Įkraunama...
Įkraunama...

Pagyrų puodas

ir aš noriu pasigirti dar vienu savo darbeliu
Atsakyti
Jusda ,kaip gražu thumbup.gif .Ir aš pasigirsiu savo paskutiniu darbeliu.Vyro sesei gimė dvynukės,tai kaip gera tetulė numezgiau po megztinuką ir batelius bigsmile.gif blush2.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazus darbeliai,saunuole tetulyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2008 01 10, 16:10)
Jusda ,kaip gražu thumbup.gif .Ir aš pasigirsiu savo paskutiniu darbeliu.Vyro sesei gimė dvynukės,tai kaip gera tetulė numezgiau po megztinuką ir batelius bigsmile.gif  blush2.gif

kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jusda @ 2008 01 10, 15:53)
ir aš noriu pasigirti dar vienu savo darbeliu

Ka galiu pasakyti, na nemiekstu as zalios spalvos, bet tavo DARBAS( a tap gera blush2.gif ) toks profiškas, kad ir as noreciau toki tureti. Vienu zodziu "auksines" rankas turi Malacius clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(usnis @ 2008 01 10, 16:10)
Jusda ,kaip gražu thumbup.gif .Ir aš pasigirsiu savo paskutiniu darbeliu.Vyro sesei gimė dvynukės,tai kaip gera tetulė numezgiau po megztinuką ir batelius bigsmile.gif  blush2.gif
user posted image

Sveikute bigsmile.gif . Bateliai labai grazus ir puošnus, o megztukai ko liko nuskriausti??? blush2.gif
Atsakyti
Na o čia mano baigta tašytė :
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2008 01 10, 20:35)
Na o čia mano baigta tašytė :
blush2.gif

Nu sakes bigsmile.gif kokia grazi wub.gif
Atsakyti
Sveikos, visos mamos smile.gif Dar tik pradedu įsikurti šiame forume, bet... iš kur tas nekuklumas iš karto girtis... ax.gif Bet savo darbu labai džiaugiuosi. Šiaip, labai patinka keramika, kažkada lankiau keramikos užsiėmimus, daug teko prilipdyti. Vienas mano iš darbų buvo toks rimtas indėnas, dekoruotas baltuoju moliu, bet jį kažkas nušvilpė, kai buvo išvežtas degti... Dingo ir niekas nežino kur... Tai nuoskauda buvo ir dabar dar yra verysad.gif Bet vat nusipirkau plastelino (molio namie nėr ir nėr kaip išdegt...) ir nulipdžiau tą savo indėną, tik kiek margesnį smile.gif Na, žinoma, ir galimybės lipdant iš plastelino kitos: geriau sulimpa detalės, ir pan. Tai kaip mano darbo įvertinimas? rolleyes.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tai kaip mano darbo įvertinimas? rolleyes.gif

JURVITE, indenas 10+++ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazkodel iskarto atejo i galva mintis, kad Jus galite daryti plastelininius multikus...
Reikia tik tureti kamera, fantazija siuzetui ir kantrybe...
first.gif ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tamara Baran: 11 sausio 2008 - 01:14
Jurvite, tikrai puikus darbelis.
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif visos šaunuolės,labai gražūs ir kruopštūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti