QUOTE(coris @ 2007 11 14, 10:45)
Vakar dienos Klaipedos laikrasti straipsnis yra apie Dituvos sodu elektros problemas,kad pastoviai dingsta elektra, neuztenka jos yra per daug apkrautos linijos, kad daznai genda buitine tehnika,kad reikia nauja pastote statyti. Ar istikruju tokia padetis yra Dituvoje siai dienai?
taip tai visiska teisibe. ir ta problema jau senai yra. ir spresti ja tures giventojai savo liesom.
apskritai reikia kooperuotis pastoviems gyventojams , reikia ta pirmininka versti lauk, nieko doro nedaro, apskritai net kaip kalba neimanoma suprasti ka jis sneka...
kaip mano mintis?
straipsny raso , kad yra pastoviu deklaruotu gyventoju apie 3 tukst, jau pagal istatyma galim steigti seniunija , visa dokumentacija bus tada tvarkoma vietoje , nereikes plaktis i klaipedos raj, ar i priekule, toliau kaip rasoma yra tokiu , kurie nemoka uz sodus , reikalas paprastas perduot skolas firmai , kuri ismusineja skolas , reikailai pajudetu , butu pinigu pastociai, bet cia pirmininko darbas
as tai girdejau kalbas kad jis uz pinigus elektros duoda naujom statybom.
QUOTE(chanuma @ 2007 11 14, 23:04)
as tai girdejau kalbas kad jis uz pinigus elektros duoda naujom statybom.
tai mokejom u= kelius ir pastociai apie 500 lt, o kiek statosi dabar , gi pilna dituva? reikia pajudinti jam kede
QUOTE(coris @ 2007 11 15, 14:00)
kazkas negerai cia turbut su tuo pirmininku ?
ta pati ir as sakau, reikia verst i lauk
TAI VA. Elektra - didziausia problema, bet ji labai greitu laiku bus isspresta nes jau buvo pries koki menesi darytas susirinkimas ir nuspresta kad bus satatoma nauja elektros pastote! Uz ja reikes moketi. Kainos skirsis nuo sodyboje turimo namo "laipsnio". Jei yra mazas nameliukas (nezinau kaip pavadinti) toks kur tik irankiam susidet, tai moket reiks 20litu berods. Jei vasarnamis - 50litu, o jei gyvenamas namas - 200litu. STAI KOKIOS NAUJIENOS. PROBLEMA JAU LABAI GREITU LAIKU BUS ISSPRESTA! Labai malonu kad kazkas pradejo tvarkyti sia ilgai visus kankinusia problema
igomu , kodel apie susirinkima nebuvo pranesta ??? buciau dalyvavus
Sveiki,
noriu jūsų patarimų ir informacijos,planuojame imti paskolą ir pirkti sodą su namuku.Taigi noriu paklausti:
koks susisiekimas ta prasme domina autobusu,o gal važiuoja taip vadinami mikriukai?,nes turime tik viena mašina,o aš dirbu iki 20 val.
Ar yra koks vaikų darželis ,mokykla,jei ne tai kur artimiausi?
Medicinos įstaiga? ar tik Klaipėdoj(pvz Mogiliovo rajonas artimiausi)
Ar galima įsivesti internetą? ir kt komunalinės paslaugos?kaip?
Domina bet kokia informacija.Nesupykit jei kai kurie klausimai pasirodė juokingi
,tiesiog noriu viska išsiaiškinti
Dar domina kodėl vienuose skelbimuose rašo galima pirkti per banką,o kituose to nėra? Gal žinote kuo tai skiriasi?
Ačiū už bet kokią info
noriu jūsų patarimų ir informacijos,planuojame imti paskolą ir pirkti sodą su namuku.Taigi noriu paklausti:
koks susisiekimas ta prasme domina autobusu,o gal važiuoja taip vadinami mikriukai?,nes turime tik viena mašina,o aš dirbu iki 20 val.
Domina bet kokia informacija.Nesupykit jei kai kurie klausimai pasirodė juokingi
Dar domina kodėl vienuose skelbimuose rašo galima pirkti per banką,o kituose to nėra? Gal žinote kuo tai skiriasi?
Ačiū už bet kokią info
QUOTE(optukas @ 2007 11 20, 15:59)
Sveiki,
,tiesiog noriu viska išsiaiškinti
Ačiū už bet kokią info
Ačiū už bet kokią info
labas ir aš domiuosi šia gyvenviete ir galiu pasakyti kad mokykla ten yra dešimtmetė (yra internetine svetaite) o del neto tai visur galima isivesti tik klausimas kokio norite TEO tai tikrai visur praveda o kiti ne. kad nenori parduoti su banko paskola tai gali reikšti tai kad arba netvarkingi popieriai arba jie dar neturi to namuko ilgiau nei trys metai tai tokiu atveju jiems reiktu pelno mokesti moketi. aš siulau nuo tokiu begti kuo toliau kurie nenori bankui parodyti kia parduoda. susisiekimas su ta vietove tikrai neblogas pabandykit patys nuvažiuoti žiema kai bus kiek daugiau sniego kad realiai pamatytumet kaip atrodo viskas ten. o pirkti siulau tik pavasari kai prasideda sniego tirpimai kad pamatytumet ar sklype laikosi vanduo ar ne jei laikosi tai galit problemu tureti. patys tuo vadovaujames ir iki kito rudens ten žvalgomes kad konkrečiau žinotume kur lendam
QUOTE(savitre @ 2007 11 20, 17:36)
labas ir aš domiuosi šia gyvenviete ir galiu pasakyti kad mokykla ten yra dešimtmetė (yra internetine svetaite) o del neto tai visur galima isivesti tik klausimas kokio norite TEO tai tikrai visur praveda o kiti ne. kad nenori parduoti su banko paskola tai gali reikšti tai kad arba netvarkingi popieriai arba jie dar neturi to namuko ilgiau nei trys metai tai tokiu atveju jiems reiktu pelno mokesti moketi. aš siulau nuo tokiu begti kuo toliau kurie nenori bankui parodyti kia parduoda. susisiekimas su ta vietove tikrai neblogas pabandykit patys nuvažiuoti žiema kai bus kiek daugiau sniego kad realiai pamatytumet kaip atrodo viskas ten. o pirkti siulau tik pavasari kai prasideda sniego tirpimai kad pamatytumet ar sklype laikosi vanduo ar ne jei laikosi tai galit problemu tureti. patys tuo vadovaujames ir iki kito rudens ten žvalgomes kad konkrečiau žinotume kur lendam
Labai jums ačiū už info
Gal dar kas ką patars