QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 16, 10:05)
Toks įspūdis, kad karštas- vakaro vinis
na manau, kad maistas nera pagrindinsi vakaro akcentas, bet visgi tai yra labai svarbu. Nes jei maistas prastas tai.... Bent jau mums tai buvo labai svarbu.
Kadangi vestuves kelem restorane, tai iskart susitarem kad sveciai gales rinktis is 3 pasiulytu pagrindiniu patiekalu.
Buvo jautiena (jos daugiausia ir uzsisake)
Antiena (jos gana nemazai irgi uzsisake)
Ir vegetarinis krepselis su spinatais (buvo pora draugu vegetaru tai apie juos pagalvojom)
Dalyvavau tokiose vestuvese, kur irgi kavineje dare ir jaunieji uzsake labai daug vistienos, nes atseit vistiena labai daug kad valgo ir daug patiekalu galima pagaminti. Tai stovejo tie stalai nukrauti tomis vistomis ir niekas nevalge. Asmeniskai as po metu praleistu USA i vista ne pazvelgti negaliu
Zinoma visiems itikti neimanoma....
Mes stengemes,kad visiems visko uztektu ir visiems patiktu
Pirmas saltas uzkandis buvo salotos su braskemis ir datulemis + vynuoginiais pomidoriukais idarytais dorblue suriu
Antras uzkandis (karstas) buvo mini cukinijos idarytos rikotos suriu
Na karstas patiekalas pasirinktinai is triju
ir desertas
Tiems kuriek noretu dar kazko buvo svediskas stalas, o ant jo kepta lasisa, liezuvis. misraines, mesytes ir kt tradiciniu lietuvisku vestuviu patiekalai.
Ant saldaus stalo buvo sakotis, skruzdelynas ir simtalapis. Daug vaisiu na ir Vestuvinis tortas.
Patarimas : nepjaustykite vaisiu. as ta iskart pasakaiu restoranui, nes nera nieko baisiau kaip apdziuves apelsinas ar pajuodaves bananas fuuuuu