Įkraunama...
Įkraunama...

Slingai,vaikjuostės, mei tai ir kt.

QUOTE(Agatka @ 2011 01 02, 12:52)
del ko optimiste? kam vaikas prades vaiksciot metuku? ar kad vaikscios bet vis tiek nesiot reiks :DDDD nieko, panesiosiu smile.gif))

Na metukų tas vaikščiojimas dar toks... kad arba nešiot arba vežiot vistiek reiks smile.gif Arba nevaikščios. Maniškė jau 13 mėn, o dar nevaikšto.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 03, 02:00)
Na metukų tas vaikščiojimas dar toks... kad arba nešiot arba vežiot vistiek reiks smile.gif Arba nevaikščios. Maniškė jau 13 mėn, o dar nevaikšto.. smile.gif

tikra tiesa biggrin.gif

turiu vaikjuostę, slingą ir suku galvą, ar įsigyt Manducą ar pns. ar lengviau su jom prisitaikyti aprangą žiemai, ar nešiot ant striukės nei su vaikjuoste? man teks nešioti žiemą, ankstyvą pavasarį, nes situacija su viešuoju transportu prasta, o ir vaikai du...
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2011 01 04, 20:06)
tikra tiesa  biggrin.gif
turiu vaikjuostę, slingą ir suku galvą, ar įsigyt Manducą ar pns. ar lengviau su jom prisitaikyti aprangą žiemai, ar nešiot ant striukės nei su vaikjuoste? man teks nešioti žiemą, ankstyvą pavasarį, nes situacija su viešuoju transportu prasta, o ir vaikai du...

Aš su dviem vaikais pirmąją žiemą keliavau su vaikjuoste po striuke ir dabar turbūt tą patį daryčiau, nes mažyliui tikrai taip šilčiau, nei būti atskirai aprengtam. Sukonstruotą nešioklę ant palto imčiau antriems metams. Bet gi kiekviena iš mūsų skirtinga ir prisitaikom pagal savo poreikius. Be to visokių vilnonių drabužėlių šiais laikasi, tokių mano laikais nebuvo smile.gif Gal jie užtikrintų ir šilumą mažiukui?
Atsakyti
ziema pavojinga nesiot sunkesni vaika, slidu. manau geriau pasikankinti su vezimu...
Atsakyti
QUOTE(Agatka @ 2011 01 05, 02:57)
ziema pavojinga nesiot sunkesni vaika, slidu. manau geriau pasikankinti su vezimu...

Mano visi vaikai žieminiai ir aš neįsivaizduoju žiemos su vežimu. Per tokias pusnis? Kai šaligatviai nenuvalyti, tik siauri takučiai?, kai prieini kalną sniego ir net vežimo nėra kaip apsukti ir turi nešti ne tik vaiką, bet ir vežimą? Esu bandžiusi su pirmuoju taip gyventi ir ir tai buvo daug sunkiau nei su nešiokle. Su vaiku nešioklėje tiesiog eini iš lėto, mažais žingsniukais ir gali pereiti visur thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kaip faina, kad tokia tema radau bigsmile.gif Maciau buvo dar kita,bet ji uzdaryta unsure.gif

Man irgi tai galvos skausmas - bandziau su vezimu eiti - katastrofa, kad ir kokie geri pripuciami ratai bebutu doh.gif Paskaitinejau, pasidomejau, isbandysiu vaikjuoste 2 savaites, bandysiu ir i lauka iseiti (mama atiduos didelius kailinius), ziuresiu ar man pasiteisins, nes iekau kazkokio varianto, kaip vienai su 2 vaikais iseiti i lauka tokiu oru (ir, zinoma, kitais sezonais) smile.gif

Tik gaila, kad kursai vyksta tik didziuosiuose miestuose.... verysad.gif
Atsakyti
tikra tiesa  biggrin.gif

aš turiu Mei Tai ir esu labai patenkinta. Su kombinezonu mažę įsisodinu. Madžiau manducą pas draugę, tai man mei tai patoiko labiau nes gali kaip norsi susireguliuot lengviau. Aišku kaip kam. Reik bandyt individualiai. Su mei tai važiavom ir autobusu. Nelengva u vaiku viešajame iš tiesų, nes žmonės nemato kad tiu vaiką nei, grūdasi..
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 01 05, 17:31)
aš turiu Mei Tai ir esu labai patenkinta. Su kombinezonu mažę įsisodinu. Madžiau manducą pas draugę, tai man mei tai patoiko labiau nes gali kaip norsi susireguliuot lengviau. Aišku kaip kam. Reik bandyt individualiai. Su mei tai važiavom ir autobusu. Nelengva u vaiku viešajame iš tiesų, nes žmonės nemato kad tiu vaiką nei, grūdasi..

man norėjosi kontruotos nešioklės dėl to, kad nusiėmus vaiką kur nors mieste, lauke, nemerkčiau ilgų juostų į balą, kaip su kokia vaikjuoste ir turbūt mei tai. juk nelengva su tais visais metrais susitvarkyti, kai reikia išimti vaiką ir vėl įsidėti, ypač kai šlapia.
o ir į gamtą nuvažiavus automobiliu nesiriši vaikjuostės su kūdikėliu prie -2C ir tik tuomet nesidėsi palto ant vaiko g.gif o mašinoj irgi to nepadarysi. tokie tie mano pasvarstymai ir padvejojimai doh.gif

gyventumėm kur pietuose... rolleyes.gif
Atsakyti
vaikjuostę galima paruošti iš anksto - užsirišti ir ten tiesiog vaikutį įdėti wink.gif - čia dėl automobiliaus smile.gif
dėl to varianto su kailiniais - nepamiršk, kad tavo kaklas bus atviras - reik pasirupinti kažkokiu šaliku ilgesniu g.gif ir dar jeigu kailiniai sunkus, gali būt sunku judėt - su kūdikiu priekyje ir dar sunkiais kailiniais lotuliukas.gif

Aš vis dar nedaug nešioju nešioklėje, nes greitai pradedu prastai jaustis, pavargstu. O lelius manęs ne paleidžia nuo saves... tai dar gan daug kartu sėdim ar gulim smile.gif. Vyras nusipirko Chechovo atpasakojimu rinkinį - vienas draugas prašė pamokyti pasaulio literatūros.. anglų kalba - tai per dvi dienas prarijau smile.gif.
Atsakyti
Natuke, man taip ispudingai atrodo penktas vaikas! JEGA! saunuole mamyte.

o del nesiojimo ziema,tai apsikarscius striukem, salikais...man labai sunku, poto dar laiptais i 4 a - visai nebegaliu. tada stumiu vezima per pusnis ir ne taip pavargstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2011 01 06, 09:39)

dėl to varianto su kailiniais - nepamiršk, kad tavo kaklas bus atviras - reik pasirupinti kažkokiu šaliku ilgesniu g.gif ir dar jeigu kailiniai sunkus, gali būt sunku judėt - su kūdikiu priekyje ir dar sunkiais kailiniais  lotuliukas.gif

Tai va, labai gerai, kad galima isbandyti ir tada nuspresti ar tinka, ar geriau ieskoti kokiu kitokiu vaiantu smile.gif Mano viena drauge su kailiniais varinejo ziema (vaiktuis jau buvo didesnis, apie puse metuku), tai sake nieko, normaliai visai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virvė @ 2011 01 05, 16:56)
gyventumėm kur pietuose... rolleyes.gif

tada butu karsta ir nelabai patogu nesioti,nes nelabai ka apsirengsi,vaiko ir neaprengsi,nespejus iseiti is namu jau abu butumet slapi smile.gif bet vistiek nesiotumet.tai kaip as nesioju,nors uz lango vidurvasaris,lauke +35,bet siandien pora valandu mazas pratupejo mei-tai,kol as reikalus tvarkiausi,dovanas pirkau.Matau cia vyksta diskusija apie nesiojima ziema,tai papasakokit jus man kokie tie orai,nes uz 3 savaiciu laukia manes ir mazo kelione i LT,su 4 persedimais,vezimo nutariau neimti,nors turiu gera ir labai mylima,bandysiu suktis su mei-tai,nes dideliu tarpu tarp skrydziu neturiu,tad vezimas butu tik beda,o gal geriau dar pasiimti ir vaikjuoste?vistik menesis Lietuvoj orai ne vasariski,o mazam beveik 2metai smile.gif
Atsakyti