Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

mano panelytė ant puodo visai nesėdo. Kaip sakė, spiegė, žviegė ne savu balsu. Tada nusipirkom tualeto dangtį ir problema buvo išspręsta. Pabandykite, gal ir jums tai padės. g.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Kusiuka,2008 01 31, 16:58]

o dar kai ryte ivykus avarijai, paprasiau uzmerkti iki vakaro drabuzelius, kad vakare paimsiu namo iskalbt, pasake kad mums cia draudziama is vis drabuzelius tvarkyti blink.gif

va sitoj situacijoj tai cia priklauso tik aukletojos kaip ji pasielgs. Didysis kai lanke lopsely tai aukletojos visada bent jau nuskalaudavo vandeniu kelnytes, tai ir tai ne taip uzrugdavo, o mazojo aukletojos nelaimei yvykus tik sudeda y maisa ir viskas verysad.gif
Gerai tik kad retai tokios bedos jau mus istinka.
Atsakyti
[quote=linavisk,2008 02 01, 10:38]
[quote=Kusiuka,2008 01 31, 16:58]

o dar kai ryte ivykus avarijai, paprasiau uzmerkti iki vakaro drabuzelius, kad vakare paimsiu namo iskalbt, pasake kad mums cia draudziama is vis drabuzelius tvarkyti blink.gif

va sitoj situacijoj tai cia priklauso tik aukletojos kaip ji pasielgs. Didysis kai lanke lopsely tai aukletojos visada bent jau nuskalaudavo vandeniu kelnytes, tai ir tai ne taip uzrugdavo, o mazojo aukletojos nelaimei yvykus tik sudeda y maisa ir viskas verysad.gif
Gerai tik kad retai tokios bedos jau mus istinka.
[/quote]
doh.gif doh.gif doh.gif Kosmaras kazkoks blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mums daržely niekas neskalaudavo, įkišdavo į maišą ir tiek. Tai kai parsineši tooookia smarvė, kad nosį užriečia doh.gif doh.gif .
Atsakyti
as saviske prie puodo nuo 9 men pratinau,po truputi,pradzioj zaidimo forma,susipazinom su puodu,su rubais sededavome ir tt.Paskui jau plika siknyte sedejo,kol viena diena nutaikem ir padare sisiuka thumbup.gif .Tada dazniau prisesdavome,zaisdavome ir tt,ir kakucio darydavo.Dabar jau rutina tiesiog tapo,atsikeliam,padarom,po pietu miego,taip pat,kai pavalgo,pradeda stenet,begam ant puodo ir padaro rimciau...vakare pries miega vel tas pats.Viskas tvarkingai ivyksta thumbup.gif Svarbiausia kantrybe.O tas vasaros laukimas nemanau kad stebukla padarys (cia kaip kitos raso,laukiam vasaros) ax.gif aisku tokie dalykai cia kiekvienos asmeninis reikalas,bet manau jei vaikas nebijo puodo,nera asaru,tai pratint galima pradeti ir labai anksti 4u.gif
As manau kad maniske ant vasaros jau ir prasysis pati,jei ne anksciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2008 02 01, 15:54)
manau jei vaikas nebijo puodo,nera asaru,tai pratint galima pradeti ir labai anksti  4u.gif
As manau kad maniske ant vasaros jau ir prasysis pati,jei ne anksciau  thumbup.gif

Taiva, o jeigu tas puodukas nelabai geras draugas kolkas?????? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
mums jau 13 menesiuku tik va bijom to puoduko ir viskas doh.gif gal cia paciu klaida nes nupirkom ta grojanti puoduka parodem kad groja,nepatiko vaikui tas garsas ir nuo to laiko tik pamato puoda ir stumia ji salin blink.gif kaip kazin su juo vel susitaikyt? schmoll.gif
Atsakyti
mes tai sysiu be problemu patys prasomes jau seniai irnesakyk.gif bet kaku tai niekaip nenori sestis,kazkaip jis tada bijo sest ant puodo..visaip bandom,sakyciau,kad isvis to puoduko bijotu,bet ne-tik kakui beldziantis blink.gif nezinau kaip kovot unsure.gif jau taip atsibodo tie pampersai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryzi @ 2008 02 01, 16:05)
Taiva, o jeigu tas puodukas nelabai geras draugas kolkas??????  g.gif  g.gif  g.gif

nu jo tada kitkas g.gif del to ir gerai anksti supazindint su tuo daikciu mirksiukas.gif
buna ir manoji nenori sest,bet ir neverciu,o kita kart nieko,sedi ramiakas,kojas sukineja,sneka lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai nesuprasi kaip tiem vaikams atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(bulbita @ 2008 02 01, 19:09)
nu jo tada kitkas  g.gif del to ir gerai anksti supazindint su tuo daikciu  mirksiukas.gif
buna ir manoji nenori sest,bet ir neverciu,o kita kart nieko,sedi ramiakas,kojas sukineja,sneka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Tai nesuprasi kaip tiem vaikams atrodo  g.gif

labai gerai buna kai vaikas anksti susipazines daugiau to puoduko ir nebijo..ale va kaip man ir mano kaiminkai buvo,kad buvo tarpsnis gal apie metukus,kad vel ilgai jis bijojo puodo,dabar mastau,kad greiciausiai puse metu kauke,kai ant jo pasodindavom g.gif bet lopsely,kai pamate,kad ir kiti sedasi,pradejo megdzioti ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
nu va, o aš prisišnekėjau... doh.gif mano mažylė ilgą laiką noriai sėdosi ant puoduko, o dbr pradėjo nebenorėt.. atsisėda, pasėdi kažkiek laiko ir stojasi.. nieko nebepadaro verysad.gif galbūt ir mums tas tarpsnis užėjo, kai puodukas nebe draugas pasidarė unsure.gif bet manau reik būt užsispyrusiai ir visvien sodint, nors trumpam, kad žinotų kad puodukas visada jos laukia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2008 02 02, 00:39)
nu va, o aš prisišnekėjau...  doh.gif  mano mažylė ilgą laiką noriai sėdosi ant puoduko, o dbr pradėjo nebenorėt.. atsisėda, pasėdi kažkiek laiko ir stojasi.. nieko nebepadaro  verysad.gif  galbūt ir mums tas tarpsnis užėjo, kai puodukas nebe draugas pasidarė  unsure.gif  bet manau reik būt užsispyrusiai ir visvien sodint, nors trumpam, kad žinotų kad puodukas visada jos laukia  lotuliukas.gif

tikriausiai toks metas db mirksiukas.gif pamatysit po menesiuko kito,o gal ir greiciau vel sesis 4u.gif
Atsakyti