QUOTE(Africa @ 2008 03 20, 22:36)
o kodėl reikia originalą pilstyti į neaiškią "neoriginalią" tarą?
ar aš ne taip supratau...

Nea tai pilsto mol i originalius, bet papigiai gali gauti ne originalioj pakuotej.Ash sakau, man tai ir tas labai keistai nuskambejo, yapc, kad su tuo susijusios sarmos darbuotojos, bet ar teta ar tai krikshto mama, galetu apgaudinet?

QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 20:37)
Nea tai pilsto mol i originalius, bet papigiai gali gauti ne originalioj pakuotej.Ash sakau, man tai ir tas labai keistai nuskambejo, yapc, kad su tuo susijusios sarmos darbuotojos, bet ar teta ar tai krikshto mama, galetu apgaudinet?

o kas yra neoriginali pakuotė? Kartoninis popierius? Ne tara? Vis tiek, kažkoks visiškas briedas...

QUOTE(Africa @ 2008 03 20, 22:42)
o kas yra neoriginali pakuotė? Kartoninis popierius? Ne tara? Vis tiek, kažkoks visiškas briedas...
Juk ne popierius nulemia produkto kainą. Gal turėjo omenty testerius, kurie pakuojami į paprasčiausią kartoną be jokių skiriamųjų požymių?

neoriginalioj taroj kaip supratau, ne taip ishsireishkiau

na zodziu kai gaus, paziuresiu ir praneshiu, nes man cia ir mistika

zodziu kai pamatysiu savom akim tada ir duosiu zinok.Shiaip ash ishkart sakyciau,kad kazkas mulkina, bet man labai keista, kad ju seimai labai artimas zmogus, tokius dalykus siulo...
nelabai suprantu tikslo, kam originalius kvepalus kazkur pilstyt?

QUOTE(leliux @ 2008 03 20, 21:58)
Na, pagamina Guerlain kelias cisternas, atvaro "furom" į Lietuvą, o čia sarmistės sušinkuoja į slovikus nuo majonezo

QUOTE(GinCherry @ 2008 03 20, 20:37)

Kazkaip cia viskas keistai skamba.
Taigi nei Sarma, nei Kristiana neuzsiima importu, jos tik prekybines funkcijas atlieka. O importuoja visai kitos firmos L`oreal, Fragrances International, Kruzas ir kt.

As tai kitokiu pasiulymu girdejau, kad tipo kokiu reikia kvapalu paims is parduotuvinio testerio ir pripurks i atomaizeri 10-15-30ml

QUOTE(Seeme @ 2008 03 21, 08:26)
As tai kitokiu pasiulymu girdejau, kad tipo kokiu reikia kvapalu paims is parduotuvinio testerio ir pripurks i atomaizeri 10-15-30ml
Vat tokiu atveju as suprantu originalus kvepalai neoriginalioje pakuoteje 

Idėja

QUOTE(Seeme @ 2008 03 21, 10:26)
Kazkaip cia viskas keistai skamba.
Taigi nei Sarma, nei Kristiana neuzsiima importu, jos tik prekybines funkcijas atlieka. O importuoja visai kitos firmos L`oreal, Fragrances International, Kruzas ir kt.
Vat tokiu atveju as suprantu originalus kvepalai neoriginalioje pakuoteje 

gal cia ir sitas atvejis, nes man kadangi buvo nelabai aktualu ash ir nesiklausinejau, tiesiog pasakiau jai, kad cia nesamone ir viskas

QUOTE(Zurbiukas @ 2008 03 20, 20:19)
o kazin kodel ten kiti kvepalai pardavinejami be dezuciu? ar nebijot tokiu pirkti? 

Gal testeriai ten? Šiaip aš pirkau su visu įpakavimu, bet iš perfumit'o nebijočiau pirkt ir visai "pliko"

Tai kaip vis delto nsuipirkti be pakuociu ?
pas ka is forumo galeciau kreiptis ?