QUOTE(Nicke @ 2007 12 05, 15:53)
Aš pati turėjau mamą alkoholikę, tikėkit manim atrodė kraupiai vaiko akimis, ir iki šiol ją kaltinu, nors gyvųjų tarpe nebėra, ir kaltinu tėvą kad nepadėjo jai savo laiku, kol dar buvo galima padėti. Temos autoriui tikrai patariu kažką daryti, manau ji jau viena koja link alkoholizmo...
Ir nemanau kad geria iš depresijos, tiesiog rado tik tokią pramogą, reikia atsikratyti tų draugių ir kuo greičiau.
net nupurte kai perskaiciau, jei ne vardas tai galvociau, kad pati tai parasiau, maniau, kad esu vienisa su savo patirtimi, bet pasirodo ne, o is tiesu gaila...
Papildyta:
Siaip jau " Nike" daug ka parase, as galiu tik prideti- reikia ieskoti pagalbos ir kuo skubiau, eiti pas psichologus, jei pavyks irodyti zmonai, kad ji tikrai turi alkoholio vartojimo problemu, galima kreiptis i Minesotos programa, gal i AA klubus, reikia veikti ir kuo skubiau...
beje, alkoholio namie turi nelikti VISAI, turit ir jus negerti net svenciu proga, as savo tevui po siai dienai negaliu atleisti, kad tik moralizuodavo mama, bet jokiu realiu veiksmu nesieme, santykiai su juo itempti ir siandien...
mano mama i mane augancia ziurejo pro butelio dugna, prireike daug jegu ir energijos, kad tapciau tuo kuo esu, atsistociau ant koju, nebuvo mano vaikysteje, nei graziu gimtadieniu, nei rupestingos mamos, nei geliu puokstes mokyklos baigimo proga, nei vestuviu... , ar norit, kad jusu vaikams butu taip pat?jei ne veikit ir kuo skubiau....sekmes