as tai perku kvepalus gariunuose pas viena moteriske. Ji tikrai prekiauja originaliais kvepalais ir zymiai pigiau
QUOTE(vilzim @ 2008 04 14, 22:01)
as tai perku kvepalus gariunuose pas viena moteriske. Ji tikrai prekiauja originaliais kvepalais ir zymiai pigiau

Gamintojo sertifikatą pateikia?
QUOTE(Margot @ 2008 04 15, 08:16)
Alioshka yra minėjus, kad turi prekystalį Gariūnuose. Esu pirkus iš jos čia, SM'e - jokių nusiskundimų neturiu 

Turbūt gera pusė čia besilankančių iš jos yra pirkusios, ir tikrai nė viena jokio įtarimo dėl originalumo nepareiškė, aš irgi tarp jų

sveikos, gal galit pasnibzdeti vieta lt kur galima rasti bent kazkoki pasirinkima is meginuku/miniatiuru? arba papasakokit is kur ju perkat? is kur siunciat? na zodziu pasidalinkit ispudziais.. p.s. jei toks klausimas jau kazkur yra tai prasau nepykti ir nurodyti i ji, vadinasi tiesiog praziurejau..

QUOTE(shmi @ 2008 04 15, 20:02)
sveikos, gal galit pasnibzdeti vieta lt kur galima rasti bent kazkoki pasirinkima is meginuku/miniatiuru? arba papasakokit is kur ju perkat? is kur siunciat?
Visagalis ebay

na as taip ir galvojau, kad kitos iseities situo klausimu nera..
siusim per ebay tada, kas belieka..

QUOTE(shmi @ 2008 04 16, 10:31)
na as taip ir galvojau, kad kitos iseities situo klausimu nera..
siusim per ebay tada, kas belieka.. 

Vakar stoties pavilionuose maciau,tik kainos

QUOTE(biologė @ 2008 04 15, 09:06)
Turbūt gera pusė čia besilankančių iš jos yra pirkusios, ir tikrai nė viena jokio įtarimo dėl originalumo nepareiškė, aš irgi tarp jų
Tiesiog skamba kažkaip kreivai - "originalai Gariūnuose..." 

Tas "kreivas skambėjimas" ilgai nedavė man ramybės. Stebėjau stebėjau, ar neišlįs kokia yla, bet visos pirkusios tik gyrė ir dėkojo. Po metų išdrįsau ir aš į ją kreiptis. Iki šiol esu, bijau pameluot, viena aktyviausių jos klienčių

QUOTE(jbs @ 2008 04 16, 17:11)
Tas "kreivas skambėjimas" ilgai nedavė man ramybės. Stebėjau stebėjau, ar neišlįs kokia yla, bet visos pirkusios tik gyrė ir dėkojo. Po metų išdrįsau ir aš į ją kreiptis. Iki šiol esu, bijau pameluot, viena aktyviausių jos klienčių 

Nu aš iš jos irgi esu vienus kvepalus pirkus ir likau patenkinta, bet kad ji Gariūnuose "lavočkę" turi, tai nežinojau tikrai. O tai kas nors to kiosko koordinates žino? Ar čia koks tai užsislaptinimas yra šiuo klausimu iš pardavėjos pusės?