QUOTE(mama_gulbe @ 2007 01 03, 15:43)
buvau tokia negera kad ta pati klausima uzdaviau ir teciams tevu skyrelyje...deja ju atsakymai mane biski suglumino
klausimai ir pateiktos situacijos:
1. ar jus sakote savo sunui - tu neverk, nes vyrai neverkia????
2. nes jau baigiu pritrukti kantrybes, negaliu klausytis kaip tai sako mano berniukui
kodel berniukai negali verkti , jei jie is prigimties yra jautresni ir emocionalesni?
3. ar tinkamas vaikui pasakymas - neverk kaip mergaite?
4. as pati taip nesakau, bet mano brangusis deja taip sako
5. ir kartais vaikas labai susierzina ir iszeidzia ir tada lupa dar labiau nutysta ir byra asaros
ir atsakymai i tuos klausimus :
1. Taip.
2. Todėl, kad reikia mokytis susitvarkyti su emocijomis, gyvenime jos bus blogas pagalbininkas.
3. Taip.
4. Todėl, kad jūsų brangusis yra vyras ir geriau žino ko reikia jo sūnui. Pasigimdykite sau mergaitę.
5. Tai reiškia, kad jam jau galite rišti bantukus. Bet kai pradės eiti į mokyklą jam bus sunku.
kaip atrasti teisinga iseiti
He he he, taigi čia viskas - tik poza arba vaikų neturinčių pezalai

Jie visi TAIP SAKO. Nu dauguma. Prie alaus bokalo.
Ar kitur, kur kiti vyrai gali juos matyti ir žiūrėti, kokie JIE griežti ir vyriški
O vaikus auklėt gamta patikėjo moterims, taigi vyrų klausinėt apie mažus vaikus - nenaudingas reikalas, jie patys nežino, ką peza. Jei vyrai geriau auklėtų berniukus, o mamos - mergaites, tai jau gamta būtų pasirūpinus, kad vyrai gimdytų berniukus, o bobos - mergaites, ne?
Mūsų tata - ne išimtis. Pasiklausau teoriškai, kai jam būna pamokslavimo nuotaika - tu vaiką lepini! Visokį šlamštą PC pirkinėjat! O nueina su vaiku kefyro nusipirkt - spėkit, kiek vaikas gėrio parsineša?
Kitą dieną vėl klausom - kodėl vaikas trumpai nenukirptas? Kaip kokia mergaitė! (mūsų mažius - garbanius, man gaila kirpt). Koks auklėjimas! Bla bla bla! O kokiam turguj iš šalies pažiūrėjus, kai bobos imdavo cypt, kokie nuostabūs vaiko plaukai, koks žavus vaikas, tikras angeliukas - tata visas kad nušvinta, tai plaukelius pakedena, tai šaliką pataiso
Paklausk jo apie vyriškumą - o jooo, kad pasisakys

Tvarka, disciplina, griežtumas, lygiuot, ramiai, su bronžiletais 10 km - bėgteee marš! O kai trimetis sūnus atneša jam skaityt "Katinėlį ir gaidelį", spėk, neskaito

Kai ateina ant kelių pasėdėt, prisiglaust, bučių duot - ir apsikabina, ir pabučiuoja, ir panešioja, ir į orą pamėto, ir į barą picų eina kartu valgyt, ir rūpinasi, kad pirštinytės būtų, kad rankučių nenušaltų, kad parduotuvėj nusirengtų striukę - kad nesukaistų, o naktį po 5 kartus pabunda ir apklosto nusispardžiusį...
O ir vyresnėlis, jau didelis pacanas... Kai jis kosti ir einam pas gydytoją - kas skambina, dar iš kabineto neišėjus? Kai suplyšta naujos kelnės, nes su jomis buvo lipama per tvorą - kas pasisako prieš mano rėkavimus? Kas eina į mokyklą taisyt sulūžusios spintelės - ne su mano paliepimais, o pats savanoriškai? Kas eina į "Žmogų vorą" ir kenčia visas 1,5 valandos, nes sūnelis nori? Kas sėdi pri kompo ir instaliuoja visokius WarCraftus, nors kompiuteris kenkia akims ir jį vaikams reikia griežtai riboti? Taigi tata mūsų, kas daugiau. Griežtasis baisusis

Vat jums ir armija