Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(Iriz @ 2013 02 07, 16:28)
atleiskit už klausimą - vaikui reikia vaizdo į priekį ar jums?

na zinoma kad vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilke @ 2013 02 08, 09:40)
na zinoma kad vaikui  lotuliukas.gif

o kaip jis parodo, kad reikia vaizdo į priekį? g.gif
Atsakyti
LAbai ilgai rinkausi nesiokle, ir galiausiai nusipirkau Amazona. Jis labiau namie tinkamas, minkstutis, paprasta uzsidet.
http://www.vaikams.e..._category_id=55

Labai patiko vaikiukui, nors ilgai irgi nenorejo buti. Bet, kai rinkomes, i kietesne idejus visai paleisdavo dudas. Sako, buna ipranta veliau.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami. Jiems skira Skelbimų lenta, skyrelis Vaikiška technika
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2012 05 31, 17:40)
sveikos, ieškau patarimo  4u.gif ar kas yra įgudusi žindyti nešioklėje? ar tai įmanoma,kai krūtinė didelė? nu nežinau, kažkaip labai žemai tada vaiką reikia prisirišti?... koks variantas būtų tinkamiausias žindyti naujagimį? turiu tris pametinukus beveik - labai aktualu išmokti pasirūpinti naujagimiu, negulint šalia jo visą dieną  doh.gif

man, kaip dideles krutine savininkei:), pasibandzius vaikjuoste labiausiai netiko tai, kad su ja karsta. jau vien nesioti didele krutine yra ka veikti, dar kudykelis prioe sirdies ir visa tai apvyniota juosta. Pirmais men labiau patiko labiau "cirkuliuojanti" nesykle- slingas. Tik dideliu mostu reikalaujanciu darbu su ja nenuveiksi:) ir nugara apie save primindavo...
Atsakyti

! 
Šioje temoje skelbimai yra draudžiami. Tam skirta Skelbimų lenta. Moderatorė
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxxxx @ 2013 04 04, 00:49)
man, kaip dideles krutine savininkei:), pasibandzius vaikjuoste labiausiai netiko tai, kad su ja karsta. jau vien nesioti didele krutine yra ka veikti, dar kudykelis prioe sirdies ir visa tai apvyniota juosta. Pirmais men labiau patiko labiau "cirkuliuojanti" nesykle- slingas. Tik dideliu mostu reikalaujanciu darbu su ja nenuveiksi:) ir nugara apie save primindavo...

man irgi, kaip dideles krutines savininkei, vaikjuosteje maitinti buvo ziauriai ziauriai nepatogu, dargi paskui pazindzius susitvarkyti viska i vieta irgi nepatogu. Tad visus tris vaikus zindziau tik issiemusi is nesyniu. Vaikjuoste man absoliuciai nepasiteisino, nors dejau labai daug vilciu verysad.gif

Cia kazkas klause apie vaizda i prieki ir kaip vaikas pasako - nereikia tik, tik prisirisu vaika veidu i krutine, tuoj draskosi ir rekia, galva i sona bando sukt, pyksta, isidejus ant klubo slinge arba "kenguroje" - kuo puikiausiai keliaujam... Vaikas zvalgosi, jam idomiau.. Sakyciau, vienas vaikas... Mano visi trys nenorejo buti veidu i krutine.. Tiesa, mazasis isvis niekaip nenori buti priristas. Pasirinko buti vezime.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilke @ 2013 02 07, 15:15)
As ir esu isigijusi nesykle is meitai.lt ir nelimpa nuo pat gimimo ji mum. dabar 6 men ir labai reikia vaizdo i prieki, o su sia nesiokle neiseina man taip pasiristi, mat per kieta ir per trumpa tampa. Zodziu ikol kas stovi pinigai ismesti.
bei turiu ir minimonkei maisiuka - nu tai taip pat tarnavo tik pacioje pradzioje, kol dar kudikelis maziukas buvo, dabar viskas. Jau galvoju kad reik dairytis tu gamykliniu nesiokliu, kur gali priekiu nesiotis.

pamėginkit nešiot ant nugaros. maniškė veidu į veidą protestuoja, o nešiojama ant nugaros būna patenkinta rolleyes.gif
pastebėjau, kad mamos dažnai nė nebando nešioti vaikų ant nugaros. nei nuo 6mėn, nei nuo metukų. o be reikalo... man pati patogiausia poza. ypač patogu dirbti, daržuose kuistis, grindis plaut ir t.t. o ką jau kalbėt, kad fiziškai lengviau 10kg "kuprinę" nešt kaip priklauso ant kupros, o ne ant pilvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes turėjom slingą, tai tiko nebent paaugusiam vaikučiui ant klubo nešti. Bet nešti tikrai sunku. Įsigijom ergo baby nešioklę. Tai superinė. Nugara visai nesijaučia. Labai patogu. Galima ir ant nugaros nešti ir ant klubo. Nors dabar keliaujam tik varliuku. O kai paaugs bandysim visaip.
Atsakyti
O kokia nešynė labiausiai tiktų neišnešiotukui? Norim būti kartu širdis prie širdelės, tik nežinau ar galima, ką patartumėt?
Atsakyti
QUOTE(Uogiux @ 2013 10 20, 15:32)
O kokia nešynė labiausiai tiktų neišnešiotukui? Norim būti kartu širdis prie širdelės, tik nežinau ar galima, ką patartumėt?

Tikrai galima, net labai patartina 4u.gif Geriausia, manau, trikotažinė, tampri vaikjuostė.
Atsakyti
Turiu 2 mėn. dukrytę (visiška rankinukė). Norėčiau kokios itin greit ir lengvai užsidedamos nešynės, kad 2.gif namuose būtų patogu dažnai įkelt/iškelt. Galvoju apie Manducą. Ar lengvai galima padielką nusipirkt kaip Ergo baby? Ar tinkama ji itin smulkaus sudėjimo žmonėm? Ar su ja labai karšta vasarą palyginus mei tai?
Atsakyti