Įkraunama...
Įkraunama...

Dovanų idėjos

QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 12, 23:44)
O kur tokį arbatinuką būtų galima nupirkti? Tikiuosi, kad mama neperskaitys šios žinutės biggrin.gif

Man labai gražūs, kur nusiima apačia, ir iš jos lieka puodelis - o viršutinė dalis - pats arbatinukas. Arbatų parduotuvėse turėtumėt rasti 4u.gif
Atsakyti
Kadangi ateinantys metai yra Ziurkes (peles),tai prie dovaneliu dar galvoju padovanoti surio, su palinkejimu, kad Naujuosius metus sutiktu su suriu ant stalo, kad Pelyte butu maloninga ir ateinantys metai butu geri... biggrin.gif
Atsakyti
Sweikos mergytes ir mamytes wink.gif dovanos ir man nemazas galvos skausmelis, zinau kad noriu dovanot savo mylimukams (mamai, draugui, geriausiai draugei ir kriksto suneliui 2 men) ka nors ypatingo, bet va niekaip nesugalvoju ka doh.gif
perskaiciau visas jusu mintis, tai mamai kelis variantus sugalvojau (zurnalo prenumerata, silta pizama, pusryciu staleli/tik nezinau kur ju buna pirkt)..ypatingumu patys daiktai gal ir nepasizymi, bet sugalvosiu koki idomu pateikima smile.gif
draugei sakiau gal suruosiu ta special rinkinuka su arbatelem ir saldainiais...daugiau i galva nelabai kas sauna.. o dar papildomai ir dovana gimtadienio proga reikia sugalvot..ech... doh.gif
brangiausiajam tai pati busiu geriausia dovana thumbup.gif , kaip ir jis man, nes nesimatem jau puse metu ax.gif bet dar kazka reikia sugalvot, visai patiko mintis su suriu, tik dar vyno pridesiu, salikeli koki...
o va paciam maziausiajam ziogeliui tai sakau gal karusele virs loveles nupirkt ar muzikine dezute, tik nzn kur ju Kaune yra ir i ka atsizvelgt perkant..O gal ir, jus mamytes, patarsit ko tokiam kleckui gali reiket...Jaunosios ziogelio mamytes klausiau, tai kaip visada pasake, kad as pati didziausia lauktuve ir dovana, bet dar prie tokios dovanos biggrin.gif manau reikia ir priedo g.gif

ir isvis jau tiek visko visiem pridovanota, kad svarbiausia, manau, demesys wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2007 12 13, 00:33)
Sveikos mergytės, turiu bėdą, reikia nupirkti kalėdų dovaną brolio draugei, nes pas juos važiuojame švęsti kalėdų, bet aš jos dar nė karto nemačiau ir nebendravau, iš brolio pasakojimo supratau, kad ji visa tokia "posh", na mėgstanti prabangą ir ką gi jai padovanoti, kad nesijauščiau nemaloniai ir per pigiai  g.gif  g.gif  help

koki cekiuka iš pvz. sarmos... 4u.gif ar papuosala koki, bet nepazistamai lb sunku isrinkti, tai manau geriausia ka nors tokio neutralaus.gali koki tikro porceliano puodeli g.gif nu nzn. kas dar. arba 2 bilietus( nu tipo broliui ir jai) i teatra ar kina bigsmile.gif nu dar ziurint kokia suma paskirsi jos dovanai:rolleyes:
p.s.cia mano MB patarimas, kad nepirk nieko, nes kam cia nepazistamai pirkti mirksiukas.gif bet cia tik jo nuomonė mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ŠYPSENĖLĖ @ 2007 12 12, 23:33)
Sveikos mergytės, turiu bėdą, reikia nupirkti kalėdų dovaną brolio draugei, nes pas juos važiuojame švęsti kalėdų, bet aš jos dar nė karto nemačiau ir nebendravau, iš brolio pasakojimo supratau, kad ji visa tokia "posh", na mėgstanti prabangą ir ką gi jai padovanoti, kad nesijauščiau nemaloniai ir per pigiai  g.gif  g.gif  help

Klausimas aišku, už kokią sumą ruošiesi pirkti. Galėtum brolio paklausinėti, ką ji mėgsta. Aš tai rinkčiausi kokią vazą, žvakidę iš Dorado, Sia'os, imdeco ir pan. Arba kažką iš kūno priežiūros Loccitane ar tai Body Shop-gražiai supakuoja ir turi įdomių dalykų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 13 gruodžio 2007 - 13:37
ka galima nupirkti paaugliui ? unsure.gif niekaip nesiseka sugalvoti verysad.gif kaina apie 15 lt...

g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOVITA 11: 13 gruodžio 2007 - 13:44
QUOTE(JOVITA 11 @ 2007 12 13, 14:42)
ka galima nupirkti paaugliui ? unsure.gif niekaip nesiseka sugalvoti  verysad.gif kaina apie 15 lt...

g.gif  doh.gif

O paauglys tai kiek? ir mergaitė ar berniukas? Viskas priklauso nuo pomėgių: galima į kiną bilietą, knygą, kokį CD (aišku yra įvairių kainų, tačiau kai kurie muzikiniai būna pigesni, galima ir DVD filmą (jei namie turi DVD grotuvą). Galima kokį įdomų puodelį (jei aišku geria arbatą), mobiliajam kokį aksesuarą.
Atsakyti
As tai savo teveliam numezgiau vilnonias kojines. pridesiu Rafaelo dezute(mamai), o teveliukui paki tirpstancios kavos, nes jinai jo megstamiausia. Tai manau kad puiki dovana. Vyro tevam zadu pirkti 2 puodelius ir arbatos. Mes sau pasidovanosim namu kina smile.gif . Draugem ivairus niekuciai: zvakes, duso zele....
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2007 12 05, 09:14)
Buvau vakar nuejusi ir į didžiąją RIMI ir į Sepalą, bet niekur nebuvo vyriškų pirštuotų kojinių  verysad.gif Pardavėjų paklausiau, tai sakė tikrai tokių vyriškų kojinių neturi... Tai nesuprantu - gal į Klaipėdą net neveža tokių pirštuotų vyriškų kojinių... Net nebežinau, kur dar būtų galima jų rasti  unsure.gif O taip fainiai būtų draugui padovanoti, nes vis kartoja, kad tokių norėtų  ax.gif Gal kas iš klaipėdiečių matėt kur pardavinėtų vyriškas pirštuotas kojines4u.gif Būčiau labai dėkinga už suteiktą informaciją  4u.gif

O kiek kainavo tas malonumas ir kur pirkai? Gal ir as savo mamai padovanociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 12 13, 00:44)
O kur tokį arbatinuką būtų galima nupirkti? Tikiuosi, kad mama neperskaitys šios žinutės biggrin.gif

Aha, aš irgi negaliu pavardinti čia kokios mano dovanos, nes sesė perskaitys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saule_rudeni @ 2007 12 13, 15:31)
p.s.cia mano MB patarimas, kad nepirk nieko, nes kam cia nepazistamai pirkti mirksiukas.gif bet cia tik jo nuomonė mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Aš pritarčiau saulės rudenį vyrui - nepirk nieko. Bet jei labai nori kažką padovanot, gali pažiūrėt Skonis ir Kvapas parduotuvėj - man patiko tokie niekučiai, kaip perlai voniai (mažuliukai perliukai, kuriuos supili į vonią besimaudant), aš pirkau "Kleopatros pieną" - drėkinantys, švelninantys odą, irgi pilt reikia į vonią. Gali iš ten sukomplektuot kokį rinkinuką - visai šauni dovanėlė gaunasi.
Atsakyti
Kadangi esu studentė, tai beveik visada dovanas perka mama... su sese mamai dovanosim kvepalus, o kitiems apgalvojom, kad nieko nedovanosim...
Tačiau vakar gulėdama pagalvojau, kad nebus tokios kalėdinės nuotaikos, be dovanėlių (na ta prasme, kad aš niekam iš šeimos nedovanosiu).
Nereikalingų niekučių nenoriu, tad sugalvojau, kad visiems nupirksiu daug jų mėgstamų saldainių ir gražiai įpakuosiu bigsmile.gif
Mamai - nomedos saldainių.
Sesei - milkos šokoladą
Tėčiui - saldainių asorti biggrin.gif jis mėgsta visus saldainius rolleyes.gif
Dedukui - karvutės saldainių
Bobutei - dar nežinau jos mėgstamiausių... g.gif reiks rytoj išsiaiškint ax.gif
Atsakyti