mes jau kazkur nuo dvieju metuku diena bunam be sauskelniu
sveikutes
bet vis dar bijau palikt nakciai be pamperso.
QUOTE(EgleMk @ 2008 04 17, 15:29)
Pries pirma Kajaus gimtadieni mano mama paklause ar jau sodinu Kaju ant puoduko ir kai atsakiau kad net puoduko dar neturiu ja istiko sokas. Sako: tai kaip tu taip, kai tu maza buvai nuo 7iu men ant puodo sedejai...'.
Aga, aš kai pirmąją auginau ir mamos paklausiau, kada ji mus mokino ant puodo, tai jos atsakymas buvo: PER ANKSTI...
jungiames ir mes i slapiakelniu draugija
dukryte pratint pradejau nuo 1,3m..viskas buvo super, klostesi labai gerai, uzsinorejus sisiuka saukdavo "a a" ir tekina prie puodo...labai dziaugiausi, kad taip be vargu ismokom, ir pampersa bedejau tik pietukams miegot ir nakciai...bet 1,6m mazyle susirgo, dvi sav beveik pastoviai buvo su pampersu, ir nuo tada prasidejo musu vargeliai
dabar mums 1,10m ir nesipraso nors tu ka..
kai jau kelnytes pilnos buna, tada nueina prie puoduko ir atsiseda, arba atejus rodo jog sisiu padare...rimta reikala tai papraso arba pati nusimovus kelnytes atsiseda, o va su sisiuku niekaip...
tad pamperi dedu pietukams, nakciai, ir dar i lauka, jei ilgesniam laikui zadam pabuti...
dukryte pratint pradejau nuo 1,3m..viskas buvo super, klostesi labai gerai, uzsinorejus sisiuka saukdavo "a a" ir tekina prie puodo...labai dziaugiausi, kad taip be vargu ismokom, ir pampersa bedejau tik pietukams miegot ir nakciai...bet 1,6m mazyle susirgo, dvi sav beveik pastoviai buvo su pampersu, ir nuo tada prasidejo musu vargeliai
Oi, maniškė puodo tai laaabai nemylėjo
Kai tik bandydavau pasodint būdavo žviegimas, bėgimas, nei minutės nepasėdėdavo ant jo
Palikau aš saviškę ramybėje
Sakau:ateis laikas ir pati paprašysi...Na ir ką? Suėjo 2 metai ir pasiprašė: mama "kaku"!!!
Naktim nebededu pampersų nuo tada, kai kelias naktis iš eilės jis buvo visiškai tuščias. Ir į lauką jau vedu be nieko, aišku mažų nelaimių pasitaiko, bet tai nebėda
Naktim nebededu pampersų nuo tada, kai kelias naktis iš eilės jis buvo visiškai tuščias. Ir į lauką jau vedu be nieko, aišku mažų nelaimių pasitaiko, bet tai nebėda
QUOTE(Paukstuks @ 2008 04 18, 14:40)
Oi, maniškė puodo tai laaabai nemylėjo
Kai tik bandydavau pasodint būdavo žviegimas, bėgimas, nei minutės nepasėdėdavo ant jo
Palikau aš saviškę ramybėje
Sakau:ateis laikas ir pati paprašysi...Na ir ką? Suėjo 2 metai ir pasiprašė: mama "kaku"!!!
Saunu, tikiuosi ir mums tas pats bus, nes po men. jau 2 metukai, o niekiek i prieki nesistumeja i prieki. Ypac kaku reikalas....
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 04 18, 14:23)
Saunu, tikiuosi ir mums tas pats bus, nes po men. jau 2 metukai, o niekiek i prieki nesistumeja i prieki. Ypac kaku reikalas.... 
o mums kaip tik su kaku reikalu tvarkoj, o va sisius niekaip
Mano pirmasis vakas, tai 1.5 metu vasaros metu atprato kaimuose nuo pampersu.
O mazius tai be perstojo sirginejo, buvo salta, tai jei nepavykdavo susitarti, labai nevrciau. O kai suejo 2 metai, tai grieztai pasodinau ant puodo ir liepiau sisiot (kai maciau, kad jau laikas), kiek kelesi, tiek vel sodinau ir labai piktai, tai pasisiojo ir visa diena prasesi pats arba man pasodinus, jis pasisiodavo, dar kita diena viena karta pasigincijo ir susitike su tuom, kad mamos reikia klausyti. Aisku, kartais vaikas uzsizaidzia ir susipranta tik veiksmo eigoje
2 metu vaikas jau samoningas. O vat nakti tai dedu sauskelnes, nes silpn pusle ir be ju buna slapia lova (taip jau 1.5 menesio)
O mazius tai be perstojo sirginejo, buvo salta, tai jei nepavykdavo susitarti, labai nevrciau. O kai suejo 2 metai, tai grieztai pasodinau ant puodo ir liepiau sisiot (kai maciau, kad jau laikas), kiek kelesi, tiek vel sodinau ir labai piktai, tai pasisiojo ir visa diena prasesi pats arba man pasodinus, jis pasisiodavo, dar kita diena viena karta pasigincijo ir susitike su tuom, kad mamos reikia klausyti. Aisku, kartais vaikas uzsizaidzia ir susipranta tik veiksmo eigoje
2 metu vaikas jau samoningas. O vat nakti tai dedu sauskelnes, nes silpn pusle ir be ju buna slapia lova (taip jau 1.5 menesio)
Mums jau greit treji... i puoda pradejom daryt nuo 2 m. taciau naktimis iki siol vis dar miegam su pampersais, nes nakti labai dau geriam
sveikutes mamos,noriu truputy pasigirti mes jau darom ant puoduko ir prasomes kai norim
vis sysiodavo kur pasitaikydavo o viena diena eme ir pradejo daryt ir prasytis ne is sio ne is to bet labai dziaugiuosi
sweikos, mamytes. as naujoke siame forume, bet galiu savo patirtimi pasidalinti
mano dukrytei dbr 2,5 men kazkur ir pampaersu jau tikrai seniai pamirsom
o su puodu draugauti pradejom nuo 6 men. o nuoi metu is vis jokiu pampersu nebedejau, o visur kartu vaziavo puodas
is pradziu sunkiai besuprato, kda cia reikia pasiparsyti sysiu, bet dbr jau ir nakti nebedaro ir gana seniai
kantrybes ir sekmes jums
kantrybes ir sekmes jums