18m. pradejo atsirasti pavieniai zili plaukai. dabar man 27 dazau plaukus, esu tamsiaplauke. zilu turiu daug bet tik vienoj vietoj.prazilo visa didele sruoga, o kitur galvoj tai tik vienas kitas i akis nekrentantis ziliukas
O aš pražilau per mėnesį...
Man 21-eri, birželį buvau kirpykloje, tai man kirpėja siūlė nedažyt plaukų, o naudot šampūnus kurie įveda pigmentą ir paryškina spalvą, esą neturiu žilų plaukų, tai kam tuos plaukus dažais vargint. Ką gi, po mėnesio teko darytis šukuoseną ir kirpėja rado žilą plauką. Vėliau MB rado dar kelis žilus plaukus, o kai nuėjau pas kirpėją vasaros pabaigoje, ji sako: Žilų plaukų turit
tai va taip per vasarą ir pražilau... Nors pamenu man mama dar kai buvau kokių 8-erių užmatę baltą plaukelį
Dabar vis ieškau, bet nebesimato tų žilų plaukų, gal čia tik keli mane pagąsdino
ui mergos,negasdinkit,kaid taip anksti jau zila plauka randat
-gal ir geria kad as blond dazausi,tai nesimato nieko
Nuo 25 metu pirmieji... ir po biski daugeje..
Prazilau kai vyras isvaziavo i uzsieni i komadiruote 5 menesiams, likai visiskai viena su 6.5 metu ir 9 men vaikuciais
galvojom kad isvyksta 1,5 men o isbuvo visus 5 menesius
va tada po 2 menesiu atsirado labai daug zilu plauku
netikejau kad galima per trumpa laika prazilti
o va tau, esu tamsiaplauke ir oi kaip matosi, dabar dazau plaukus
Na tai ne pati didziausia beda siais laikais. Man pirmieji atsirado apie 18. Dabar 40, tai beveik visi balti ( kiek ten liko ne baltu, tai per dazus nesimato
) Mano mama, kiek prisimenu , visada buvo baltut baltutele , o tais laikai tai tik melsva arba ryza galejai buti
Tai ji pasirinko melsva, uztat melynaja feja ir dabar tebevadinam , nors dabar jau rusva
40 metu pamaciau du zilus priekyj plaukus bet tokie stori, daugiau lyg ir ner, beje plauku nedazau visai, bet kai atsiras daugiau varysiu i kirpykla
Man 30, bet zilo plauko net su žiburiu nerastum
. Aišku, labai džiaugiuosi tuo, nes tetis zilti pradėjo dar paauglystes metais. Matyt, aš į mama, nes jai dabar 49, o dar ne vieno zilo plauko nėr, net plaukų nedazo. Jos ir taip labai graži blindiniska spalva
, o mano plaukai tamsus. Į teveli pagal spalva, į mamyte pagal neprazilima anksciau laiko
.
man 28 metai... esu tamsiaplauke ir jau pastebejau kelis plaukus ''ne i tema''
tokie trumpi ir storesni nei visi like..
QUOTE(naca @ 2011 11 23, 21:12)
Na tai ne pati didziausia beda siais laikais. Man pirmieji atsirado apie 18. Dabar 40, tai beveik visi balti ( kiek ten liko ne baltu, tai per dazus nesimato
) Mano mama, kiek prisimenu , visada buvo baltut baltutele , o tais laikai tai tik melsva arba ryza galejai buti
Tai ji pasirinko melsva, uztat melynaja feja ir dabar tebevadinam , nors dabar jau rusva 
Kaip smagiai - žydroji (mėlynoji) fėja
Aš pražilau gimus antrajam vaikui. Tiesą sakant, visada plaukuose buvo šviesesnė sruoga, bet ji labai smagiai atrodydavo. O sulaukus dvidešimt septynerių pamažu pamažu šviesesni plaukai virto labai labai labai šviesiais.
Kadangi dažau plaukus chna, tai ta sruoga dabar iš tolo šviečia raudoniu
Aš pirmą plauką aptikau būdama gal 35-erių,dabar jau praėjo keli metai,bet žilų kolkas dar tik pavieniai,plaukų kolkas nedažau,nes jų nesimato