Įkraunama...
Įkraunama...

Kada atsirado žilų plaukų?

ziuriu ne as vienintele,kad jauname amziuje atsirado zilu plauku, na man pradejo rastis nuo kokiu 22-23metu,neseniai sesuo nusisaipe,kad jau reik dazyti,nes kaip reik ju jau yra verysad.gif
Atsakyti
Žilti pradėjau labai anksti. Atsimenu, nuo kokių 6 metų mama pradėjo rasti žilų plaukų. Pas mus tai paveldima. Nes ir senelis ir mama labai anksti pražilo. Mes su broliu irgi. Bet kai buvau kokių 25 metų niekas nesuprasdavo, kad mano plaukai natūraliai tokios spalvos. Bent jau vyrai. Nes klausdavo, koks čia dažymo metodas. Niekada dėl to nekompleksavau ir dabar nekompleksuoju. Kartais dar ir dabar atsiauginu natūralius( aš trumpai kerpuosi). Matau, kad žmonės reaguoja į mano pilkus plaukus, bet man dzin... Nors dabar mano toks amžius, kada žili jau sendina, tai dažniausiai dažau.
Atsakyti
22 metų blush2.gif
Atsakyti
45 metų atsirado vienas kitas sidabrinis plaukelis, bet į akis dar nekrito, o vat praėjus 3-4 metams smilkiniukai jau rimčiau pabalo ir teks dažyti, ko beje labai nemėgstu doh.gif
Atsakyti
Pirmus zilus plaukus pastebejau kokiu 23 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madka @ 2013 05 12, 01:04)
Pirmus zilus plaukus pastebejau kokiu 23 blink.gif

tai dar velai biggrin.gif man turbut 19 metu, ir pastebiu paslaipsniui kas kokius pora menesiu vis islenda koks vienas zilas blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritinelis1: 12 gegužės 2013 - 18:33
Kažin neįmanoma kažkaip pristabdyti tą procesą??? Man per pusmetį siaubingai daug žilų atsirado, nesuprantu kas tai gali lemti.... Joks stresas. Baisu.... Man 22.
Atsakyti
QUOTE(ritinelis1 @ 2013 05 12, 19:32)
tai dar velai biggrin.gif man turbut 19 metu, ir pastebiu paslaipsniui kas kokius pora menesiu vis islenda koks vienas zilas  blink.gif

Bet cia tik pastebejau,o atsirado gal ir anksciau ax.gif ,kadangi sviesus plaukai nepastebejau blush2.gif .o dabar jau pilna galva doh.gif
Atsakyti
man pradejo zilti plaukai 18, dabar yra 28 tai jei nedazyciau tai tureciau virsugalvyje tokia idomia viena stambia zila sruoga.. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(4puse @ 2013 05 12, 20:09)
Kažin neįmanoma kažkaip pristabdyti tą procesą??? Man per pusmetį siaubingai daug žilų atsirado, nesuprantu kas tai gali lemti.... Joks stresas. Baisu....  Man 22.

Galima pasitikrinti ar netrūksta vario organizmui mirksiukas.gif
Atsakyti
21 jau pastebėjau pora žilų plaukelių,bet laimei juos pamatyti lb sunku thumbup.gif
Atsakyti
Man 23 m., dar nė vieno (tfu tfu tfu) ax.gif Bet keista, kad kaip žilimo priežastys yra įvardijama vitaminų ar kažkokių mineralų trūkumas, taip pat stresas ar genai g.gif
Aš vegetarė, tai tikrai abejoju ar gaunu visus reikiamus vitaminus, kad ir kaip reguliuoju mitybą g.gif
Streso irgi per akis, šiaip esu iš tų žmonių, kurie labai nervinasi beveik dėl visko, prieš valstybinį matematikos egzaminą visą naktį užmigti negalėjau biggrin.gif
Su genais irgi įdomu, tėtis greit 53 metus apturės, vis dar juodaplaukis bigsmile.gif
Mama nuo 35 m. pradėjo, galima sakyti, sekundėm žilti g.gif
Brolis mano metų jau turėjo nemažai sidabro sruogų, dabar 27 turi jų labai blink.gif
Įdomu kaip man bus su plaukučiais g.gif
Atsakyti