Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

sveikutes
mes jau kazkur nuo dvieju metuku diena bunam be sauskelniu smile.gif bet vis dar bijau palikt nakciai be pamperso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meitne: 17 balandžio 2008 - 18:20
QUOTE(Ode @ 2008 04 17, 13:12)
Pinigėliai+vaiko sveikata+ekologija  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Diena namie mes jau nuo 1.7metuku,i laukuti dar vis pampersa dedu nes saltoka,bet va pradejome naktim be pamperso miegoti tai mamytei,be mieges nakteles doh.gif ,keliuosi 2-3-4(priklauso kelinta einame miegoti)bet pasidziaugsiu is savaites miegelio be pamperso viena naktis buvo slapia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EgleMk @ 2008 04 17, 15:29)
Pries pirma Kajaus gimtadieni mano mama paklause ar jau sodinu Kaju ant puoduko ir kai atsakiau kad net puoduko dar neturiu ja istiko sokas. Sako: tai kaip tu taip, kai tu maza buvai nuo 7iu men ant puodo sedejai...'.

Aga, aš kai pirmąją auginau ir mamos paklausiau, kada ji mus mokino ant puodo, tai jos atsakymas buvo: PER ANKSTI... biggrin.gif
Atsakyti
jungiames ir mes i slapiakelniu draugija 4u.gif
dukryte pratint pradejau nuo 1,3m..viskas buvo super, klostesi labai gerai, uzsinorejus sisiuka saukdavo "a a" ir tekina prie puodo...labai dziaugiausi, kad taip be vargu ismokom, ir pampersa bedejau tik pietukams miegot ir nakciai...bet 1,6m mazyle susirgo, dvi sav beveik pastoviai buvo su pampersu, ir nuo tada prasidejo musu vargeliai doh.gif dabar mums 1,10m ir nesipraso nors tu ka.. verysad.gif kai jau kelnytes pilnos buna, tada nueina prie puoduko ir atsiseda, arba atejus rodo jog sisiu padare...rimta reikala tai papraso arba pati nusimovus kelnytes atsiseda, o va su sisiuku niekaip... schmoll.gif tad pamperi dedu pietukams, nakciai, ir dar i lauka, jei ilgesniam laikui zadam pabuti... blush2.gif
Atsakyti
Oi, maniškė puodo tai laaabai nemylėjo smile.gif Kai tik bandydavau pasodint būdavo žviegimas, bėgimas, nei minutės nepasėdėdavo ant jo schmoll.gif Palikau aš saviškę ramybėje irnesakyk.gif Sakau:ateis laikas ir pati paprašysi...Na ir ką? Suėjo 2 metai ir pasiprašė: mama "kaku"!!!
Naktim nebededu pampersų nuo tada, kai kelias naktis iš eilės jis buvo visiškai tuščias. Ir į lauką jau vedu be nieko, aišku mažų nelaimių pasitaiko, bet tai nebėda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paukstuks @ 2008 04 18, 14:40)
Oi, maniškė puodo tai laaabai nemylėjo smile.gif Kai tik bandydavau pasodint būdavo žviegimas, bėgimas, nei minutės nepasėdėdavo ant jo schmoll.gif  Palikau aš saviškę ramybėje irnesakyk.gif Sakau:ateis laikas ir pati paprašysi...Na ir ką? Suėjo 2 metai ir pasiprašė: mama "kaku"!!!
Naktim nebededu pampersų nuo tada, kai kelias naktis iš eilės jis buvo visiškai tuščias. Ir į lauką jau vedu be nieko, aišku mažų nelaimių pasitaiko, bet tai nebėda biggrin.gif

Saunu, tikiuosi ir mums tas pats bus, nes po men. jau 2 metukai, o niekiek i prieki nesistumeja i prieki. Ypac kaku reikalas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 04 18, 14:23)
Saunu, tikiuosi ir mums tas pats bus, nes po men. jau 2 metukai, o niekiek i prieki nesistumeja i prieki. Ypac kaku reikalas.... g.gif

o mums kaip tik su kaku reikalu tvarkoj, o va sisius niekaip schmoll.gif
Atsakyti
Mano pirmasis vakas, tai 1.5 metu vasaros metu atprato kaimuose nuo pampersu.
O mazius tai be perstojo sirginejo, buvo salta, tai jei nepavykdavo susitarti, labai nevrciau. O kai suejo 2 metai, tai grieztai pasodinau ant puodo ir liepiau sisiot (kai maciau, kad jau laikas), kiek kelesi, tiek vel sodinau ir labai piktai, tai pasisiojo ir visa diena prasesi pats arba man pasodinus, jis pasisiodavo, dar kita diena viena karta pasigincijo ir susitike su tuom, kad mamos reikia klausyti. Aisku, kartais vaikas uzsizaidzia ir susipranta tik veiksmo eigoje biggrin.gif
2 metu vaikas jau samoningas. O vat nakti tai dedu sauskelnes, nes silpn pusle ir be ju buna slapia lova (taip jau 1.5 menesio) g.gif
Atsakyti
Mums jau greit treji... i puoda pradejom daryt nuo 2 m. taciau naktimis iki siol vis dar miegam su pampersais, nes nakti labai dau geriam ax.gif
Atsakyti
sveikutes mamos,noriu truputy pasigirti mes jau darom ant puoduko ir prasomes kai norim blush2.gif vis sysiodavo kur pasitaikydavo o viena diena eme ir pradejo daryt ir prasytis ne is sio ne is to bet labai dziaugiuosi biggrin.gif
Atsakyti
sweikos, mamytes. as naujoke siame forume, bet galiu savo patirtimi pasidalinti smile.gif mano dukrytei dbr 2,5 men kazkur ir pampaersu jau tikrai seniai pamirsom thumbup.gif o su puodu draugauti pradejom nuo 6 men. o nuoi metu is vis jokiu pampersu nebedejau, o visur kartu vaziavo puodas smile.gif is pradziu sunkiai besuprato, kda cia reikia pasiparsyti sysiu, bet dbr jau ir nakti nebedaro ir gana seniai 4u.gif

kantrybes ir sekmes jums smile.gif
Atsakyti