ir aš noriu pasigirti dar vienu savo darbeliu
Jusda ,kaip gražu
.Ir aš pasigirsiu savo paskutiniu darbeliu.Vyro sesei gimė dvynukės,tai kaip gera tetulė numezgiau po megztinuką ir batelius

QUOTE(usnis @ 2008 01 10, 16:10)
Jusda ,kaip gražu
.Ir aš pasigirsiu savo paskutiniu darbeliu.Vyro sesei gimė dvynukės,tai kaip gera tetulė numezgiau po megztinuką ir batelius

kaip grazu

QUOTE(jusda @ 2008 01 10, 15:53)
Ka galiu pasakyti, na nemiekstu as zalios spalvos, bet tavo DARBAS( a tap gera

QUOTE(usnis @ 2008 01 10, 16:10)
Jusda ,kaip gražu

Sveikute

QUOTE(Marti @ 2008 01 10, 20:35)
Nu sakes

Sveikos, visos mamos
Dar tik pradedu įsikurti šiame forume, bet... iš kur tas nekuklumas iš karto girtis...
Bet savo darbu labai džiaugiuosi. Šiaip, labai patinka keramika, kažkada lankiau keramikos užsiėmimus, daug teko prilipdyti. Vienas mano iš darbų buvo toks rimtas indėnas, dekoruotas baltuoju moliu, bet jį kažkas nušvilpė, kai buvo išvežtas degti... Dingo ir niekas nežino kur... Tai nuoskauda buvo ir dabar dar yra
Bet vat nusipirkau plastelino (molio namie nėr ir nėr kaip išdegt...) ir nulipdžiau tą savo indėną, tik kiek margesnį
Na, žinoma, ir galimybės lipdant iš plastelino kitos: geriau sulimpa detalės, ir pan. Tai kaip mano darbo įvertinimas?

Tai kaip mano darbo įvertinimas?
JURVITE, indenas 10+++
Kazkodel iskarto atejo i galva mintis, kad Jus galite daryti plastelininius multikus...
Reikia tik tureti kamera, fantazija siuzetui ir kantrybe...

JURVITE, indenas 10+++

Kazkodel iskarto atejo i galva mintis, kad Jus galite daryti plastelininius multikus...
Reikia tik tureti kamera, fantazija siuzetui ir kantrybe...

Jurvite, tikrai puikus darbelis.