Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių meniu

QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 07 14, 12:41)
Sodyboje..parai laiko

man idomu kaip ji paskaiciavo kiek kainuos g.gif , nebent pati viska perka? cia manau galima mazdaug? nes mes mesa pas didmenininkus, majoneza patys darys , zuvis irgi is draugu na mista pirksim...dar darzoves bet ir tu mazai nes senelis daug augina...
Atsakyti
Tai va.Pakibau ir as ant didelio klaustuko

Merginos padekiiiiit

Praeita savaite suderinom meniu su kavine kurioje svesime savo vestuveles.
Karstam patiekalui pasirinkome kiaulienos kepsni,o vaikams kuriu bus 6 mums seimininke patare uzsakyti vistienos kepsni,kazkaip graziai vaikiskai papuosta ir ne tokias didelias porcijas.Tai mes daug negalvoje sutikom blush2.gif
O dabar suku galvele ar nepadarem nesamones,kad vieni valgys viena,o kiti kita patiekala?Seimininke sake kad kiauliena vaikai nelabai tipo valgo,jiems vistiena patiks,bet tai kaip cia atrodys g.gif g.gif
Man jau dabar neramu kad neapsijuoktumem,gal visiems vienodas butu geriau?
Nors kita vertus toje kavineje vestuves daznos, kone kas savaitgali,gal ta moteriske pasitiket ir gal ji zino ka sako,ka?
Visai pasimeciau,Maniskis irgi krupcioja peciais,nu vienu zodziu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Diola @ 2008 07 08, 14:34)
Sveikos, mergytes,
tikrai gal kuri svente ar bet jau planuoja svesti "Petronių dvarelyje" ? ziurint internetu man labai patiko ta sodyba, jei kas ka zino parasykit prasau

Man tai atrodo, kad visai normalu. As irgi nezadu vaikams sakyti kepsniu, nemanau, kad valgytu, geriau jau kokiu lengvesniu uzkandeliu, ka vaikuciai megsta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 07 15, 21:31)
Tai va.Pakibau ir as ant didelio klaustuko

Merginos padekiiiiit

Praeita savaite suderinom meniu su kavine kurioje svesime savo vestuveles.
Karstam patiekalui pasirinkome kiaulienos kepsni,o vaikams kuriu bus 6 mums seimininke patare uzsakyti vistienos kepsni,kazkaip graziai vaikiskai papuosta ir ne tokias didelias porcijas.Tai mes daug negalvoje sutikom blush2.gif
O dabar suku galvele ar nepadarem nesamones,kad vieni valgys viena,o kiti kita patiekala?Seimininke sake kad kiauliena vaikai nelabai tipo valgo,jiems vistiena patiks,bet tai kaip cia atrodys g.gif  g.gif
Man jau dabar neramu kad neapsijuoktumem,gal visiems vienodas butu geriau?
Nors kita vertus toje kavineje vestuves daznos, kone kas savaitgali,gal ta moteriske pasitiket ir gal ji zino ka sako,ka?
Visai pasimeciau,Maniskis irgi krupcioja peciais,nu vienu zodziu doh.gif  doh.gif

Gerai pasiule ta jusu semininke, nepergyvenkite....viskas kaip ir turi buti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 13, 10:36)
Labai bloga idėja- susivelsit ir jūs, ir šeimininkės. Nebent žinote, kad tarp svečių yra tikrai nevalgančių mėsos. O šiaip siūlyčiau rinktis vištieną- ją valgo beveik visi, o ir patiekalų galima pagaminti begalę  mirksiukas.gif

nesuprantu, kaip galima susivelti? g.gif vienose vestuvese vyrams dave viena patiekala, moterims - kita ir buvo viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 07 16, 08:21)
nesuprantu, kaip galima susivelti? g.gif vienose vestuvese vyrams dave viena patiekala, moterims - kita ir buvo viskas thumbup.gif

Kaip įsivaizduojate tą procesą- jaunavedžiai skambina visiems svečiams ir klausia: jums žuvies kepsnį ar mėsos per šventinę vakarienę? Arba kvietime prirašo: apie karštojo patiekalo pasirinkimą prašome pranešti iki liepos 25 dienos?
Ir taip užtenka, kai prasideda pageidavimai- man be padažo, man be daržovių, man be bulvių, man labiau apkepusį... doh.gif Gal skambės juokingai, bet, patikėkit, tokių pageidavimų, kai padėdavau mamai aptarnaujant svečius, prisiklausydavom tiek ir tiek doh.gif O čia bus- oi, gal dar liko koks mėsos kepsniukas? Prieš dvi savaites norėjau žuvies, ale šiandien mėsikės užsimaniau. Arba- pas kaimyną skaniau atrodo laugh.gif

O vyrams vienoks patiekalas, moterims kitoks- man asmeniškai kažkoks nesusipratimas. Skųsčiausi poniai Burneikienei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 16, 09:44)
Kaip įsivaizduojate tą procesą- jaunavedžiai skambina visiems svečiams ir klausia: jums žuvies kepsnį ar mėsos per šventinę vakarienę? Arba kvietime prirašo: apie karštojo patiekalo pasirinkimą prašome pranešti iki liepos 25 dienos?
Ir taip užtenka, kai prasideda pageidavimai- man be padažo, man be daržovių, man be bulvių, man labiau apkepusį...  doh.gif Gal skambės juokingai, bet, patikėkit, tokių pageidavimų, kai padėdavau mamai aptarnaujant svečius, prisiklausydavom tiek ir tiek  doh.gif O čia bus- oi, gal dar liko koks mėsos kepsniukas? Prieš dvi savaites norėjau žuvies, ale šiandien mėsikės užsimaniau. Arba- pas kaimyną skaniau atrodo  laugh.gif

oj, tik nereikia schmoll.gif jei jau toks poziuris, tai tada, jei tik vienas karstas bus, tai irgi kvietimuose reiketu prasyti apie jo pageidavimus doh.gif kas moka, tas ir uzsako, ir nieko nera neimanomo.
o kad pageidauja be padazo, be darzoviu ir pan. puikiai zinau, bet man cia nieko nera keisto, toks jau vireju darbas ir turi taikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Toks įspūdis, kad karštas- vakaro vinis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 07 16, 08:56)
oj, tik nereikia schmoll.gif  jei jau toks poziuris, tai tada, jei tik vienas karstas bus, tai irgi kvietimuose reiketu prasyti apie jo pageidavimus doh.gif kas moka, tas ir uzsako, ir nieko nera neimanomo.
o kad pageidauja be padazo, be darzoviu ir pan. puikiai zinau, bet man cia nieko nera keisto, toks jau vireju darbas ir turi taikytis mirksiukas.gif

40 zmoniu su skirtingais norais....manau stresas butu, galima tai kas nepatinka paprasciausiai palikti leksteje
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 16, 09:05)
Toks įspūdis, kad karštas- vakaro vinis  doh.gif

drinks_cheers.gif nepatiks karstas , ant stalo bus dar is ko rinktis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 16 liepos 2008 - 09:07
QUOTE(Ciocia Polia @ 2008 07 16, 10:05)
Toks įspūdis, kad karštas- vakaro vinis  doh.gif

tiesiog busima nuotaka norejo zuvies, bet atsizvelgiant i tai, kad ne visi ja megsta, pasiuliau kita alternatyva mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 16, 10:08)
40 zmoniu su skirtingais norais....manau stresas butu, galima tai kas nepatinka paprasciausiai palikti leksteje

patyrusiai virejai - tikrai ne schmoll.gif 40 zmoniu dar nedaug, o be to, ne visi juk turi tu pageidavimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 07 16, 09:13)
tiesiog busima nuotaka norejo zuvies, bet atsizvelgiant i tai, kad ne visi ja megsta, pasiuliau kita alternatyva mirksiukas.gif
Papildyta:
patyrusiai virejai - tikrai ne schmoll.gif 40 zmoniu dar nedaug, o be to, ne visi juk turi tu pageidavimu mirksiukas.gif

as irgi valgau zuvi tad imu du karstus mesa zuvis per puse, kam kas klius kas ka issirinks taip bus tikrai neperkrausiu galvodama kam su kuo ir kaip....

sutinku virejai nesunku tik mum dar uzsiimti kiekvieno svecio meniu nematau prasmes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruta26: 16 liepos 2008 - 09:23
QUOTE(Ruta26 @ 2008 07 16, 10:20)

sutinku virejai nesunku tik mum dar uzsiimti kiekvieno svecio meniu nematau prasmes

tai to jums ir nereikia, tiesiog, kai virejos nes karstus GALBUT kas nors is sveciu paprasys nedeti garnyro ar nepilti padazo, tai negi tai butu sunku virejoms igyvendinti? g.gif manau, kad ne schmoll.gif
Atsakyti