Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(joviliukste @ 2008 03 27, 17:44)
jei ismokinai kitus du, taj ir sita ismokinsi  4u.gif anksciau ar veliau  mirksiukas.gif

Žinau, kad į armiją neis su pampersais rolleyes.gif laugh.gif . Nu kaip nors unsure.gif ...
Atsakyti
ula nuo 7 men dare i puoda tik iseinant i lauka dedavau pampersa, bet dabar uzejo kazkas ir nebedaro. nors namie dedu tik palutes. blush2.gif
Atsakyti
[SIZE=1]as tai irgi bandau sodint ant puoduko,bet daugiiau asaru negu naudos.Iki vasaros gerai butu pripratint ax.gif
Atsakyti
Mano mergina gana anksti susidraugavo su puodu, ir pampersu diena taip pat seniausiai nebenaudojam, bet ka daryt su naktim? doh.gif Vaikui tuoj 3m, o pamperso tiesiog reikalauja nakciai, ir niekad jis nebuna tuscias. Vakare geria tikrai nedaug.... nebesugalvoju ka ir daryti, kaip tartis,kad miegotu be jo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 30, 14:33)
Mano mergina gana anksti susidraugavo su puodu, ir pampersu diena taip pat seniausiai nebenaudojam, bet ka daryt su naktim? doh.gif  Vaikui tuoj 3m, o pamperso tiesiog reikalauja nakciai, ir niekad jis nebuna tuscias. Vakare geria tikrai nedaug.... nebesugalvoju ka ir daryti, kaip tartis,kad miegotu be jo? g.gif

1. Dar truputuką palūkėt unsure.gif, gal dar per maža puslytė josios tokiam ilgam laikui nepasisiot .
2. Maut triusikiukus su mėrliu arba daugkartines sauskelnes
3. Žadint naktį pasisiot unsure.gif

Surašiau kas pirmiausia atėjo į galvą. Gal nors vienas punktelis pasirodys naudingas.
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 30, 13:33)
Mano mergina gana anksti susidraugavo su puodu, ir pampersu diena taip pat seniausiai nebenaudojam, bet ka daryt su naktim? doh.gif  Vaikui tuoj 3m, o pamperso tiesiog reikalauja nakciai, ir niekad jis nebuna tuscias. Vakare geria tikrai nedaug.... nebesugalvoju ka ir daryti, kaip tartis,kad miegotu be jo? g.gif

pas mus tokia pat problemele doh.gif jau greitai manajai trys,bet naktimis pamperi vis dar dedu doh.gif
Atsakyti
Aš jau buvau išsigandusi, maniškis darė tik į sauskelnes, t.y.atsikelia po pietų miego, pampersas sausas, bandau sodinti ant puoduko,šnekinu, knygutes skaitau, lyg ir sėdi, žinau turi padaryti, bet nieko nedaro.Tik uždedu pampersą, iš karto ir pasysioja, ir pakakoja.Iš pradžių galvojau, kad sutapimas, paprasčiausiai per trumpai ant puodo sėdėjo.Bet taip būdavo visą laiką.Jau maniau, kad jam tiesiog neišeina padaryti ant puoduko, o tik į pampersą. Tai vis bandžiau sodinti,bet nieko neišeidavo.Kartą, buvo be kelnyčių, pradėjo sysioti, spėjau pakišti puoduką.Po kokios savaitės pasodinau ir padarė.Dabar, kai pasodinu, tai ir pasysioja, vakar visą dieną išbuvo be pampersų, nei karto į kelnytes nepridarė.Mažyliui balandžio pabaigoj bus du metukai.Vyriasusią sūnų pratinau nuo kokių pusės metų ant puoduko, padarydavo, bet normaliai prašytis pradėjo irgi dviejų metų, priėjau išvados, kad neverta vaiką kankinti ir sodinti ant pyuodo per anksti.
Atsakyti
QUOTE(cutka @ 2008 03 30, 16:33)

Maqnoji irgi prašėsi ant puoduko nuo kokių1,6men. Bet tik diena. O nakčiai ir pieų miegeliui visada dėdavau pampį. Kazkur apie 2metukus nusipirkome neperšlampamas kelnytes, ir jas dėdavau einant miegoti, nereikėjo pampersų pirkti, o kartu ir jausdavo kada pasiusiodavo, bet nesiprašydavo pakeisti, įtariu padarydavo paryčiais. Kažkur apie 3 metukus nuimiau ir "karvytes", (taip vadindavom neperšlampamas kelnytes). Ir dar nė karto nepasiusiojo nakti. Aišku prieš nuimant " karvytes" Jos pora savaičių buvo sausos.
Manau pabandyk neperšlampamas kelnytes ar palutes, jai ir tau turėtu būti drąsiau nuo jų pradėti, nes lovytė lieka vistiek daugmaž sausa.
Sėkmės
Atsakyti
Linksmai jus cia, mamytes biggrin.gif
QUOTE(Kuzia @ 2008 03 27, 17:40)
Visi vaikai skirtingi, net savi biggrin.gif . Ir jeigu man pvz visiškai paprasta buvo anksti išmokyt vyriausiąjį, tai nebuvo taip lengva su viduriniąja blink.gif . O mažylis tai išvis doh.gif ... Su juo bus sudėtingiausia g.gif . Sakyčiau, turiu patirties tame rolleyes.gif , bet nu.... Nu nėra taip kaip norėčiau.

drinks_cheers.gif
Mano vyresnele susidomejo puoduku 8men, ir nuo 9men 'rimta reikaliuka' atlikdavo tik ant puoduko, sakydama 'aaa' Metuku jau nereikejo pampersu thumbup.gif I lopseli isleidau be pampiu.
Na o mazosios iki 1metuku isvis net psodint negalejau ant puoduko doh.gif Na ir laukiau... Dabar jau sedasi. Savaitele, kaip reguliariai sedam ant puodo. Pradzioje per diena tik karteli pavyko 'pagauti', o dabar jau visa dienele (isskyrus jei uzsibunam lauke) isbuna sausu pampersu thumbup.gif Manau, kad menesio begyje turetume islipt is pampersu, bet... kaip bus.. tai ne visai nuo manes priklauso biggrin.gif
Atsakyti
mano sunuciui 1.4 m prie puoduko pradejau pratinti nuo 9men., bet kas is to jis tik pries pora men suprato, kad ten sy daryt reikia smile.gif tai pasiulau nueit ant puoduko pora kart per diena, bet jis ten sesti bijo schmoll.gif gal kas nepatinka g.gif as taip pat tikiuosi per vasara prie puoduko pripratininti, nu dar yra laiko:)
bet per piet 3 val jis miega be sauskelniu, ant palutes vienkartines, nei karto dar nebuvo apssisiojas, pasisioja, kai atsikelia i sauskelnes, kai uzdedu bigsmile.gif nu ka, vis pazanga biggrin.gif
Atsakyti
mums 1 metukas 6 men,bet ant puoduko nenori daryt niekaip doh.gif tik zaidzia su juo arba atsiseda ir tipo steni sypsodamasis,bet aisku nieko nepadaro biggrin.gif o jau taip noretusi be pampersu...
Atsakyti
Na, mes jau turim pasiekimų per 2 savaites rolleyes.gif . Jau pasėdi ant puodo, nors seniau nuo tolo rėkdavo doh.gif , net retkarčiais padaro pasėdėjęs bigsmile.gif . Buvo net atvejų, kad iš lauko sausas grįžo didis.gif . O kai 2 naktis išmiegojo sausu pampersu - iš laimės šokinėjau biggrin.gif .
Atsakyti