Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Raskyte @ 2008 01 19, 21:29)
tai ka mergaites savaitgaliui gaminot?  g.gif
as shiandien iki pietu jau visus planuotus patiekalus padariau  biggrin.gif  ir shaltiena, ir duonele ir dar shiupinines ishviriau  thumbup.gif  pats gazas tokiu oru  rolleyes.gif

tingejau ka ir gamint, ar ka galvot blush2.gif

sedim su MB... nesugalvojam, ka pasidaryt... sakau kaip seniai keptu bulviu bevalgiau biggrin.gif . na ir issikepem bigsmile.gif . pasijauciau, kaip studentu laikais, kai bent jau savaitej karta kepdavom bendrike bulves su chebra. tokie prisiminimai sukilo - pridejau svoguniuku, rukytos mesytes, padariau pomidoru/agurku salotas su grietine... taip kaimiskai lietuviskai pavalgem biggrin.gif . bet suejo taip kaip didziausias gurmanu patiekalas hihihi.gif gaila, kad tingejau iki pardes nuvaziuot kefyro rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 17, 21:12)
smile.gif ir dar..:

http://www.anonsas.l.../1/article/6375

http://giedrius-v.li....com/20063.html
4u.gif
Papildyta:

turiu ideja kaip tik tokiems produktams 4u.gif , ne per seniausiai lyg ir dejau cia g.gif :
padaryk mase ish farsho (kaip kotletams), su kumshciu ispausk duobeles ir dek pakeptu susmulkintu grybu, cesnaku idara (gali dar bet kokiu darzoviu kartu su grybais pakepti, tiks! smile.gif Kepk orkaitej, baigiant uzdek truputi surio..
user posted image
user posted image

o koks cia toks gardus garnyras? niekaip neiziuriu. atrodo tai klasiskai.
ir kaip tu farsa ruosi? visos labai skirtingai ruosia. vienos deda kiausini, kitos ne. vienos deda miltu, kitos krakmolo, trecios bulve tarkuoja, o ketvirtos mirkyto batono deda. vienos pila skysciu, kitos ne.
Atsakyti
siandien taco pas mus bus.. su vistienos farsu tik, nes jautienos neturejau...
Atsakyti
labas..
nieko idomaus ir naujo negaminau, bet imesiu pora nuotraukyciu paivairinimui:):

ana savaite kepiau vishtos kulsheles su dziuveseliais (man asmenishkai taip nelabai patinka, bet mb megsta): vishtiena palaikiau 10 minuciu (daugiau laiko neturejau biggrin.gif ) su pora shaukshtu medaus, daug cesnako ir sojos padazu..I dziuvesellius priberiau dziovintu zoleliu prieskoniu, biraus sauso cesnako milteliu, raudonos paprikos milteliu ir megiamu prieskoniu..Apvoliojau kulsheles ir i orkaite..
Valgem su salotom: pekino kopustas, morkos, pomidoras, agurkas, brokoliai ir truputis parmezano surio..

user posted image
user posted image
user posted image

Shiandien greit sumeistravau visiems zinoma, ir tikriausiai pabodusi kugeli:
tarkiai, pora kiaushiniu, karshtas pienukas, bulviu prieskoniai, truputis druskos..(kepimo indas buvo ilgas, kugelis gavosi plonytis biggrin.gif , bet labai minkshtas ir skanus..)

user posted image

tiesa, sheshtadieni viriau shaltiena (aishku keikiaus, nes tikrai daug darbo..visad kai verdu, pasakau sau, kad paskutinis kartas, bet paskui pamirshtu biggrin.gif )

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Hacone @ 2008 01 22, 22:55)
o koks cia toks gardus garnyras? niekaip neiziuriu. atrodo tai klasiskai.
ir kaip tu farsa ruosi? visos labai skirtingai ruosia. vienos deda kiausini, kitos ne. vienos deda miltu, kitos krakmolo, trecios bulve tarkuoja, o ketvirtos mirkyto batono deda. vienos pila skysciu, kitos ne.

Garnyras buvo: apvirti ir sumalti dziovinti grybai, veliau pakepinti su cesnaku:)..ir prieskoniais.;
Farshas- darau ivairiai, kaip ir tu minejai, kartais dedu batono mirkyto, kartais itarkuoju bulve:), kartais pora shaukshtu majonezo idedu, kiaushini gali deti, gali nedeti;) Dazniausiai koki viena maziuka imushu smile.gif ..Miltu ir krakmolo nelabai kada dedu:)..Jei labai skystas farshas, iberiu truputi manu..Tiesa, visada i farsha ispaudziu cesnako.
4u.gif
Papildyta:
QUOTE(wicked @ 2008 01 19, 08:02)
nea, nepamirsai  4u.gif
tik as dar smulkiau viska supjaustau, nei pas tave nuotraukoj atrodo tongue.gif  mirksiukas.gif

turesi pavaishint kada savo gamybos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 22, 21:34)
labas..
nieko idomaus ir naujo negaminau, bet imesiu pora nuotraukyciu paivairinimui:):

as vishtu shlauneles ar ketvirtukus pamarinuoju ir tada dedu i cesnako, sojos ir medaus mishini ir volioju ,kocelu pervaziuotuose, corn flakes'suose thumbup.gif kepant kaitalioju temperatura ish bake i broil .... nerealiai skanu rolleyes.gif mesyte buna sultinga, atsiskiria nuo kauliuko biggrin.gif 4u.gif
mes irgi ragaujame sheshtadieni virta shaltiena blush2.gif su ta pacia diena kepta duonele (cia MB), o as su karshtom bulvytem biggrin.gif skanu rolleyes.gif musu mazius (musu nuostabai) shaltienos suvalge daugiausiai blink.gif kaip MB sako, jei jau jis valgo, tai tikrai nerealiai skanu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 23, 06:40)
as vishtu shlauneles ar ketvirtukus pamarinuoju ir tada dedu i cesnako, sojos ir medaus mishini ir volioju ,kocelu pervaziuotuose,  corn flakes'suose  thumbup.gif  kepant kaitalioju temperatura ish bake i broil .... nerealiai skanu  rolleyes.gif  mesyte buna sultinga, atsiskiria nuo kauliuko  biggrin.gif  4u.gif
mes irgi ragaujame sheshtadieni virta shaltiena  blush2.gif  su ta pacia diena kepta duonele (cia MB), o as su karshtom bulvytem  biggrin.gif  skanu  rolleyes.gif  musu mazius (musu nuostabai) shaltienos suvalge daugiausiai  blink.gif  kaip MB sako, jei jau jis valgo, tai tikrai nerealiai skanu  blush2.gif  biggrin.gif

tavo vishtiena skamba skaniai wub.gif Tu irgi megsti virtuveje pasisukioti..kaip matau:)
ash shiaip senamadishkai labiausiai megstu troshkinta vishtiena su bulvem ir morkytem shpiziniam puode..Niam blush2.gif
pastebejau, kad ta pacia diena shaltiena virem biggrin.gif , nepavargai? pavargstu kazkaip, vis del to nemazai darbelio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 22, 21:49)
tavo vishtiena skamba skaniai wub.gif Tu irgi megsti virtuveje pasisukioti..kaip matau:)
ash shiaip senamadishkai labiausiai megstu troshkinta vishtiena su bulvem ir morkytem shpiziniam puode..Niam blush2.gif
pastebejau, kad ta pacia diena shaltiena virem biggrin.gif , nepavargai? pavargstu kazkaip, vis del to nemazai darbelio doh.gif

tikrai skaniai skamba ir tavo vishtyte rolleyes.gif bet pabandyk su corn flakes, zinok, liuks thumbup.gif
o man virtuveje - rojus blush2.gif jei butu pas mane kas tiek valgytu, tai but gerai thumbup.gif jau vien tai, kad kai susipazinau su MB ir susikraustem kartu gyvent, jis priaugo 11 kg (kazka tai sako lotuliukas.gif ) ...o shiaip mano tevai - gentis "niam niam", ir vis ish mamos ko gero ishmokdavau ax.gif nors dabar jau ir ja pamokinu biggrin.gif kaip sakant, viena kart pabandzius negaliu sustot doh.gif
del shaltienos, tai as nenuvargstu schmoll.gif sudedi mesyte, prieskonines zolytes, darzoviu, ir verda ilgai ir nuobodziai rolleyes.gif po to tik nukauluoju ir uzpilu viska tuo viralu kuriame vire biggrin.gif as cia labiau privargau su kvieciu malimu duonelei doh.gif
Atsakyti
ir kada jus turit laiko tiek gaminti? g.gif man jau seile tysta vien tik paziurejus i nuotraukas ir paskaicius ka gaminat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 01 23, 09:11)
ir kada jus turit laiko tiek gaminti?  g.gif  man jau seile tysta vien tik paziurejus i nuotraukas ir paskaicius ka gaminat  blush2.gif

taigi, vaikyti, savaitgaliai tam yra biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 23, 07:18)
tikrai skaniai skamba ir tavo vishtyte  rolleyes.gif  bet pabandyk su corn flakes, zinok, liuks  thumbup.gif
o man virtuveje - rojus  blush2.gif  jei butu pas mane kas tiek valgytu, tai but gerai  thumbup.gif  jau vien tai, kad kai susipazinau su MB ir  susikraustem kartu gyvent, jis priaugo 11 kg (kazka tai sako  lotuliukas.gif ) ...o shiaip mano tevai - gentis "niam niam", ir vis ish mamos ko gero ishmokdavau  ax.gif  nors dabar jau ir ja pamokinu  biggrin.gif  kaip sakant, viena kart pabandzius negaliu sustot  doh.gif
del shaltienos, tai as nenuvargstu  schmoll.gif  sudedi mesyte, prieskonines zolytes, darzoviu, ir verda ilgai ir nuobodziai  rolleyes.gif  po to tik nukauluoju ir uzpilu viska tuo viralu kuriame vire  biggrin.gif as cia labiau privargau su kvieciu malimu duonelei  doh.gif

manishkis mb kaip kudas taip kudas, tik ash plateju doh.gif , nors jis zinoma, dziaugiasi mano virtuviniu azartu smile.gif ..
shaltienos gamyboj ir nervina tas "nukaulavimas" ir susmulkinimas biggrin.gif , visa kita- niekai..
O va duoneles niekad nekepus..Na ir shaunuole tu..
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 01 23, 09:13)
taigi, vaikyti, savaitgaliai tam yra  biggrin.gif  4u.gif

bet tai kad as ir savaitgali dirbu, nors tik puse dienos... blush2.gif ai, bet su manim yra taip, kad jei bandau kazka naujo gaminti, tai man niekada nesigauna doh.gif blush2.gif uztai jauciu kazkokiu sedevru ir negaminu... blush2.gif bet smagu kad jus gaminat tongue.gif tai nors pasiskaitau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 01 23, 09:18)
manishkis mb kaip kudas taip kudas, tik ash plateju doh.gif , nors jis zinoma, dziaugiasi mano virtuviniu azartu smile.gif ..
shaltienos gamyboj ir nervina tas "nukaulavimas" ir susmulkinimas biggrin.gif , visa kita- niekai..
O va duoneles niekad nekepus..Na ir shaunuole tu..

rashiau rashiau apie duonele ir pradingo viskas doh.gif jei bus idomu, pasakyk, butinai papasakosiu kaip tai darosi biggrin.gif
Atsakyti