Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių meniu

QUOTE(mafijozė @ 2011 02 20, 12:21)
ar vestuvėse būna patiekiama sriuba? blush2.gif  blush2.gif

Zinau,kad Lenkijoje pateikiama iskarto kiekvienam sriuba...bet pas mus tai retas atvejis isties.... g.gif nebent tik sultinys antrai dienai...bet nieko blogo nematau jeigu bus sriubyte pirma diena. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 20, 13:21)

oj tikrai ne, nebent antrą dieną, kopūstienės kokios dažniausiai duoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 20, 09:21)

Jeigu šventė ne kaimo sodyboj - tikrai patiekiama, buvau ne vienose vestuvėse, kurių meniu buvo sriubos.
Atsakyti
Dėkui mergaitės už nuomones 4u.gif

Mūsų vestuvės bus kaimo sodyboj ir tiesiog pagalvojau apie trintą brokolių sriubytę, kurios ir skonis ir spalva (asmeniškai man) labai labai ax.gif ...ir derintųsi prie žalios vestuvių temos, bet tikriausiai reiks tai patiekt antrą dieną.. pirmą nelabai kas suprastų tikriausiai mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mafijozė @ 2011 02 23, 08:23)
Dėkui mergaitės už nuomones  4u.gif

Mūsų vestuvės bus kaimo sodyboj ir tiesiog pagalvojau apie trintą brokolių sriubytę, kurios ir skonis ir spalva (asmeniškai man) labai labai  ax.gif ...ir derintųsi prie žalios vestuvių temos, bet tikriausiai reiks tai patiekt antrą dieną.. pirmą nelabai kas suprastų tikriausiai  mastau.gif

mmm...mano megstamiausia sriubyte thumbup.gif
o man atrodo suprastu...tiesiog pas mus zmones kitokiu manau paziuru doh.gif
Atsakyti
gal kas turit seimininkiu Kaune? ir gal esat su fursetu organizavimu susidurusios?
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 02 22, 23:14)
Jeigu šventė ne kaimo sodyboj - tikrai patiekiama, buvau ne vienose vestuvėse, kurių meniu buvo sriubos.

nesu buvus nei vienose vestuvėse, kur būtų patiekiama sriuba g.gif
man tai labiau būtų panašu į dienos pietus (sriuba, antras patiekalas ir kompotas), o ne į vestuvinę vakarienę
Atsakyti
QUOTE(*Gutte @ 2011 02 25, 00:27)
nesu buvus nei vienose vestuvėse, kur būtų patiekiama sriuba  g.gif 
man tai labiau būtų panašu į dienos pietus (sriuba, antras patiekalas ir kompotas), o ne į vestuvinę vakarienę

o prie ko tas kompotas? doh.gif

sutinku, kad gal vestuvėse ir neįprasta, bet sriuba labai dažnai yra įtraukiama į verslo ir kitų dalykinių pietų meniu, ir kartu su vynu, tad tas jūsų kompotas ne į temą nuskambėjo man hihihi.gif
Atsakyti
tai, kad zinokit nelabai supranta dalyvaujantys sventeje, buvom sodyboj, kurioj sriuba dave vakare, tiesa nesiojo padaveja tokiose lekstese-puodeliuose, kad butu patogu valgyti, kas norejo paeme. Man patiko thumbup.gif Bet buvo labai daug zmoniu , kurie nesuprato ir sake kas cia dabar.... rolleyes.gif Tai kol kas pas mus matyt nelabai suprantamas sitas dalykas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 26 vasario 2011 - 20:12
QUOTE(*Gutte @ 2011 02 24, 22:27)
nesu buvus nei vienose vestuvėse, kur būtų patiekiama sriuba  g.gif 

Jeigu tamstai pačiai neteko gaut sriubos per vestuves, tai nereiškia, kad tai kažkokia anomalija ir kad jas patiekinėti yra be ryšio, kvaila, nesąmonė ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 03 11, 16:49)
Jeigu tamstai pačiai neteko gaut sriubos per vestuves, tai nereiškia, kad tai kažkokia anomalija ir kad jas patiekinėti yra be ryšio, kvaila, nesąmonė ir t.t.

Sriuba yra apskritai superinis patiekalas, ir as ja valgyciau bet kur, o ypac - pries valgant daug ir ivairaus maisto, kaip buna vestuvese...

Ar kas nors esate dare furshetinio tipo vakariene per vestuves: du-trys karsti kaistuvuose, vieno kasnio sumushtinukai, mazos uzkandeles...?

Kol kas planuoju daryti stai kaip: pries atvykstant jauniesiems, bus patiektas punshas, vaisiai ir sausainiai.
Atvykstame, kol priimame sveikinimus, "ivaziuoja" karshti, ishpilstomi alkoholiniai gerimai.
Po to prasideda jau programa, personalas patiekia sumushtinukus ir uzkandzius.
Vidurnakti pjaunamas tortas, kuri ir taip visa laika stovi visiems matomas, nes jo nera kur paslept... Kava-arbata, saldus stalas vaiku paslaugoms bet kuriuo metu.

Cia toks juodrashtinis variantas man paishosi. Gal kas galite patarti, ka keisti?
Atsakyti
QUOTE(vylabusle @ 2011 03 11, 19:23)
Sriuba yra apskritai superinis patiekalas, ir as ja valgyciau bet kur, o ypac - pries valgant daug ir ivairaus maisto, kaip buna vestuvese...

Ar kas nors esate dare furshetinio tipo vakariene per vestuves: du-trys karsti kaistuvuose, vieno kasnio sumushtinukai, mazos uzkandeles...?

Kol kas planuoju daryti stai kaip: pries atvykstant jauniesiems, bus patiektas punshas, vaisiai ir sausainiai.
Atvykstame, kol priimame sveikinimus, "ivaziuoja" karshti, ishpilstomi alkoholiniai gerimai.
Po to prasideda jau programa, personalas patiekia sumushtinukus ir uzkandzius.
Vidurnakti pjaunamas tortas, kuri ir taip visa laika stovi visiems matomas, nes jo nera kur paslept... Kava-arbata, saldus stalas vaiku paslaugoms bet kuriuo metu.

Cia toks juodrashtinis variantas man paishosi. Gal kas galite patarti, ka keisti?

o tai kam ta torta slept g.gif ? Renkiesi, ieskai kur graziau ir skaniau daro ir paskui slept iki vidurnakcio doh.gif doh.gif Tai as kaip tik norejau, kad visi spetu dar pasidziaugt juom ax.gif iki vidurnakcio. Antraip nematau jokio tikslo daryti ji labai grazu... jei tik ivezi ir iskart pjauni essen.gif o ir fotografas iamzina wub.gif ne taip kaip seniau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rom@ntika: 11 kovo 2011 - 20:01