Įkraunama...
Įkraunama...

Dituvos sodai

QUOTE(nerijusr @ 2007 10 17, 19:50)
o jus cia gyvenat paciose dituvos sodose ten uz parduotuves ar tose uz gelezinkelio po kaire puse gubojos ar kaip ten jie vadinasi smile.gif

tie kur prie gelezinkelio- vadinasi Gubojaus sodai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_zija: 18 spalio 2007 - 07:38
oj oj! Kaip mane nervina visi nusistate pries diduva!!! prisnekat tiek nesamone kad bloga daros!!! kanalizacija nori ir pasidarai, tuoj prades statyti prekybos centra, del duju neproblema (beto vistiek anksciau ar veliau ves), autobusai vazineja nuolatos, internetas yra!!! del vandens kad neuztenka kazkas sake, nu tai cia isvis beprotis as kitaip ir pavadint negaliu, is kur tu cia ismastei??? TAI VA, ko jus dar norit?? KUR jus dar pasiulytumet gyventi, kur butu geresnes salygos?? AR 18km DAUG??? su masina atvaziuoji per 20 min!!! jei nori paspaudi akseleratoriu ir atmauni per 15! As nesuprantu tu kurie specialiai sneka nesamones ir baido nuo dituvos kitus!!! TAI GALU GALE ko dar truksta kritikai jus didieji???
Atsakyti
nu ta diskusija tikrai kazkokia beprasme.nesuprantu pasakymo-nera komunikaciju.kai zmones nori, vandens grezinius ir kanalizacijas patys pasidaro.ir problemos nera.nera duju-nu ir netgi paciam vilniuj ne visi turi galimybe jas atsivesti,nu ir ka-pasaulio pabaiga? g.gif prekybos centras uz 20 km?jei tingi savo subine pakrutint, tai ir salia namo esantis prekybos centras per toli atrodytu.nejau jei 200 metru atstumu nuo jusu namo stovetu pramogu centras, maxima, kinas, mokykla, vaiku darzelis,ligonine tai reiskia kad toje dvieju simtu metru teritorijoje ir gyventumete visa amziu nosies neiskisdami? g.gif
tikrai kvaili kai kuriu pasisakymai, ypac coris.toks jausmas, kad zmogus tiesiog nori sudirbti kito zmogaus pasirinkima.ir net nekreipia demesio i tai, kad jo/jos pasisakymai tiesiog nelogiski dauguma atveju.vat tiesiog yra noras sudirbti.ir vsio.
fool.gif
Atsakyti
tikrai kvaili kai kuriu pasisakymai, ypac coris.toks jausmas, kad zmogus tiesiog nori sudirbti kito zmogaus pasirinkima.ir net nekreipia demesio i tai, kad jo/jos pasisakymai tiesiog nelogiski dauguma atveju.vat tiesiog yra noras sudirbti.ir vsio.
fool.gif
[/quote]

sutinku su pasisakymu 100 proc, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 18, 06:37)
tie kur prie gelezinkelio- vadinasi Gubojaus sodai.

Vi_zija tu Gubojos soduose? mano teveliai ten gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
as tiesiog issakiau sios dienos vizija Dituvos soduose.O jei kam ir nepatiko mano pasisakymas-atsiprasau.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 10 23, 21:45)
Vi_zija tu Gubojos soduose? mano teveliai ten gyvena  mirksiukas.gif

ne, kur prie gubojaus sodu yra ezeras, ten as, bet is kitos puses, o ten jau dituvos sodai
Papildyta:
QUOTE(coris @ 2007 10 24, 11:29)
as tiesiog issakiau sios dienos vizija Dituvos soduose.O jei kam ir nepatiko mano pasisakymas-atsiprasau.

gerai, atsiprasymą priimam
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 24, 11:38)
ne, kur prie gubojaus sodu yra ezeras, ten as, bet is kitos puses, o ten jau dituvos sodai
Papildyta:

gerai, atsiprasymą priimam

labai aciu http://a2.rimg.info/...3c56509596a.gif
Atsakyti
QUOTE(coris @ 2007 10 24, 12:43)

Vau bigsmile.gif geles taip pat priimu clap.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 24, 09:38)
Papildyta:

na nesupratau tiksliai. mano teveliai gyvena ten pervsziuoji gelezinkeli iskart po kaire, pervaziuoji ezeriuka po desine ir ten toliau. o tu kur? ax.gif
Atsakyti
nu ir as galiu taip vaziot, bet mes varom iki pat parduotuves po to i kaire, iki dydziojo posukio sukam i desine, ir toliau mano 2 posukis i kaire, kur kuodziu gatve, ten as randuos pire misko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_zija @ 2007 10 25, 08:32)
nu ir as galiu taip vaziot, bet mes varom iki pat parduotuves po to i kaire, iki  dydziojo posukio sukam i desine, ir toliau  mano 2 posukis i kaire, kur kuodziu gatve, ten as randuos pire misko  wub.gif

ai ,tai gubojaus sodai kur gelezinkelis, pravaziuojat ezera, ir dar toliau varot , tai ten tada, as labai toli nuo jusu, bet priekules senuoju keliu, galit pas mane ateit i svecius
Atsakyti