Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalba mamai ligoninėj

Gimdžiau KMUK. Nors ir seselės man parodė kaip vystyti lelių, tačiau viskas įvyko taip greitai ( labai greitai atliko pervystymą), kad aš nieko neišmokau. Išvažiavau nieko nemokėdama, nebent pakeist pampersą. ax.gif . O namie po truputį zuikį suvystydavau vis geriau. Svarbiausia praktika. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaudra @ 2007 10 17, 17:11)
Padejo minimaliai...Nors gal ir gerai-greiciau isikerti viska smile.gif
Jei buciau lindus ir prasius,manau butu padeje daugiau,net ir be kysiu.

O TAI NORI PASAKYTI,KAD UZ PARODYMUS IR PAMOKYMUS blink.gif KYSIUS DUOTI REIKIA blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Mums labai padėjo ir viską pamokė seselės. Manau ypač svarbu, kad išmokytų maitinti wub.gif
Atsakyti
Kai gulėjau su pirmu,nieks nieko...nei atėjo,nei pasakė,nei paklausė.Buvom tryse,iš kurių vieną mamytė gimdė antrą kartą,tai parodė ir kaip nuplaut užpakaliuką ir kaip pampersą auždėti 4u.gif
Su antru kai gulėjau irgi nieks nieko.Bet visos trys buvom ne naujokės tame reikaliuke,tai galvos ir nesukome cool.gif
Atsakyti
Niekas nieko neparode, atejo ir apreke, kad sauskelniu nepakeiteme, paprasem su mamytem kad parodytu tai vaika nurenge pampersa po uzpakaliu pakiso ir isejo, toliau tvarkykites kaip ismanot doh.gif ateidavo tik su klausimais, ar valet nosite, ar valet ausytes doh.gif ne, kad ateitu ir pasakytu reikia taip ir taip daryti, pasiziurekite, o jos tik aprekt moka verysad.gif
Atsakyti
Seseles ateidavo kiekviena diena ir isvalydavo nosyte, bambyte, pazastytes, mums tik sikniuka reikedavo nuprausti...vat cia man buvo beda blush2.gif , atejo akusere ir parode, bet as neisidemejau doh.gif gerai, kad vyras salia buvo, tai jis dukrytei sikniuka plove ax.gif as tik ismokau kai grizom namo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2005 03 14, 18:02)
As gimdziau Mazylyje, tai seseles irgi pakankamai su manim terliojosi, nes mano maze nemokejo kruties paimt, tai beveik kiekviena maitinima sedejo kartu ir teike visokeriopa pagalba  smile.gif . Ateidavo ir nakti, tik, aisku, pasikviest reikedavo. O ir siaip labai noriai atsakinejo i mano klausimus, paaiskino, ko nesupratau ar nezinojau  thumbup.gif

as irgi gimdziau Mazylyje, tai tikrai negaliu skustis, ir naujagimiu gydytojos ir sesutes labai paslaugios smile.gif kasryta eidavau ziureti kaip reikia apvalyt bambute, plaut akeles, o kai ten isbuvau net 10dienu, tai ir namo grizt buvo nebaisu thumbup.gif
Atsakyti
jokios pagalbos nesulaukiau schmoll.gif nei kaip pampersą pakeist, nei kaip laikyti vaikutį, nei kaip prausti, nei kaip maitinti... nieko... ką kalbėt, jei sterilų vandenį ir vatą akytėms valyti man atnešė, kai vaikas su manim jau buvo 3 paras doh.gif

kai pasakiau apie tokius dalykus vizituojančiai pediatrei, galima sakyti buvau apkaltinta melavimu doh.gif "pas mus tikrai geros sesutės, viską pamokina..."
Atsakyti
padejo labai daug ir tikrai labai mielai aiskino, kad kvaila paklausus ko nepasijausdavau. ir kaip bambute valyt ir praust ir net maudyt mokino, etc. kadangi isbuvom ligoninej 8 dienas, tai seseles man iseinat juokesi, kad man vaika uzaugino thumbup.gif
Atsakyti
Sunu kai gimdziau,tai man sesute net ateidavo pienuka is kruties nutraukti,nes jo labai daug turejau,o pati po cezario tai sunku budavo ax.gif Nors nereikejo klausti,viska kazkaip intuityviai mokejau ir dariau. blush2.gif O su dukryte kai gulejau tai sesutes puikios irgi buvo,kai ateidavo pas mus i palata(dviese gulejom) tai pas mus net ir po pusvalandi isbudavo pas mus palatoje,labai daug pasakojo,apie matinima,apie kruties paemima,apie vaikucio,naujagimio prieziura,tikrai buvau labai patenkinta,ten tik paklausk ko nors tai is karto pasakos be galo thumbup.gif Nors patirties turejau,be...geri patarimai niekada nebuna prasti thumbup.gif Ypac tokia viena sesute pasitaike super thumbup.gif .Nors girdejau atsiliepimu,kad toje pacioje ligonineje kitoms nieko neaiskino,gal mes mokejome klausti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 10 lapkričio 2007 - 18:39
man viska parode seseles, kaip elgtis su vaikuciu,prausti,vystyti,tai per 6d.pripratau prie jo smile.gif bambute valydavo kasdien,maitinti taip pat moke,vaikutis spejo mane apgrauzti,tai gaudavau misinuku,nes pieno dar ir nebuvo labai daug.Vienu zodziu buvau labai patenkinta sesutemis.
Atsakyti
QUOTE(Nemux @ 2007 11 15, 16:26)
man viska parode seseles, kaip elgtis su vaikuciu,prausti,vystyti,tai per 6d.pripratau prie jo smile.gif  bambute valydavo kasdien,maitinti taip pat moke,vaikutis spejo mane apgrauzti,tai gaudavau misinuku,nes pieno dar ir nebuvo labai daug.Vienu zodziu buvau labai patenkinta sesutemis.

KAIP SAUNU thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti