Įkraunama...
Įkraunama...

alkoholizmas

o gal reiketu zmonai jau pasiulyt eit dirbt?!? pas mus su vyru buvo susitarimas , kad as eisiu dirbt po gimdymo , kai vaikui bus ne maziau 1,5 metu... tai jis jau kai vaikui buvo 1 metai pradejo burbet, kad eiciau dirbt. nes pamate kad stogas namie sedint ciuozia ir prisigalvoji visokiu nesamoniu . blush2.gif dabar dirbu puse etato ir dziaugiuosi-ir uzsiemima turiu, ir namie daug laiko bunu, ir .. zodziu thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va jau atėjo meilei galas.
Penktadienį grįžo 5 ryto gatava (aš su vaikais miegojau), neįsileidau. Pasakiau eik ten, kur tau geriau visą naktį buvo. Tada tik išdaužė langus, pasiėmė vaikus, nuvežė savo motinai ir ant rytojaus išvarė griost per naktį. Gal aš čia kvailas?
Atsakyti
nu čia jau ekstrymas jei langus daužo.
o kaip šiaip jūsų tarpusavio santykiai? (be gėrimo)

beje, kiek vaikų? profily tik vienas, o kalbate daugiskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 10 gruodžio 2007 - 14:02
Man asmeniskai ne labai itikinama sita istorija. g.gif Tai vienas vaikas,tai du.Su draugem geria?Nu nezinau turiu nemazai draugiu,bet tokiu kad viduri dienos ir su jom prisigerti,nu gal butu karta i metus imanoma.Labai pavirsutiniskai aprasyta situacija. Gaila man labai jusu zmonos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 12 10, 15:01)
nu čia jau ekstrymas jei langus daužo.
o kaip šiaip jūsų tarpusavio santykiai? (be gėrimo)

beje, kiek vaikų? profily tik vienas, o kalbate daugiskaita.

du berniukas ir mergaitė

NA VA, VĖL BAJERIS
Grįžo atsiprašinėdama. Išbuvo pas motiną tik dvi dienas. Priėmiau, o ką daryt? Sakė, kad daugiau taip nesielgs ir atsiprašė. Nu, kad vyrai taip elgiasi tai pavyzdžių pilnos TV pagalbos, bet kad moterys tai ir pats netikiu, bet taip yra.
Nebežinau ką ir bedaryt, plius statomės namą - atskiri kambariai vaikams, miegamasis, nu kaip priklauso, jau pradedu abejot ar tik ne viskas veltui, nes kai kviečiuos padirbėt kartu prie namo (aprinkt šiukšles ar panašiai) jeigu eina tai su labai dideliu nepasitenkinimu. Vat jums ir veikla, kuri neįdomi. Juk dirbi tik sau, o ne kitam. Nesuprantu. Manau turėtų rūpėt ne mažiau negu man.
Atsakyti
Pasiskaiciau jusu istorija,sakote ,kad geria ir pns..,o kodel?gal jinai jauciasi vienisa,gal depresija ir t.t..kiekvienas turi savo vaidmeni-jus gerietis ,jinai blogiete.Jus ir niekas kitas turite prieiti prie jos is kitos puses,paziureti i ja teigiamai ir ieskoti kontakto,pasikalbeti ,kodel taip viskas vyksta.Sakote ,kad geria ir viskas,o ka jinai kalba,ka jaucia ir kaip pati vertina tokia situacija nieko nepaskot.Man cia nieko neaisku,Jei seimoi kazkas negerai,niekada nebuna vienas zmogus kaltas.Gal ir jusu kalte yra ,kad sitaip moteris daro,pagalvokite ir apie tai?
Atsakyti
Nesuprantu as visu jusu mergaites komentaru schmoll.gif kodel jus butent puolat vyra, ir sakot, kad butent jis kaltas del zmonos gerimo? ar del to, kad ginat savo moteriska gimine, ir vyrai visada blogi? zinau, daug pavyzdziu savo gyvenime, kai moteris geria , tiesiog is neturejimo ka veikt, is perdidelio vyro lepinimo ir rupescio,kai pacioms nereikia galvot, ka vaikams valgyt duot, ir kaip pacioms viskas vyru pakista po nosim. Matosi, kad si moteris, jei ir turi problemu, tai tik su islepumu, ir egoizmu. negalvoja visai apie vaikus, o tik apie savo idingu poreikiu patenkinima. O jei tiksliau tai ji taip tenkina savo kulturinius poreikius, neatsizvelgdama i kitu jausmus, taip apleisdama savo meiles, pagarbos seimai ir savigarbos bei saviugdos poreikius, kurie yra pacioje zmogaus asmenybes vystymosi piramides virsuneje. Tad cia reikia geros berzines koses zmonytei, kad ji atsistotu vel i savas asmenybes vezes, jeio dar aisku nevelu, ir jei cia ne genai kalti. Linai, pasidomekit, gal pas ja seimoje buvo gerianciu? Tuomet, viskas butu aisku. O siaip Jums Linai, linkiu pirma surasti jos gerimo priezasti, ir tik po to butu galima kazkaip panaikint, arba bent kiek palengvint PASEKMES. SEKMES, JUMS ABIEMS smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DELFINIUKE: 09 vasario 2008 - 22:05
Pritariu DELFINIUKEI drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu, kad reikia išsiaiškinti priežastis, kodėl ji geria?
Nueikit, pradžioje vienas, pas psichoterapeutą - turėtų padėti.
Sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaida: 11 kovo 2008 - 19:22
QUOTE(Nicke @ 2007 12 05, 15:53)
Aš pati turėjau mamą alkoholikę, tikėkit manim atrodė kraupiai vaiko akimis, ir iki šiol ją kaltinu, nors gyvųjų tarpe nebėra, ir kaltinu tėvą kad nepadėjo jai savo laiku, kol dar buvo galima padėti. Temos autoriui tikrai patariu kažką daryti, manau ji jau viena koja link alkoholizmo...
Ir nemanau kad geria iš depresijos, tiesiog rado tik tokią pramogą, reikia atsikratyti tų draugių ir kuo greičiau.

net nupurte kai perskaiciau, jei ne vardas tai galvociau, kad pati tai parasiau, maniau, kad esu vienisa su savo patirtimi, bet pasirodo ne, o is tiesu gaila...
Papildyta:
Siaip jau " Nike" daug ka parase, as galiu tik prideti- reikia ieskoti pagalbos ir kuo skubiau, eiti pas psichologus, jei pavyks irodyti zmonai, kad ji tikrai turi alkoholio vartojimo problemu, galima kreiptis i Minesotos programa, gal i AA klubus, reikia veikti ir kuo skubiau...
beje, alkoholio namie turi nelikti VISAI, turit ir jus negerti net svenciu proga, as savo tevui po siai dienai negaliu atleisti, kad tik moralizuodavo mama, bet jokiu realiu veiksmu nesieme, santykiai su juo itempti ir siandien...
mano mama i mane augancia ziurejo pro butelio dugna, prireike daug jegu ir energijos, kad tapciau tuo kuo esu, atsistociau ant koju, nebuvo mano vaikysteje, nei graziu gimtadieniu, nei rupestingos mamos, nei geliu puokstes mokyklos baigimo proga, nei vestuviu... , ar norit, kad jusu vaikams butu taip pat?jei ne veikit ir kuo skubiau....sekmes
Atsakyti
Perskaičiau ir nelabai maloniai nuteikė gomurį bobiški (atiprašau už šitą žodį) komentarai. Tikrai nebūtina kaltinti vyro, kad jis yra kaltas dėl moters gėrimo. čia būtų tas pats, jeigu aš būčiau apkaltinta, kad mano vyras alkoholikas geria dėl to, jog aš darau kažką blogai, kad aš dėl visko pati kalta... NESAMONĖ schmoll.gif Žinoma, negali žinoti visko, kas vyksta Lino šeimoje, bet aš irgi manau, kad pati moteris sau duobę kasa. Egoizmas, bevališkums, gal ir genai čia kalti. bet iškoti vien vyre kaltės ir nesąžiininga... Stiprybės, Linai. Suprantu tave mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš vistiek mamau,kad kaltas savirealizacijos trūkumas.Tikrai nebūtų gėrusi,jei kasryt į darbą reikėtų...Dabar jau alkoholizmą gydyti reikia,nes čia jau košmarai blink.gif
Imtis priemonių kuo skubiau g.gif
Atsakyti