Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

as tai perku kvepalus gariunuose pas viena moteriske. Ji tikrai prekiauja originaliais kvepalais ir zymiai pigiau
Atsakyti
QUOTE(vilzim @ 2008 04 14, 22:01)
as tai perku kvepalus gariunuose pas viena moteriske. Ji tikrai prekiauja originaliais kvepalais ir zymiai pigiau

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gamintojo sertifikatą pateikia?
Atsakyti
o aš tai ištikima savo hugo bossams deep in red, bet jau po truputė baigia atsibost g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilzim @ 2008 04 14, 22:01)

Aaaaaaafrica, vėl šanelių papigiai užvežė bigsmile.gif Originalių bigsmile.gif
Atsakyti
Alioshka yra minėjus, kad turi prekystalį Gariūnuose. Esu pirkus iš jos čia, SM'e - jokių nusiskundimų neturiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Margot @ 2008 04 15, 08:16)
Alioshka yra minėjus, kad turi prekystalį Gariūnuose. Esu pirkus iš jos čia, SM'e - jokių nusiskundimų neturiu ax.gif

Turbūt gera pusė čia besilankančių iš jos yra pirkusios, ir tikrai nė viena jokio įtarimo dėl originalumo nepareiškė, aš irgi tarp jų drinks_cheers.gif Tiesiog skamba kažkaip kreivai - "originalai Gariūnuose..." lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit pasnibzdeti vieta lt kur galima rasti bent kazkoki pasirinkima is meginuku/miniatiuru? arba papasakokit is kur ju perkat? is kur siunciat? na zodziu pasidalinkit ispudziais.. p.s. jei toks klausimas jau kazkur yra tai prasau nepykti ir nurodyti i ji, vadinasi tiesiog praziurejau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shmi @ 2008 04 15, 20:02)
sveikos, gal galit pasnibzdeti vieta lt kur galima rasti bent kazkoki pasirinkima is meginuku/miniatiuru? arba papasakokit is kur ju perkat? is kur siunciat?

Visagalis ebay smile.gif
Atsakyti
na as taip ir galvojau, kad kitos iseities situo klausimu nera.. smile.gif siusim per ebay tada, kas belieka.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shmi @ 2008 04 16, 10:31)
na as taip ir galvojau, kad kitos iseities situo klausimu nera.. smile.gif siusim per ebay tada, kas belieka.. smile.gif

Vakar stoties pavilionuose maciau,tik kainos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 04 15, 09:06)
Turbūt gera pusė čia besilankančių iš jos yra pirkusios, ir tikrai nė viena jokio įtarimo dėl originalumo nepareiškė, aš irgi tarp jų drinks_cheers.gif  Tiesiog skamba kažkaip kreivai - "originalai Gariūnuose..." lotuliukas.gif

Tas "kreivas skambėjimas" ilgai nedavė man ramybės. Stebėjau stebėjau, ar neišlįs kokia yla, bet visos pirkusios tik gyrė ir dėkojo. Po metų išdrįsau ir aš į ją kreiptis. Iki šiol esu, bijau pameluot, viena aktyviausių jos klienčių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 04 16, 17:11)
Tas "kreivas skambėjimas" ilgai nedavė man ramybės. Stebėjau stebėjau, ar neišlįs kokia yla, bet visos pirkusios tik gyrė ir dėkojo. Po metų išdrįsau ir aš į ją kreiptis. Iki šiol esu, bijau pameluot, viena aktyviausių jos klienčių  biggrin.gif

Nu aš iš jos irgi esu vienus kvepalus pirkus ir likau patenkinta, bet kad ji Gariūnuose "lavočkę" turi, tai nežinojau tikrai. O tai kas nors to kiosko koordinates žino? Ar čia koks tai užsislaptinimas yra šiuo klausimu iš pardavėjos pusės?
Atsakyti