Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(ingoo @ 2012 10 14, 14:39)
Sveikos. Mano vaikui 4 mėn. ir turiu mei tai nešioklę, bet nelabai išeina jį toje nešioklėje nešioti, nes su šia nešiokle labai jam kojytes skečia į šonus. Buvau tiek prisikaičiusi, kokios mei tai geros. Gal sakau ta medžiaga per plati ar kaip. Pirkta iš čia:http://www.meitai.lt/lt/galerija.html

Mes irgi niekaip neprisipratinom mei tai. Pradėjom bandyti įdėti kažkur nuo 3,5 - 4 mėn., bet po kelių minučių baisus klyksmas. Man taip pat pasirodė, kad per daug skečiamos kojos, tai daugiau ir nebekankinau.
Atsakyti
gal kuri galit paaiškint, kodėl vaikus rekomenduojama nešti nugaroje tik nuo 6mėn ir vėliau? dėl pačių vaikų stuburiuko ar dėl sudėtingumo mamai? būtų labai patogu...
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2012 12 30, 02:54)
gal kuri galit paaiškint, kodėl vaikus rekomenduojama nešti nugaroje tik nuo 6mėn ir vėliau? dėl pačių vaikų stuburiuko ar dėl sudėtingumo mamai? būtų labai patogu...

as manau del sudetingumo mamai, ir gal del to, akd neuzdustu, nes nematai, bet vistik yra pozos, kuriu deka issikeliamas vaieklis labai aukstai (vakar maciau realybej viena moteri) ji turejo visai mazuliuka restorane, tai buvo is tiesu fainai ziureti, vaikelis atrode nepriekaistingai, aisku, tai ergonomine nesiokle smile.gif po teisybei, vaikjuoste buvo. bet ir su slingu geru ar meitajum - be problemu imanoma.
Atsakyti
QUOTE(166cm @ 2012 12 30, 01:54)

Na žinok čia mano fantazijos, bet gal dėl to, kad vaiką turi visada matyti, kol mažiukas. Dėl to, kad kol mažas, jis nemokės pasimuistyti, jei nepatogu, jei kur spaudžia ar dūsta. Nes rekomendacijose kaip nešiot nuolat pabrėžiama, kad reikia nuolat stebėt ar smakriukas neprispaustas, ar nosytė ir burnytė turi kuo kvėpuot. g.gif
Atsakyti
g.gif jo... vienai tuomet neišeitų, bet kai namie yra vyras, kuris visada panorėjus gali patikrint, ar gerai viskas atrodo. dar tam yra ir veidrodis g.gif o ir vaiko kvėpavimą suklususi jaučiu, o ne girdžiu...
Atsakyti
Rišant mei tai naujagimį - mažą kūdikelį kojų nereikia istraukti, skėsti, ty rišama yra su kojytėmis viduje, jas išskėtus varliuko poza , jei pats mei tai per ilgas, galima jį atlenkti apatinę dalį prieš rišant.
Mei tai bendrai labai patogi ir tvirta nešioklė, puikiai tinkanti ir ir mažiausiam naujagimiui ir paaugusiam vaikui, bet man asmeniškai jos minusai - tai storesnė medžiaga, dėl ko man per šilta su ja šiltuoju metų laiku, be to maža kūdikį sunku maitinti jame, nepatogu.
Apskritai turbūt sunku rasti vieną geriausią ir universaliausią nešioklę, visų jų yra trūkumų, yra privalumų smile.gif beje viena iš paprastų bet super atradimų man auginant vaikus buvo hotslings vaikmaišis, del greito užsidėjimo ir praktiškumo, mažai vietos užima, minusas tik kad svoris tenka ant vieno peties kaip ir su slingu, kas ilgai nešiojant jaučiasi ... Bet to patogu jame maitinti smile.gif
Dabar turiu dar baby carrier amazonas, norėjau kažko greito ir patogaus uzsidėti, kas mažiau apkrautų vieną petį , bet šis daktas, nors gan lengva naudoti, patogu vaikui, nes medžiaga labai minkšta švelni, užima nedaug vietos, bet nėra ptogu su ja darbuotis, ty aktyviau tvarkytis,, lankstytis, vaikas mažiau stabilus nei mei tai (šiuo atžvilgiu paskritai mei tai lyderis, tik su juo man vaikas saugiausiai tupi smile.gif. Dėl mažos reguliavimo galimybės baby carrier nėra geriausias produktas ..
Beje a beveik nenešiodavau nė vieno vaiko ant nugaros būtent dėl nesaugumo, nes pati vaiko nematai ir pritariu pilnai, kad jei jau nešioti tai tik didesnį, stipresnį vaikutį .

Atsakyti
Kuo giliau į mišką, tuo tamsiau - nieko nesuprantu, ką geriausiai ir kokios firmos pirkti - variantų tiek daug.
O ar visos, kurios nešiojate vaikjuostes, lankėte tuos kursus, viskas taip sudėtinga atrodo...
Teks tikriausiai ir man į tuos kursus rašytis, nes čia tokios subtilybės apie kiekvieną daiktą...
Atsakyti
QUOTE(imany @ 2013 01 06, 16:22)
Kuo giliau į mišką, tuo tamsiau - nieko nesuprantu, ką geriausiai ir kokios firmos pirkti - variantų tiek daug.
O ar visos, kurios nešiojate vaikjuostes, lankėte tuos kursus, viskas taip sudėtinga atrodo...
Teks tikriausiai ir man į tuos kursus rašytis, nes čia tokios subtilybės apie kiekvieną daiktą...

Yra dvi galimybės:
Tiems kas gyvena Vilniuje ar aplink jį eiti į nešiojimo kursą http://www.prieraisi...yste.lt/node/13
Toms, kurios nevilnietės - Keliaujančio slingo seserija http://www.geramama.lt/node/220

Aš tai turiu vaikjuostę trikotažinę, su kuria nešiojau pirmąjį mėnesį, toda įsidėjau į mei tai iš Kenga.lt, vėliau nuvykusi prie jūros papludimyje labai pravertė slingas, nes jame galėjau nešioti ir žindyti keturiu menesių savo dukrelę net be liemenuko, nes jis viską uždengė.
Dabar žiemą - meitai lauke, slingas - namie.
Atsakyti
Mes turėjom vaikjuoste, sėkmingai naudojom kol buvo visai kudikis, o nuo devyniu mėn. jau nebenorėdavo, kad ja riščiausi doh.gif jai greit atsibosdavo pririštai tupėti biggrin.gif tada suradom dar geresni dalyka - vaikmaiši thumbup.gif tekdavo važiuoti i miesta viešuoju transportu, tai nesunku užsidėti, lengva nusiimti, ir mažai vietos užima palyginti su vaikjuoste thumbup.gif žinoma, su juo nebutu itin patogu, jei reiktu daug vaiksčiot bet kai mano dukrytė jau laksto, pavargsta, užsimano ant ranku tai man jis labai praverčia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tyliai_SV @ 2013 01 02, 15:59)
Na žinok čia mano fantazijos, bet gal dėl to, kad vaiką turi visada matyti, kol mažiukas. Dėl to, kad kol mažas, jis nemokės pasimuistyti, jei nepatogu, jei kur spaudžia ar dūsta. Nes rekomendacijose kaip nešiot nuolat pabrėžiama, kad reikia nuolat stebėt ar smakriukas neprispaustas, ar nosytė ir burnytė turi kuo kvėpuot.  g.gif

Pritariu Tyliai_SV. Kol mažiukas leliukas geriau, kad būtų prie mamos. Dar galbūt yra ir toks dalykas, kad vaiką ant nugaros galima nešioti kai jis pats laiko galvytę.... Kazkur skaičiau
Papildyta:
QUOTE(166cm @ 2012 12 30, 02:54)

galbūt yra ir toks dalykas, kad vaiką ant nugaros galima nešioti kai jis pats laiko galvytę.... Kazkur skaičiau smile.gif
Atsakyti
As ir esu isigijusi nesykle is meitai.lt ir nelimpa nuo pat gimimo ji mum. dabar 6 men ir labai reikia vaizdo i prieki, o su sia nesiokle neiseina man taip pasiristi, mat per kieta ir per trumpa tampa. Zodziu ikol kas stovi pinigai ismesti.
bei turiu ir minimonkei maisiuka - nu tai taip pat tarnavo tik pacioje pradzioje, kol dar kudikelis maziukas buvo, dabar viskas. Jau galvoju kad reik dairytis tu gamykliniu nesiokliu, kur gali priekiu nesiotis.
Atsakyti
QUOTE(Dilke @ 2013 02 07, 15:15)
As ir esu isigijusi nesykle is meitai.lt ir nelimpa nuo pat gimimo ji mum. dabar 6 men ir labai reikia vaizdo i prieki, o su sia nesiokle neiseina man taip pasiristi, mat per kieta ir per trumpa tampa. Zodziu ikol kas stovi pinigai ismesti.
bei turiu ir minimonkei maisiuka - nu tai taip pat tarnavo tik pacioje pradzioje, kol dar kudikelis maziukas buvo, dabar viskas. Jau galvoju kad reik dairytis tu gamykliniu nesiokliu, kur gali priekiu nesiotis.

atleiskit už klausimą - vaikui reikia vaizdo į priekį ar jums?
Atsakyti