Buna vaiku,kurie auga,atrodo ,be jokiu problemu - nebijo svetimu,naujos aplinkos,nekelia panikos ilgiau palikti vieni lovyteje ar manieze,daug sypsosi,yra ramus ir patenkinti.
Deja,tik ne manasis.

Jam 11 men,greit metukai.Nesuprantu,kas darosi - ar tai reikia aiskinti kaip jautruma ar kaip islepima?Su teciu vaikas kaip vaikas,krapstosi,zaidzia,tylu.Bet vos mane pamato,baisiausiai skubedamas meta zaisliukus is ranku ir puola prie manes.Isikimba stipriausiai,lipa,verkia,net dreba - imk atseit ir pakelk.Pakeliu - ramu.Bet negi nesioti per diena???Mano demesio jam ,rodos,negali trukti - juk visa laika praleidzia su manim. Galvojau,na gal islepinau,ir pameginau nenesioti bei nereaguoti i verkslenima.O dievuliau! Kas vyko - isteriskai verke gal valanda(ilgiau as nebeistveriau).Bandau visaip nukreipti demesi i zaidimus,bet jis meto viska salin ir kabinasi i mane.
Galima butu kalte suverst dantims,kurie jau 1,5 men. kaip neislenda niekaip,nors jau turetu.Bet niekad nemaniau,kad dantu dygimo periodas gali but toks baisus.Siaip jis neserga,na siek tiek alergija.Beje,nakti irgi ramybes ner,kelinejasi,verkia.Nebezinau,nei ko griebtis.

HELP