Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

[quote=soraya,2008 05 15, 17:16]
Bet jie dave kazkoki dokumenta, pagal kuri sumokejai grynus pinigus?
[/quote]
nope, jokiu kvitu - nieko blink.gif atvaziavo, paskambino kad prie namu. isejau, man kvepalus, as - pinigus... dar pasiklausinejau kas ir kaip ir vsio unsure.gif

kazkaip nei penki nei desimt...pati rasau ir pati sau itartinai skambu... nu bet kvepalais nesiskundziu, siam kartui. Kitavertus, galejau but labaipgauta. pradedu abejot ar darsyk is ten pat pirksiu g.gif
[/quote]

Nemanau, kad cia kazkokia kontrabanda, gi raso, kad galima ir per banka moketi.
Siaip gi mokesciu inspekcija zadejo, kad dabar griebsis statybos imoniu ir internetiniu parduotuviu patikros mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seeme: 15 gegužės 2008 - 16:41

[/quote]

Nemanau, kad cia kazkokia kontrabanda, gi raso, kad galima ir per banka moketi.
Siaip gi mokesciu inspekcija zadejo, kad dabar griebsis statybos imoniu ir internetiniu parduotuviu patikros mirksiukas.gif
[/quote]

aga ax.gif dave, nedave, man tai poperelio nereikia, kad tik kvepalai geri lotuliukas.gif
siandien buvau ikisus nosi i kristiana, pauostinet tongue.gif
bet siaip ir man patinka griztant is kokios keliones nusipirkt kvepaliukus, po to kuriam laikui praejus ir vel pauoscius tu kvepalu malonus prisiminimai sugrizta ant sirdies smagiau pasidaro, o ir nosiukas patenkintas thumbup.gif
Atsakyti
cia yra adresas internetinio psl.is kurio galite siustis nedidelius kiekius ivairiu kvepalu.kiek supratau siuncia ir i lt.pati dar nebandziau.taciau manau apsimoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 22, 00:07)
cia yra adresas internetinio psl.is kurio galite siustis nedidelius kiekius ivairiu kvepalu.kiek supratau siuncia ir i lt.pati dar nebandziau.taciau manau apsimoka smile.gif

Aš irgi aptikau šia interneto svetainę atsitiktinai, radau savo norimus kvepalus, kurių nėra Lietuvoje. Tai manau reiks pabandyti užsisakyti testeriuką. Nepabandęs, nieko nesužinosi.biggrin.gif 4u.gif smile.gif Šiaip kvepalsu perku per internetą, nes išeina daug bigiau nei parduotuvėse. Tik jau ilgai eina apie mėnesį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneseee: 25 gegužės 2008 - 20:13
QUOTE(agneseee @ 2008 05 25, 20:12)
Aš irgi aptikau šia interneto svetainę atsitiktinai, radau savo norimus kvepalus, kurių nėra Lietuvoje.

O man ji kažkoėl pasitikėjimo nekelia g.gif Gal aš labai atsilikau nuo naujienų, bet neteko girdėti, kad Djedi vėl prekyboje g.gif Nors, atvirai pasakius, neseku visų naujienų, bet konkrečiai šis puslapis man pasitikėjimo nekelia. Tikiuosi, kad klystu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 05 28, 15:28)
O man ji kažkoėl pasitikėjimo nekelia  g.gif  Gal aš labai atsilikau nuo naujienų, bet neteko girdėti, kad Djedi vėl prekyboje  g.gif  Nors, atvirai pasakius, neseku visų naujienų, bet konkrečiai šis puslapis man pasitikėjimo nekelia. Tikiuosi, kad klystu  cool.gif

O tu ten daugiau pasiskaityk pas juos. Tai nėra normali internetinė parduotuvė. Ten greičiau parfmaniakių bendruomenė, sukaupusi ir kaupianti vintažus, raritetus ir šiaip nišinę produkciją. Jie pilsto visus šituos gėrius mažesniais kiekiais už tam tikras sumas.
Atsakyti
Patarkit, kaip susisiekti su Alioshka? Pažiūrėjau, kad forume paskutinį kartą buvo prisijungusi prieš savaitę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Novis @ 2008 05 28, 14:57)
Patarkit, kaip susisiekti su Alioshka? Pažiūrėjau, kad forume paskutinį kartą buvo prisijungusi prieš savaitę unsure.gif

Ji dabar išvykus atostogų mirksiukas.gif Pabandyk jos paieškot po kokių 2 savaičių.
Atsakyti
Daug yra įvairiausių keistų internetinių parduotuvių. Šiaip pati perku tik tas kruias žino, kurios yra patikimos, visada pasiskaitau kitų atsiliepimus, nuomonę. smile.gif 4u.gif biggrin.gif Norėjau su vienos parduotuvės susisiekti prekybininkais. Nei el.pašto nėjo išsiųsti, nei paskambinti, tai nurašaiu į neaiškios kilmės parduotuves. 4u.gif biggrin.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2008 05 28, 15:36)
O tu ten daugiau pasiskaityk pas juos. Tai nėra normali internetinė parduotuvė. Ten greičiau parfmaniakių bendruomenė, sukaupusi ir kaupianti vintažus, raritetus ir šiaip nišinę produkciją. Jie pilsto visus šituos gėrius mažesniais kiekiais už tam tikras sumas.

Čia tas gerai, ar blogai? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 05 21, 23:07)

Pirkau is tos parduotuves ivairiu megineliu ir esu tikrai labai patenkinta, jos deka turiu galimybe susipazinti su kvepalais, kurie pas mus neprieinami arba yra uzsienio e-pardese bet uz tokia kaina, kad negaliu ipirkti normalaus dydzio buteliuko, ypac kvapo nezinodama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2008 05 28, 18:38)
Čia tas gerai, ar blogai? biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O pati kodėl nenusprendi?
Man tai labai gerai, puiki galimybė išbandyt tokius kvapus, apie kuriuos nė nesvajojau. Bet jeigu tu ieškai populiarių kvapų, nėra tau ten ką veikti, tokių jie neturi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 05 28, 18:47)
O pati kodėl nenusprendi?
Man tai labai gerai, puiki galimybė išbandyt tokius kvapus, apie kuriuos nė nesvajojau. Bet jeigu tu ieškai populiarių kvapų, nėra tau ten ką veikti, tokių jie neturi smile.gif

Na šiaip turiu ką veikti. tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif Esu atsargi su neaiškios kilmės internetinėm paruotuvėm. Jau su ebau pirštus nusvilau. smile.gif
Atsakyti