Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atpratint nuo sauskelnių?

QUOTE(TimbaLimba @ 2008 02 02, 00:39)
nu va, o aš prisišnekėjau...  doh.gif  mano mažylė ilgą laiką noriai sėdosi ant puoduko, o dbr pradėjo nebenorėt.. atsisėda, pasėdi kažkiek laiko ir stojasi.. nieko nebepadaro  verysad.gif  galbūt ir mums tas tarpsnis užėjo, kai puodukas nebe draugas pasidarė  unsure.gif  bet manau reik būt užsispyrusiai ir visvien sodint, nors trumpam, kad žinotų kad puodukas visada jos laukia  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif Ups, tikrai prisikalbejot doh.gif Tikekites, kad toks puoduko ignoravimas tik laikinas uzsispyrimas mirksiukas.gif Sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2008 02 02, 00:39)
nu va, o aš prisišnekėjau...  doh.gif  mano mažylė ilgą laiką noriai sėdosi ant puoduko, o dbr pradėjo nebenorėt.. atsisėda, pasėdi kažkiek laiko ir stojasi.. nieko nebepadaro  verysad.gif  galbūt ir mums tas tarpsnis užėjo, kai puodukas nebe draugas pasidarė  unsure.gif  bet manau reik būt užsispyrusiai ir visvien sodint, nors trumpam, kad žinotų kad puodukas visada jos laukia  lotuliukas.gif

Manau kad tai normalu, mum lygiai taip buvo, bet as ir nesodinau kai nenorejo jis, tai puoda kokiai puse metu tikrai palike buvom, o dabar va vel seda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deliKate @ 2008 02 01, 17:29)
mes tai sysiu be problemu patys prasomes jau seniai irnesakyk.gif bet kaku tai niekaip nenori sestis,kazkaip jis tada bijo sest ant puodo..visaip bandom,sakyciau,kad isvis to puoduko bijotu,bet ne-tik kakui beldziantis blink.gif nezinau kaip kovot unsure.gif jau taip atsibodo tie pampersai.. doh.gif

Sisiu prasosi, o kaku niekaip blink.gif pasislepia ir dar ate sako kai bandau priminti apie puoduka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaudanti bite @ 2008 02 02, 17:46)
Sisiu prasosi, o kaku niekaip blink.gif  pasislepia ir dar ate sako kai bandau priminti apie puoduka tongue.gif

smile.gif Tai gal, ciaudanti bite, jus apie mano suneli cia pasakojate? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes irgi nusipirkom grojanti puoduka. pirma karta padares issigando, bet paaiskinau, kad puodukas taip jam "aciu" sako. na tai dabor jau jam gerai. tik beda kad jau puodukas nebegroja... verysad.gif na o del darymo ant to puoduko tai jau kokia puse metu pratinames, bet tik po truputi per daug nespaudziu, laukiu vasaros kada bus silta ir galesim mokintis rimciau. bet kai pasodinu tai sedi, tik svarbiausia zinoti kada vaikas tikrai noriu ant puoduko, kad jis suprastu ko tas puodukas reikalingas. pradzioj net zaist leisdavau ant puoduko, kol padarydavo, o tada pakeldavau ir abu dziaugdavomes jo "darbu" . tai jis dabar bega visiem girtis savo puoduko reikalais lotuliukas.gif
bet viena pasiekima vistik turim, jau nebebaudojam soskes thumbup.gif
Atsakyti
o mums puodukas didis baubas kai reik sestis be pampiu ir kelnyciu.
o va kol su kelnytem tai ir sedasi ir sako kad cia reikia daryti aa.
Atsakyti
mes kartais atsisedam bet buna taip kad parodo kapriziukus ir tada jau niekaip nepasodinsi tik gaila kad dar nesipraso bet zino kad ant puoduko reik daryti sisi nes kai atsiseda visa laika taip pasako ax.gif
Atsakyti
Mano dvynukai griežtai nesisėsdavo ant puodų nė vienas, kol nepradėjo į lopšį eiti, tada per pora mėnesiukų su puodu susidraugavo be jokios prievartos ir patys sauskelnių atsisakė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 02 02, 20:47)
smile.gif Tai gal, ciaudanti bite, jus apie mano suneli cia pasakojate? lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Na ir prajuokinai lotuliukas.gif smagu, kad ne man vienai taip biggrin.gif
Atsakyti
Na galiu pasakyti kad savo mazes irgi niekaip nejo pasodinti ant puodo bet atejo laikas ir ji pati paprase bigsmile.gif tai taip ir atsisake sauskelniu tik deja dar nakti miega su jom verysad.gif nes labai daug naktim gerai ir jau net nezinau kaip atpratinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2008 02 04, 12:27)
Na galiu pasakyti kad savo mazes irgi niekaip nejo pasodinti ant puodo bet atejo laikas ir ji pati paprase bigsmile.gif  tai taip ir atsisake sauskelniu tik deja dar nakti miega su jom  verysad.gif  nes labai daug naktim gerai ir jau net nezinau kaip atpratinti g.gif

Na mano irgi labai jau puikiai su tuo puoduku draugaujame bet viena problemyte kaip ir pas tave Viilmute naktim daug geria ir dar su pampersais,,ir kaip naktim atpratinti tiek gerti,na sakom su vyru greit reik susiimti i rankas ir pradesim kovoti ir su naktiniu gerimu ir mokinsime nakti miegoti be pampersu doh.gif,bet reikia dabar paciai pasveikti nes gripas mane uzpuole ir tada jau kovosim!!!!
Atsakyti
QUOTE(asariux @ 2008 02 03, 14:11)
o mums puodukas didis baubas kai reik sestis be pampiu ir kelnyciu.
o va kol su kelnytem tai ir sedasi ir sako kad cia reikia daryti  aa.

Tai gal salta ir nejauku nuogu uzpakaliuku ant puoduko sestis???? g.gif
Atsakyti