Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

Vestiene, o jei kokį rūbą, piniginę, diržą?
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 12, 14:51)
Panelės, aš taip pat didelėje nežinioje  verysad.gif
iš vyro pusės yra labai didelė šeima, tėvai 2 seserys su šeimomis, du broliai su šeimomis tetod dėdės..... tai pasimetus  swoon.gif  wacko.gif
zinoma apsiribojame 20Lt vieam asmeniui... tai net nezinau...
galvojau gal galima kazkokius kuponus ar kaip jie ten, pakvietimus, nu zodziu... tai va i kokius masazus ar zvejybos parduotuvese kokius imanomus apsipirkimui kuponus ar korteles nuolaidoms...

Pvz kuponus i kina, kur dabar imi 5, moki uz 4, o kada ir ka ziureti issirinks patys... ir i kaina sutelpat ir dar papildomai gaunat ir lakstyt ieskot nereikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makarončikė @ 2007 12 12, 17:43)
Vestiene, o jei kokį rūbą, piniginę, diržą?

Vo, ačiū labai piniginės tai reikėtų, diržo irgi. biggrin.gif ax.gif
Dabar reiks užlėkt į eurokos ar drogą apsidairyt, o diržiuką ir piniginę New Yorker tikriausiai pirksiu. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Mielieji,būkit tokie malonūs ir pasakykit man,tundrai,kokiose krautuvėse galima nupirkti geras,odines šlepetes mano MB???????????????????
Visur apslampinėjau-nu niekur nerandu...tokia reikalinga dovana jam būtų,nes vertina tik praktiškus daiktus.Labai laukiu patarimų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kisiukas @ 2007 12 12, 19:59)
Mielieji,būkit tokie malonūs ir pasakykit man,tundrai,kokiose krautuvėse galima nupirkti geras,odines šlepetes mano MB???????????????????
Visur apslampinėjau-nu niekur nerandu...tokia reikalinga dovana jam būtų,nes vertina tik praktiškus daiktus.Labai laukiu patarimų 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Jei Kaune tai batu kalne, cia prie Dubingiu, maniskis pirkosi tai labai laimingas. Dar cia kazkas klause del veltiniu, tai yra toks puslapis www.veltinis.lt, gal ka rasite idomaus smile.gif
Atsakyti
Na, o as tai dovanosiu savo mamai ir teciui puodelius, ant kurių specialiais dazais bandysiu ka nors uzrasyti smile.gif gal kas turi ideju? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tomka: 12 gruodžio 2007 - 19:19
QUOTE(liniux @ 2007 12 12, 21:11)
Jei Kaune tai batu kalne, cia prie Dubingiu, maniskis pirkosi tai labai laimingas. Dar cia kazkas klause del veltiniu, tai yra toks puslapis www.veltinis.lt, gal ka rasite idomaus  smile.gif

maniskis irgi batu kalne nusipirko, labai labai patenkintas, o ir kaina gera (berodz 19.90)
Atsakyti
QUOTE(tomka @ 2007 12 12, 19:18)
Na, o as tai dovanosiu savo mamai ir teciui puodelius, ant kurių specialiais dazais bandysiu ka nors uzrasyti smile.gif gal kas turi ideju?  ax.gif

Geriau išraižyk ką nors, o užrašą daryk trumpą, nors ir banalų, kažką panašaus į rūpestingiausiai mamai, tėčiui, kuris geriausiai kepa kiaušinienę biggrin.gif (ir kiaušinienę nupiešk lotuliukas.gif ), išradingiausiam(ai) ir t.t. ... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašaras @ 2007 12 12, 13:51)
Panelės, aš taip pat didelėje nežinioje  verysad.gif
iš vyro pusės yra labai didelė šeima, tėvai 2 seserys su šeimomis, du broliai su šeimomis tetod dėdės..... tai pasimetus  swoon.gif  wacko.gif
zinoma apsiribojame 20Lt vieam asmeniui... tai net nezinau...
galvojau gal galima kazkokius kuponus ar kaip jie ten, pakvietimus, nu zodziu... tai va i kokius masazus ar zvejybos parduotuvese kokius imanomus apsipirkimui kuponus ar korteles nuolaidoms...

tai seimoms dovanok bendras, pvz. sesers ar tetos seimai koki originaliai ipakuota vyno buteli 4u.gif
Atsakyti
ideja: masazo aliejus. pati gavau tokia dovana ir labai dziuagiausi, juolab, kad prie aliejaus jau nori nenori ir masazas automatiskai prisideda mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergytės, turiu bėdą, reikia nupirkti kalėdų dovaną brolio draugei, nes pas juos važiuojame švęsti kalėdų, bet aš jos dar nė karto nemačiau ir nebendravau, iš brolio pasakojimo supratau, kad ji visa tokia "posh", na mėgstanti prabangą ir ką gi jai padovanoti, kad nesijauščiau nemaloniai ir per pigiai g.gif g.gif help
Atsakyti
QUOTE(egle.k.k @ 2007 12 11, 00:32)
<...>
štai ką nusprendžiau:
savo tėveliams komplektuosiu arbatų rinkinį. t.y. dėžę arbatom, visokių sveriamų arbatų, arbatinuką su ugnelia apačioje ir gal dar arbatos puodelius.
<...>

O kur tokį arbatinuką būtų galima nupirkti? Tikiuosi, kad mama neperskaitys šios žinutės biggrin.gif
Atsakyti