Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 11 19, 02:53)
tirim ir mei tai ir vaikjuoste ir slinga tik vaikmaisi paskolinom mazai mergaitei smile.gif na as kadangi gyvenu saly kur vasara prasides uz poros savaiciu,tai daugiau naudoju mei tai,vienu metu (kol remontavo darbini masinuka) pradejau naudoti surisama slinga,nes niekaip neapsisprendziu ar vasara nebus per karsta su austine pusilge vaikjuoste,nors medziaga jau nuziurejau,bet vis suabejoju....su mei tai parasciau "susipakuoti" jei reik kokiu autobusu vaziuot,jei ilgesniam pasivaiksciojimui renkuosi vaikjuoste,nes patogiau smile.gif dar trumpai kelionei renkuosi viena is slingu,surisama ar su ziedais smile.gif ps per tiek laiko taip ir neismokau viena uzsiristi maziaus ant nugaros su vaikjuoste su mei tai be bedu tad jei reiktu rinktis viena is vaikjuostes ir mei tai,tokio amziaus kaip mano mazius rinkciausi mei tai biggrin.gif

aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif bet dar truputi paklausinesiu.... blush2.gif

o toki 3 men mazuleli galima jau deti i mei tai nesiokle? ar tokiem maziukam geriau vaikjuoste ar slingas? g.gif

ir dar... ar mei tai nugarelese buna kazkoks pakietinimas (ar paminsktinimas - nezinau kaip tiksliau pavadinsti)? ar tik paprastas audinys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirtyšė: 19 lapkričio 2010 - 10:22
smile.gif iki kokiu 6 men as naudojau vaikjuoste,tik po to isigyjau/pasisiuvau slinga ir vaikmaisi,o mei tai pradejau naudoti gal kai maziui buvo 10 men smile.gif tokiam mazam kaip tavo rinkciausi vaikjuoste ir gerus kursus apie nesiojima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arbatos_puodelis @ 2010 11 19, 18:45)
smile.gif iki kokiu 6 men as naudojau vaikjuoste,tik po to  isigyjau/pasisiuvau slinga ir vaikmaisi,o mei tai pradejau naudoti gal kai maziui buvo 10 men smile.gif tokiam mazam kaip tavo rinkciausi vaikjuoste ir gerus kursus apie nesiojima smile.gif

todel, kad per mazas dar mei tai nesioklei?

sorry, kad taip prikibau blush2.gif bet niekaip neapsisprendziu, nors jau linkau prie mei tai...
Atsakyti
QUOTE(Mirtyšė @ 2010 11 19, 19:20)
todel, kad per mazas dar mei tai nesioklei?

sorry, kad taip prikibau  blush2.gif bet niekaip neapsisprendziu, nors jau linkau prie mei tai...

pakietinimo nera ir net gi manoma, kad jis kenkia, nes trukdo medžiagai apgaubti apvalią mažylio nugarytę tolygiai ir pakelti keliukus virš bambutės. Mei tai galima trijų mėn kūdikiui, tik gali nugarytė būti per plati, tada ją reikia surišti apačioje juostelę ir taip pamažinti. Arba naudoti kitą instrukciją kai vaikelio kojytės lieka viduj. Jeigu kūdikėlis iš stambesnių - nieko nereikia smile.gif. Bet man su mažyliu kažkaip taip pat vaikjuostė buvo patogesnė smile.gif Mūsų meitai liko tėčiui ir greitiems užrišimams ant nugaros - su mei tai tai padaryti galima truputi greičiau ir saugiau - mažiau reikia mokytis, negu naudojant vaikjuostę.

Iš kitos pusės, sunkesniam vaikeliui vaikjuostė geriau - su ja daugiau žaidomo, bet ji tolygiau paskirsto kūdikio svorį ir mamai bus lengviau nešti.
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 11 21, 16:01)
pakietinimo nera ir net gi manoma, kad jis kenkia, nes trukdo medžiagai apgaubti apvalią mažylio nugarytę tolygiai ir pakelti keliukus virš bambutės. Mei tai galima trijų mėn kūdikiui, tik gali nugarytė būti per plati, tada ją reikia surišti apačioje juostelę ir taip pamažinti. Arba naudoti kitą instrukciją kai vaikelio kojytės lieka viduj. Jeigu kūdikėlis iš stambesnių - nieko nereikia smile.gif. Bet man su mažyliu kažkaip taip pat vaikjuostė buvo patogesnė smile.gif Mūsų meitai liko tėčiui ir greitiems užrišimams ant nugaros - su mei tai tai padaryti galima truputi greičiau ir saugiau - mažiau reikia mokytis, negu naudojant vaikjuostę.

Iš kitos pusės, sunkesniam vaikeliui vaikjuostė geriau - su ja daugiau žaidomo, bet ji tolygiau paskirsto kūdikio svorį ir mamai bus lengviau nešti.

labai jums aciu uz tokia issamia ir vertinga info 4u.gif

vistik nusipirkau mei tai. patenkinta esu be galo - maziukas nuolat salia wub.gif o ir mano rankos laisvos thumbup.gif
neturiu su kuo palyginti (vaikjuostes ar slingo), bet sis variantas tikrai puikus.

aciu visoms uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Puikus pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
Naršydama po internetą užmačiau instrukciją kaip pasisiūt pončo , tai galvoju, reik ir čia mestelt. Gal kuriai kada prireiks? wink.gif
http://magiccityslin...fringe-revised/
Atsakyti
ačiū smile.gif

dar vienas variantas - tiesiog nusipirkti pončio kuris užsegiamas su segtukais priekyje smile.gif trukumas LT orais - lietus smile.gif o mums čia ir užtektų turbūt tokio

na ar nešiojami vaikučiai LT žiemą?
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2010 12 23, 07:18)
na ar nešiojami vaikučiai LT žiemą?

Aš su savo vežimu nepravažiuoju, tai nešioju su Mei Tai, kol panešu... smile.gif
Atsakyti
vasara slingas-vaikjuoste man buvo nepamainomas. dbr vaikas paugo, jau 6 men, ir uzsideti su kombinezonu, visais vaiko ir mano rubais - suku paeit. bandziau po striuke susipakuot vaika, tai karsta ir taip pat nelabai patogu, nes mano striuke ne plati, tada man spaudzia ir tikrai juokingai atrodo..ka jau kalbet apie kakla... zodziu, laukiu vasaros..tik kad vaikas iki vasaros jau vaikscios smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2010 12 31, 00:33)
vasara slingas-vaikjuoste man buvo nepamainomas. dbr vaikas paugo, jau 6 men, ir uzsideti su kombinezonu, visais vaiko ir mano rubais - suku paeit. bandziau po striuke susipakuot vaika, tai karsta ir taip pat nelabai patogu, nes mano striuke ne plati, tada man spaudzia ir tikrai juokingai atrodo..ka jau kalbet apie kakla... zodziu, laukiu vasaros..tik kad vaikas iki vasaros jau vaikscios smile.gif)))

optimistė smile.gif
Atsakyti
del ko optimiste? kam vaikas prades vaiksciot metuku? ar kad vaikscios bet vis tiek nesiot reiks :DDDD nieko, panesiosiu smile.gif))
Atsakyti