Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

Na o mes pasigirsim 4u.gif .Vakar mazajai suejo pusantru metuku.Ta proga jau nei kart neprisisiojo i kelnytes,o prasesi ant klozeto.Taip ant puoduko dukryte nesedo visiskai.Jai sis daiktas pasirode labai baisus lotuliukas.gif .Tad as nupirkau "cipoline"dangti ant klozeto.Patiko.O kai pamate,kad galima po reikalo nuleist vandenuka........Kazkaip taip lengvai ir pripratom.Bet nakciai pampersiuka dar dedu.Kantrybes ir sekmes mamytems thumbup.gif
Atsakyti
na saviske tai as iskart po pirmojo gimtadienio ant puodo pasodinau smile.gif nu ir nieko, pirma karta labai priesinosi tokioms mano sugalvotoms naujienoms, bet kai pirma kart padare i puoduka, jokiu problemu nebekilo thumbup.gif tik vat, kad man neramu kad ji vis nesipraso. Kai padaro i kelnyte visada subaru ir pati puikiai supranta, kad negerai padre, bet vistiek nesipraso schmoll.gif o paskutiniu metu isvis isigudrino net i puoda nebedaryti. schmoll.gif maunasi kelnes ,rodo kad noretu ant puoduko, tik pasodinu, o ji pabega nuo podo, atsitupia i kamputi ir padaro "sysia" doh.gif niekaip negaliu as jos tu naujoviu isgyvendinti...
Atsakyti
O mes visai nedraugaujam su puodu doh.gif Nebežinau, kaip ją pripratint rolleyes.gif Ant puodo sėdi, kai pasodinam, bet matosi, kad sėdi iki tol, kol jau neiškenčia, tada greitai atsistoja, nugėga kelis žingsnelius ir padaro ką reikia ant grindų doh.gif doh.gif doh.gif
Bandėm laikyt be pamperso...galvoju, prisisios ar pakakos, pajus diskomfortą ir tada supras, kad reikia ant puodo daryt...ir ką...pakakojo į trusikėlius ir sėkmingai sau vaikščiojo be jokio prašymo numaut tuos triusikėlius doh.gif
O nakčiai tai iš viso neišsivaizduoju, kaip reiks be pamperso migdyt, nes kai atsikelia ryte ir nuimu pampersą, tai jis būna šlapias....Kažkur skaičiau, kad ~2 metus vaikas jau dažniausiai nesisioja naktį, o maniškė turbūt "varo pilnu tempu" g.gif O gal čia dėl to, kad prieš pat užmiegant išgeria visą buteliuką pienuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2008 04 07, 14:17)
asta ged o kur ta dangti ant klozeto radot pirkt?as galvoju ir maniskiui toki pirkt, tiesa niekur dar neziurejau, tai , kad greiciau man butu, kokioje parduotuveje jus pirkote?

Mes Maxėj tokį dangtį pirkom ax.gif Bėda ta, kad maniškė ant jo nesėdi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dowiliuke @ 2008 04 07, 17:43)
Mes Maxėj tokį dangtį pirkom  ax.gif  Bėda ta, kad maniškė ant jo nesėdi  doh.gif

akropolio?armazesneje?kiek mazdaug kainavo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyte:) @ 2008 04 07, 15:50)
akropolio?armazesneje?kiek mazdaug kainavo? ax.gif

Aš Utenoje pirkau, dvie x maxsėj ax.gif Nepamenu tiksliai kiek kainavo (apie 20lt kažkur) smile.gif
Atsakyti
Mes irgi bandome susidraugauti su puoduku. Mažutė visai nenori sėsti ant jo, jei bandau pasodinti tai priešinasi. Kol kas ant puoduko sodinam lėles ir meškiukus. Ir pati supranta, kad ten reikia daryti kaki ir sisi, nes vis sako, kai sodina žaislus, kad sisi, bet pati niekaip nesėda. Bandėm skirtingus puodukus. Na kaip nors susidraugausim g.gif
Atsakyti
Mano sūnelis tuo klausimu tikras tinginys, kai nuotaikoj yra pats pasiprašo ir viską puikiai į puodelį daro, bet jei nėra nuotaikos tai ir puodas nėra draugas schmoll.gif pats pasiėmęs naują pampersą nešiojas rūpinas kad kas nors jam uždėtu, supranta ponaitis, kad taip patogiau doh.gif
Atsakyti
Darom pažangą biggrin.gif - šnd tik vienos prisisiotos kelnės didis.gif
Atsakyti
seniai berasiau,vis skaitineju ir dziaugiuosi kaip mamytes ryztasi ismokinti dar metuku neturinciu vaikucius,man net gedele blush2.gif na bet jau yra kaip yra...tiesiog siandien nutiko toks dalykas,nakciai mes vis dar dedam pamperius,vis nesiryztu bandyti doh.gif o stai siandien pabundu ir ziuriu bigsmile.gif salia lovos manosios pizama ir pamperis doh.gif pasiziuriu o jinai sausa ir nezinia kada nusimovus doh.gif bet taip nieko ir nepridarius...Tevelis juokias,sako vaikas be mamos savarankiskai ismoks doh.gif
Atsakyti
Maniškė šian pirmą kartą pasiprašė ant puoduko clap_1.gif yahoo.gif ploja.gif
Atsakyti
[quote=dowiliuke,2008 04 07, 19:27]
Aš Utenoje pirkau, dvie x maxsėj ax.gif Nepamenu tiksliai kiek kainavo (apie 20lt kažkur) smile.gif
ačiū, ieškosiu ir aš, kažkodėl manaiu, kad brangiau kainuos g.gif
Atsakyti