Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

o kodėl reikia originalą pilstyti į neaiškią "neoriginalią" tarą? g.gif ar aš ne taip supratau...
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 20, 22:36)
o kodėl reikia originalą pilstyti į neaiškią "neoriginalią"  tarą?  g.gif  ar aš ne taip supratau...

Nea tai pilsto mol i originalius, bet papigiai gali gauti ne originalioj pakuotej.Ash sakau, man tai ir tas labai keistai nuskambejo, yapc, kad su tuo susijusios sarmos darbuotojos, bet ar teta ar tai krikshto mama, galetu apgaudinet? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 20:37)
Nea tai pilsto mol i originalius, bet papigiai gali gauti ne originalioj pakuotej.Ash sakau, man tai ir tas labai keistai nuskambejo, yapc, kad su tuo susijusios sarmos darbuotojos, bet ar teta ar tai krikshto mama, galetu apgaudinet?  blink.gif  g.gif

o kas yra neoriginali pakuotė? Kartoninis popierius? Ne tara? Vis tiek, kažkoks visiškas briedas... blink.gif Juk ne popierius nulemia produkto kainą. Gal turėjo omenty testerius, kurie pakuojami į paprasčiausią kartoną be jokių skiriamųjų požymių?
Atsakyti
Gal cia turi omeny testerius,kurie buna paprastoj dezutej ir kartais be kamstuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 03 20, 22:42)
o kas  yra neoriginali pakuotė? Kartoninis popierius?  Ne tara?  Vis tiek, kažkoks visiškas briedas...  blink.gif  Juk ne popierius nulemia produkto kainą.  Gal turėjo omenty testerius, kurie pakuojami į paprasčiausią kartoną be jokių skiriamųjų požymių?

neoriginalioj taroj kaip supratau, ne taip ishsireishkiau biggrin.gif

na zodziu kai gaus, paziuresiu ir praneshiu, nes man cia ir mistika smile.gif bet kaip supratau kalbejo ne apie testerius smile.gif

zodziu kai pamatysiu savom akim tada ir duosiu zinok.Shiaip ash ishkart sakyciau,kad kazkas mulkina, bet man labai keista, kad ju seimai labai artimas zmogus, tokius dalykus siulo...
Atsakyti
nelabai suprantu tikslo, kam originalius kvepalus kazkur pilstyt? g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 03 20, 21:58)
nelabai suprantu tikslo, kam originalius kvepalus kazkur pilstyt?  g.gif  unsure.gif

Na, pagamina Guerlain kelias cisternas, atvaro "furom" į Lietuvą, o čia sarmistės sušinkuoja į slovikus nuo majonezo lotuliukas.gif Tiesą sakant, neįsivaizduoju to reikalo niekaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 20:37)
Nea tai pilsto mol i originalius, bet papigiai gali gauti ne originalioj pakuotej.Ash sakau, man tai ir tas labai keistai nuskambejo, yapc, kad su tuo susijusios sarmos darbuotojos, bet ar teta ar tai krikshto mama, galetu apgaudinet?  blink.gif  g.gif

Kazkaip cia viskas keistai skamba.
Taigi nei Sarma, nei Kristiana neuzsiima importu, jos tik prekybines funkcijas atlieka. O importuoja visai kitos firmos L`oreal, Fragrances International, Kruzas ir kt. g.gif
As tai kitokiu pasiulymu girdejau, kad tipo kokiu reikia kvapalu paims is parduotuvinio testerio ir pripurks i atomaizeri 10-15-30ml mirksiukas.gif Vat tokiu atveju as suprantu originalus kvepalai neoriginalioje pakuoteje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 21, 08:26)
As tai kitokiu pasiulymu girdejau, kad tipo kokiu reikia kvapalu paims is parduotuvinio testerio ir pripurks i atomaizeri 10-15-30ml mirksiukas.gif Vat tokiu atveju as suprantu originalus kvepalai neoriginalioje pakuoteje g.gif

Idėja thumbup.gif Nusėlinu į Kristutę su savo slovikėliu ir prisipurškiu... O jei nusinešu du slovikėlius, tai antrą parduodu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2008 03 21, 10:26)
Kazkaip cia viskas keistai skamba.
Taigi nei Sarma, nei Kristiana neuzsiima importu, jos tik prekybines funkcijas atlieka. O importuoja visai kitos firmos L`oreal, Fragrances International, Kruzas ir kt. g.gif

gal cia ir sitas atvejis, nes man kadangi buvo nelabai aktualu ash ir nesiklausinejau, tiesiog pasakiau jai, kad cia nesamone ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zurbiukas @ 2008 03 20, 20:19)
o kazin kodel ten kiti  kvepalai pardavinejami be dezuciu? ar nebijot tokiu pirkti?  4u.gif

Gal testeriai ten? Šiaip aš pirkau su visu įpakavimu, bet iš perfumit'o nebijočiau pirkt ir visai "pliko" mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip vis delto nsuipirkti be pakuociu ? smile.gif pas ka is forumo galeciau kreiptis ? 4u.gif
Atsakyti