuvu šėko lyginti lotuliukas.gif Aš pamačius čia tas nuotaukas ir jam parodžius, visaip bandžiau jį įtikinėti. Ir dar peržiūrėjau kad ir šiaip turim jau neblogų nuotraukų. Bet jis sako, čia manęs į bobų parodą nebandyk statyti lotuliukas.gif Nu man pačiai labai gaila. Nu gal kol konkursas pasibaigs, ir jei atsiras normalesnių nuotraukų gal įtikinsiu g.gif
Papildyta:
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:34)
Dabar galvoju, gal čia mus Rhealife apgaut nori g.gif:

O prie ko čia apgavimas? g.gif Tik dabar įsigalvojau, kad jei jau ir sugalvotumem dalyvauti jau negalėčiau, bo jau per daug čia prisišnekejau g.gif lotuliukas.gif
O kad gražų vyrą turiu tai nėr man ko apgaudinėt. galėsiu kada nors šiaip įkelti paciciekavijimui lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O kad stilingas, gal čia tik man taip atrodo ir mano draugams, o jus kitaip gal nuspręstumėt. Aš tik savo nuomonę parašiau. Ir sorry, jau mes čia nuo temos per daug nukrypstam cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rhealife: 24 lapkričio 2007 - 23:41
Dar tik konkurso pradžia, kaip sakė kitos visos galvoja derinius, stiliuką tobulina, marškinukus lyginas hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:39)
O prie ko čia apgavimas?  g.gif Tik dabar įsigalvojau, kad jei jau ir sugalvotumem dalyvauti jau negalėčiau, bo jau per daug čia prisišnekejau  g.gif  lotuliukas.gif
O kad gražų vyrą turiu tai nėr man ko apgaudinėt. galėsiu kada nors šiaip įkelti paciciekavijimui  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O gi prie to, kad nėra gal jis toks stilingas ir gražus, bet čia vyro neleidimas kaip priežastis nedėti nuotraukos. Visi pašnekėti gali ax.gif
Bet kokiu atveju aš ne piktai taip parašiau mirksiukas.gif
Papildyta:
Tai nenukrypstam nenukrypstam, šnekam apie konkursą ir apie jo dalyvius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 11 24, 22:42)
Dar tik konkurso pradžia, kaip sakė kitos visos galvoja derinius, stiliuką tobulina, marškinukus lyginas hihihi.gif
Papildyta:

O gi prie to, kad nėra gal jis toks stilingas ir gražus, bet čia vyro neleidimas kaip priežastis nedėti nuotraukos. Visi pašnekėti gali ax.gif
Bet kokiu atveju aš ne piktai taip parašiau  mirksiukas.gif

nu suprantu kad visi pašnekėt gali wink.gif

O del marškinukų lyginimo, įdomu įdomu bus pažiūrėti, jei tikrai kas nors specialiai konkursui nusifotografuos. gal ir pamatysim visai orginalių ir gražių derinukų..
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 25, 00:46)
O del marškinukų lyginimo, įdomu įdomu bus pažiūrėti, jei tikrai kas nors specialiai konkursui nusifotografuos. gal ir pamatysim visai orginalių ir gražių derinukų..

Vat ir aš laukiu specialiai konkursui fotografuotų derinių bigsmile.gif Nors kai kam nepatinka, man šitas konkursas kaip tik įdomus, nes bus (bent jau turėtų būti) vertinamas ne nuotraukų grožis, o žmonių stilingumas/išradingumas. Galėtų būti ir pvz. rankdarbių konkursas, o gal netgi interjero ir pan. Labai praktiška ir įdomu bigsmile.gif

Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki? g.gif O moralas/patarimas koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erszebeth: 25 lapkričio 2007 - 00:04
QUOTE(Erszebeth @ 2007 11 24, 23:53)
Vat ir aš laukiu specialiai konkursui fotografuotų derinių bigsmile.gif Nors kai kam nepatinka, man šitas konkursas kaip tik įdomus, nes bus (bent jau turėtų būti) vertinamas ne nuotraukų grožis, o žmonių stilingumas/išradingumas. Galėtų būti ir pvz. rankdarbių konkursas, o gal netgi interjero ir pan. Labai praktiška ir įdomu  bigsmile.gif

as pvz buciau visai ne pries, tai man nepatinka, kad tokie dalykai vis delto vadinami FOTOkonkursu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 25, 01:03)
as pvz buciau visai ne pries, tai man nepatinka, kad tokie dalykai vis delto vadinami FOTOkonkursu mirksiukas.gif

O bet tačiau, programavimo požiūriu, nėra kur kitur tokį daiktą kišt schmoll.gif Juk atvirukų konkursai irgi vykdavo FOTOkonkursų skyrelyje.
Atsakyti
Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki?  g.gif O moralas/patarimas koks?

Aha, aš irgi pagalvojau, o kodėl gi netiki, kas čia taip nesuderančio su mamyte, kaip tokia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2007 11 24, 23:39)
O kad stilingas, gal čia tik man taip atrodo ir mano draugams, o jus kitaip gal nuspręstumėt. Aš tik savo nuomonę parašiau. Ir sorry, jau mes čia nuo temos per daug nukrypstam  cool.gif

Tai tu jau gavai gyvenimo laimejima - stilingiausia vyra wink.gif

Beje, vienos nuotraukos pavadinimas užkliuvo - "niekas netiki, kad esu mamytė". Čia kad be sijono (kelnių), todėl netiki?  g.gif O moralas/patarimas koks?

Netiki, nes mamytes neturi laiko buti stilingos g.gif Dalis tiesos yra, nors mamyte tai gerai atrodo.

QUOTE(Gaziulka @ 2007 11 25, 00:03)

O kaip kitaip per interneta parodyti savo stiliu jei ne foto pagalba? Web konkursa skelbti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2007 11 25, 07:25)
Netiki, nes mamytes neturi laiko buti stilingos g.gif Dalis tiesos yra, nors mamyte tai gerai atrodo.

Žmonėm kartais su tokiu "netikėjimu" tenka susidurt kai žiūrėdami į tave mato tavy penkiolikinę mergiotę ir va todėl to nelabai sieja su motiniškumu. Čia pavadinimo interpretacija. Greičiau viena iš interpretacijos variantų, nes realiai žiūrint į nuotrauką nesuprantu. Ai žodžiu pavadinimas neteisingas, nes va čia bent kelios pasirodo visai patikėtų, kad mamytė, o tai jau ne "niekas" biggrin.gif
Atsakyti