Įkraunama...
Įkraunama...

Vydūno vid. mokykla

A biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
pasikeitė tai reiškia atėjo kita biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Tai mokykla dar gyvuoja ir neskubėkim laidoti. biggrin.gif
Atsakyti
Artėja rugsėjo pirmoji 4u.gif kokios naujienos mokykloje?
Atsakyti
Mokykla pujki, kai surenkama pujki klase. tada visi mokytojai pujkus ir darbas produktyvus. kai susirenka visokie gatviniai, tai gerai jei tik klases lankomumas krinta, nes jie paprasciausiai pamoku nelankoi, bet jeigu jie ateina i pamokas ir trukdo, tada joks vaikas ten nieko neismoks...
P.S. pas direktoriu mokytis matematikos - kancia doh.gif
Atsakyti
Mano mokykla.Liux labai liux.Mokytoja dirbau čia,bet išėjau dėl vaikelio,tai gal vėl kžkada dirbsiu.Mano dukrai 12 yra(tuoj sueis greitai už 2 dienų 13)ir labai laiminga pas Aldona Adomaityte.Mano sena buvusi klasės auklėtoja.Buvo man iki 10 klasės,tada ėjau į gimnaziją.Jai labai patinka tenai. Mano vyresnioji lankė tą mokyklą,bet jau yra nuo praeitų metų aparatas saldainiųir laimėjo Vydūnas teismą thumbup.gif labai džaiaugiuosi šią mokykla.
Atsakyti
gal kas galetumet rekomenduoti pradiniu klasiu mokytoja busimam pirmokeliui 4u.gif
galima i az smile.gif
o gal vis tik rinktis kita mokykla? g.gif
Atsakyti
manau,kad kiekvienas mokytojas,apie savo mokyklą sakys tik gerrai 4u.gif 4u.gif Neišbarkit manęs labai, aš tik pareiškiu savo nuomonę,kad nei į Vyduną nė už ką schmoll.gif
Atsakyti
na as siandien buvau uzejusi pasidometi, kas, kaip, kada bus atviru duru dienos ar pan., tai nedaug informacijos gavau, tiksliau absoliuciai nieko nesuzinojau schmoll.gif
nelikau suzaveta blink.gif o Mazvydo mokykloje sutiko maloniai, visa info gavau, ko norejau thumbup.gif
Atsakyti
Jei mokyklos sekretorė maloni ar direktorius bando įtikti tėvams, tai nereiškia, kad mokykla gera. Mano abu vaikai mokosi Vydūno mokykloje ir neturiu mokyklai jokių priekaištų. Mokykloje vaikų nedaug, todėl nėra didelės spūsties, vaikai prižiūrėti, niekad nesiskundžia, kad juos skriaustų vyresni, kiek teko lankytis, niekad nemačiau aplink mokyklą sustojusių rūkančių mokinių. O mokytojų visose mokyklose yra ir geresnių, ir prastesnių. Mano vaikams ten patinka.
Atsakyti
O gal žinot, kokios mokytojos turės pirmokėlius nuo rugsėjo? Svarstau - vydūno, mažvydo ar paparčio mokyklą rinktis g.gif
Atsakyti
QUOTE(kende @ 2007 10 07, 00:53)
P.S. pas direktoriu mokytis matematikos - kancia  doh.gif

Kodėl? Kuria prasme?
Atsakyti
Ar gali taip būti, kad kitais metais šią mokyklą vis tik padarys pagrindine?
Kodėl klausiu? Nes nugirdau moksleivių, einančių iš mokyklos pokalbį, tiksliau frazę iš pokalbio:"tai va, kad dešimtokams jau teks išeiti kitur..."
Atsakyti