Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

QUOTE(Leandra @ 2008 01 09, 12:04)
Oho, na tu šaunuolė.  aišku vistiek nelabai įsivaizduoju kaip jis atliekamas, reiktų pamatyti:) Tikrai labai originalus darbas, nešk į  kokią galeriją, moteriškės, o ypač užsienietės išgraibstytų......... Didika (turbūt žinote čia tokią nesenai užgimusią dizainerę) šioj sritį dar ne viską pasiekė):

Ąčiū už įvertinimą, šiuo metu laisvą tik raudoną ir turiu. Kitos parduotos ar padovanotos.
Atsakyti
Knopke, ir as pritariu, kad tas megztuas toks idomus thumbup.gif , ir man jis patinka wub.gif

Vai2, darbelis tikrai tavo tematikos, kuri ir man labai artima. ne darbelis doh.gif tikras darbas. man labai grazu, kad tas angelas isilieja i bendra fona, toks nematomas, pradzioj net nepastebejau. ir tai paveikslui suteikia toki paslaptingumo syda wub.gif

Mama gulbe, koks puikus, kruopstus darbas wub.gif wub.gif wub.gif

Tavi, matau rimtai uzsivedei mirksiukas.gif . grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 09 sausio 2008 - 10:35
QUOTE(naca @ 2008 01 09, 12:34)
Knopke, ir as pritariu, kad tas megztuas toks idomus thumbup.gif , ir man jis patinka wub.gif

Vai2, darbelis tikrai tavo tematikos, kuri ir man labai artima. ne darbelis  doh.gif  tikras darbas. man labai grazu, kad tas angelas isilieja i bendra fona, toks nematomas, pradzioj net nepastebejau. ir tai paveikslui suteikia toki paslaptingumo syda wub.gif

Mama gulbe, koks puikus, kruopstus darbas wub.gif  wub.gif  wub.gif

Tavi, matau rimtai uzsivedei  mirksiukas.gif . grazu thumbup.gif

Ačiū. Dar tiek planų turiu ir tiek idėjų norėčiau įgyvendinti lotuliukas.gif mintyse viskas labai lengva atrodo kol nepradedi. Mane pakerėjo šilkas, jo plastiškumas, švelnumas.
Atsakyti
Labai grazus visu mergynu darbai .Saunuoles thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už gražius žodžius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(knopkė @ 2008 01 08, 22:32)

grazus megstinukas,o mergyte dar dar ir dar grazesne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2008 01 08, 16:25)
Senai gyriausi smile.gif
Didesnis darbas salikas :
user posted image

Na jau šaliko gražumas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jumi, aš neturiu žodžių apsakyt tam grožiui, kurį tu čia rodai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir JUMI mestriskumas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

man ir jau rankos svyra veltini paemus kai tokius grozius matau , kol kas dar tik sagems ir karoliams tesiryztu g.gif blink.gif doh.gif .

visu darbai tiesiog LIUX 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o dar ranku darbo wub.gif
clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(enga.k @ 2008 01 08, 15:44)
jo jau tie burbulai............. blink.gif  thumbup.gif

nu rodausi ir as tik nepeikir baisiai  blush2.gif

thumbup.gif
Labai grazu, ka jau cia peikti,
as per savaitgali irgi nunarpliojau mezginuka sagei ir kailiuka ruosiuosi uzdeti, tik niekaip nebeprieinu pabaigti 4u.gif
Atsakyti

Pasirodysiu su naujais darbeliais blush2.gif :

user posted image
Plaukų šepetys "Tiffany"

user posted image
Plaukų šepetys "Frida"
Atsakyti
Jumi, justess22 wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Jūsų darbams pagyrų negaila 4u.gif . Kurkit ir toliau džiuginkit 4u.gif
Atsakyti