Įkraunama...
Įkraunama...

Kur perkame kvepalus?

Nenoriu cia nieko reklamuoti, tiesiog knaisiojausi internete ir aptikau si puslapiuka, taciau jis man kazkoks itartinas, jau vien pagal kainas g.gif
Jauciu eiliniai aferistai doh.gif
http://topi11.webs.com/index.htm
Kaip nepasitikiu as tokiais dalykais, tiek kvepalus tiek kosmetika perku parduotuvese blush2.gif
Ką jūs manote apie jį? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 06 13, 17:37)
Nenoriu cia nieko reklamuoti, tiesiog knaisiojausi internete ir aptikau si puslapiuka, taciau jis man kazkoks itartinas, jau vien pagal kainas g.gif
Jauciu eiliniai aferistai  doh.gif
Kaip nepasitikiu as tokiais dalykais, tiek kvepalus tiek kosmetika perku parduotuvese blush2.gif

lotuliukas.gif
jooo, eilinis fufliaku fabrikelis biggrin.gif
uztenka vien paziuret i tuos "miniukus" po 20ml doh.gif
ir vat, durniu ieko, bjaurastys bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 06 13, 20:03)
lotuliukas.gif
jooo, eilinis fufliaku fabrikelis  biggrin.gif
uztenka vien paziuret i tuos "miniukus" po 20ml  doh.gif
ir vat, durniu ieko, bjaurastys bash.gif

lotuliukas.gif Tai as ir sakau, gal kam reikia Dior pudros uz 35 litukus new_russian.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 06 13, 17:14)
lotuliukas.gif Tai as ir sakau, gal kam reikia Dior pudros uz 35 litukus new_russian.gif

Ne jau, geriau pirksiu Chanel ir Dior kvepalus (oij... turbūt reikėjo sakyt Schanell lotuliukas.gif ) - nors kartą gyvenime už malonią kainą: "Visu mot kvepalu kaina nu 80 ml ir daugiau 120 lt". Kur buvo mano protas iki šiol dvigubai mokėt ir dar džiaugtis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biologė @ 2008 06 13, 21:38)
Kur buvo mano protas iki šiol dvigubai mokėt ir dar džiaugtis doh.gif

Nu tai jau tikrai, kad visą laiką permokėdavai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(devintas dangus @ 2008 06 13, 16:37)
Jauciu eiliniai aferistai  doh.gif

Na, nurodytam puslapy tai tokiais fake prekiauja, kad plika akimi matosi "originalumas". Jei del kai kuriu gaminiu (kad ir SM isparduotuvej) dar kyla klausimas, tai del situ - viskas kaip ant delno. Turbut Lietuvoj nebaudziama uz fake, kad taip izuliai prekiauja?
Papildyta:
Tiesa, konkreciai kvepalu foto, tai "pasiskolintos" is interneto. Bet pagal kosmetika ir pinigines, tai viskas matosi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egleol @ 2008 06 13, 14:27)
4u.gif Sveikutes! Galiu gauti kvepalu testeriu, 200lt uz 100ml. Tik nera Chanel ir Marc Jacobs, jei ka sudomino rasykit az.

Taigi kurgi šitie sąrašai puikieji?

Pažadų sulaukėm (net į až) pirmadienį ( o jis - šiandien) gauti ir turėti galimybę išsirinkti, bet kaip nėr taip nėr? biggrin.gif
Atsakyti
siandien pirkau is "kvepalaipigiau".Kvepalai tikrai originalus,nes sulyginau savo tureta buteliuka su siandien pirktu. Tiesa ir kvapas toks pats. Niekuo nesiskiria. Likau patenkinta thumbup.gif !
Atsakyti
Pabandem su drauge parsisiusti kvepalus is JAV i-netines parduotuves. Teko siustis ne is pacios pigiausios, nes ne visos i LT siuncia. Tai galutiniam rezultate su siuntimo islaidomis ir mokesciais LT valstybei mano Laguna by Salvador Dali EDT 100 ml atsiejo 96 Lt, o drauges L'eu par Kenzo EDT 100 ml - 127 Lt smile.gif Jei pro muitine butume praslyde, tai dar butume sutaupe.
Beje, iki birzelio 27 d. www.fragrancex.com i uzsieni siuncia be mokescio.
Atsakyti
QUOTE(saulegraza72 @ 2008 06 18, 17:12)
Beje, iki birzelio 27 d. www.fragrancex.com i uzsieni siuncia be mokescio.

Jie siunčia tiesiogiai ar per tarpininkes užsisakėte?
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 18, 20:15)

Į Lietuvą siunčia tiesiogiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2008 06 18, 20:15)

Savo kvepalus ne is fragrancex sakiausi, bet irgi tiesiogiai is parduotuves ax.gif
Atsakyti