Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

Gimdziau VGN ir labai patenkinta. Viska sesutes parode ir kaip plauti uzpakaliuka ir kaip aprengti, tik kaip nosi valyti vis kitaip rode. Jokiu problemu nebuvo ir gryzus namo.
Atsakyti
Pamokino smile.gif . Kiekvieną rytą ateidavo sesutė ir išsinešdavo vaikiuką vizitacijai, aš eidavau kartu, tada man žiūrint vaikiuką perrengdavo, apvalydavo,bet ji darydavo viską taip greitai,kad man baugu buvo žiūrėt blush2.gif , pamokino kaip bambutę prižiūrėti, kol virkštelė nenukritus( davė pačiai pabandyti). Parodė, kai paklausiau, kaip vaikiukui užpakalį nuplaut. Šiaip tai pati visko turėjau klausinėt, kaip akytes, burnytę, nosytę valyt, aišku grįžus namo teko viską pačiai išbandyt, nes ligoninėj, sauskelnes gal tik pora kartų keičiau, rengti neteko blush2.gif
Namuose buvo streso, bet kažkaip susitvarkom smile.gif
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi, kad jums taip pasisekė visoms... O va mums buvo visiškai priešingai... Sesutės net dėmesio nekreipė - ateina padaro ką reikia ir išeina... Labai nusivyliau... bet va kažkaip pati išsikapsčiau ir džiaugiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Viską parodė - jokių neaiškumų nebuvo thumbup.gif
Atsakyti
gimdem KMUK, ten tikrai daug padejo, bet pries tai dar kursus lankem su vyru busimiems tevams, tas dave turbut dar daugiau smile.gif
Atsakyti
gimdziau Vilniaus gimdymo namuose - tai per kokis penkis metrus atstumu virs kriaukles palaike vaika ir aceit parode kaip ji nupraust.. na, as tai nelabai ka maciau tokiu atstumu, kaip suvystyt aiskino, bet as po visiskai bemieges nakties ir zinodama, kad man tai neaktualu (nes nesiruosiau savo mazylio vystyt) nelabai ir klausiausi. siaip man tai daugiausiai mama padejo, o ne ligonines personalas. savas zmogus kantrybes daugiau turi paaiskinti ir noro padeti 4u.gif jeigu turite is sau artimu zmoniu kas gali padet - tai nesidrovekit klausti, nes tikrai jaunai mamytei visi mielai pades. nesiulau, deti dideliu vilciu i ligonines personala schmoll.gif be to, bandymu metodu viskas tikrai pavyks smile.gif juk intuityviai visos mamytes zino kaip elgtis su maziuku. tik reikia savim pasitiketi ! bigsmile.gif
Atsakyti
labai mazai ka padejo
viska dare greitai ir mazai aiskino sad.gif
Atsakyti
mane nuteikdavo kad sesidziaukciau kad viskos ok jos netgi sunervindavo savo replikom verysad.gif
Atsakyti
jo,jau replika smegsta palaidyti
Atsakyti
Gimdžiau RK esu dėkinga vsoms ir kiekvienai-net vidury nakties buvo galima prašyti pagalbos thumbup.gif Net eiti niekur nereikia-surenki tel numerį ir pačios atbėga thumbup.gif
Atsakyti
na pati gimdziau raudonajam kryziui ten tikrai sulaukiau pagalbos ir atsakymu i kiekviena nepatyrusios mamytes t.y mano klausimus. ir sesutes patardavo ka kaip daryti, na tik del vieno neperspejo del galvytes nugulejimo unsure.gif tai dabar bandom istaisyti ka nusigulejom o siaip prieziura ir pagalba man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Gimdziau KGN, sesutes padeti tikrai nesiverze..matesi kad uzeina paskubom, savo darba padaro ir iseina..bet kai ko nors duodi tai viskas pasikeicia..juokingiausia tik tai kad skirtingos sesutes skirtingus dalykus sneka. pvz del maitinimo..viena sako kad vaikas maziukas tai ilgai miegos, butinai pazadink kas bent jau tris val ir pamaitink, o kita sako kad maziukas pavarges po gimdymo tegul miega kiek nori..zodziu suprask kaip nori..
Atsakyti