QUOTE(ramuniuxxxx @ 2013 04 04, 00:49)
man, kaip dideles krutine savininkei:), pasibandzius vaikjuoste labiausiai netiko tai, kad su ja karsta. jau vien nesioti didele krutine yra ka veikti, dar kudykelis prioe sirdies ir visa tai apvyniota juosta. Pirmais men labiau patiko labiau "cirkuliuojanti" nesykle- slingas. Tik dideliu mostu reikalaujanciu darbu su ja nenuveiksi:) ir nugara apie save primindavo...
man irgi, kaip dideles krutines savininkei, vaikjuosteje maitinti buvo ziauriai ziauriai nepatogu, dargi paskui pazindzius susitvarkyti viska i vieta irgi nepatogu. Tad visus tris vaikus zindziau tik issiemusi is nesyniu. Vaikjuoste man absoliuciai nepasiteisino, nors dejau labai daug vilciu
Cia kazkas klause apie vaizda i prieki ir kaip vaikas pasako - nereikia tik, tik prisirisu vaika veidu i krutine, tuoj draskosi ir rekia, galva i sona bando sukt, pyksta, isidejus ant klubo slinge arba "kenguroje" - kuo puikiausiai keliaujam... Vaikas zvalgosi, jam idomiau.. Sakyciau, vienas vaikas... Mano visi trys nenorejo buti veidu i krutine.. Tiesa, mazasis isvis niekaip nenori buti priristas. Pasirinko buti vezime..