Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

QUOTE(mergina05 @ 2008 01 16, 15:29)
o as tiesiog po visko paguledavau ant nugaros po uzpakaliu rankas pasikisdavau, kad ciut ciut auksciau butu ir sulenkdavau kojas per kelius smile.gif taip stengiaus paguleti bent 30 min smile.gif nu ka ir prisigulejau  tongue.gif

aha.. as reiskias per trumpai guliu.. tinginiuks gi unsure.gif lotuliukas.gif reiks ilgiau.. Beja, kelius sulenki ar ne> Zinosiu smile.gif si menesi nemanau kad kas gausis, nes nuovargis savo daro, bet kita menesi vyra prispausiu is peties lotuliukas.gif teisingiau greiciau jis mane blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes si menesiuka pabandem suniuku daugiau smileysex.gif ir nebeapsiprausiu po visa ko blush2.gif ryte atsikelus is kart i dusa lekiu, nu nemalonu labai, bet jei nestuke.gif tai visa tai atsipirks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2008 01 16, 23:08)
aha.. as reiskias per trumpai guliu.. tinginiuks gi unsure.gif  lotuliukas.gif  reiks ilgiau.. Beja, kelius sulenki ar ne> Zinosiu smile.gif  si menesi nemanau kad kas gausis, nes nuovargis savo daro, bet kita menesi vyra prispausiu is peties lotuliukas.gif  teisingiau greiciau jis mane blush2.gif  lotuliukas.gif

kelius sulenkdavau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 01 17, 00:57)
Mes si menesiuka pabandem suniuku daugiau  smileysex.gif  ir nebeapsiprausiu po visa ko blush2.gif  ryte atsikelus is kart i dusa lekiu, nu nemalonu labai, bet jei  nestuke.gif  tai visa tai atsipirks ax.gif

a mes jau visaip bandom... blush2.gif kaip norisi, nes nezinia kuri poza bus ta.. kelis menesius bandem viena tik poza. daba jau keiciam smile.gif o praustis joa, i as nesiprausiu, bet neveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
As kai su dukra pastojau, tai jokiu pozu neieskojau, keliu nesulenkdavau ir 30 min pakelu kojas ar kazkaip kitaip negulejau doh.gif , o pastojau per pirma menesi ax.gif O dabar va kol kas nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adalija @ 2008 01 17, 09:03)
As kai su dukra pastojau, tai jokiu pozu neieskojau, keliu nesulenkdavau ir 30 min pakelu kojas ar kazkaip kitaip negulejau doh.gif , o pastojau per pirma menesi ax.gif  O dabar va kol kas nieko g.gif

cia matyt prikluso nuo organizmo gal.. stresas itampa gal svao daro unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Migeil @ 2008 01 17, 08:35)
a mes jau visaip bandom... blush2.gif  kaip norisi, nes nezinia kuri poza bus ta.. kelis menesius bandem viena tik poza. daba jau keiciam smile.gif  o praustis joa, i as nesiprausiu, bet neveikia lotuliukas.gif

Ir mums neveikia schmoll.gif bet tikekimes, kad pavyks, juk kaitaliojam, vis kazka naujo isbandom ax.gif
Atsakyti
Pasisakysiu ir as jau cia cool.gif - siaip kas del pozu - nezinau g.gif , bet si sekmingaji menesi, skirtingai nei kitais, po mailes wub.gif daznai paguledavau tai ant vieno sono, tai ant kito pasikisus pagalve, kad neissilakstytu uodegiukai tongue.gif - tiesiog taip ir uzmigdavau - pirmus du tai pagalvele po uzpakaliuku laikyt bandziau, ant nugaros gulejau, o daba nusprendziau pakeisti ax.gif - gal tikrai tas paguletimas tai taip - tai taip, tai ant pilvo turi reiksmes g.gif

Sekmingu bandymu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai joa manau reik keitaliot ir tikrai pataikysi taip kaip reik 4u.gif as kojas vis buvau iskelus, nelabai padejo, bet gl per trumpai. na netinginiausiu jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Na Opale dave ideja,reiks pabandyti ant soniuku paguleti rolleyes.gif Gal pasiseks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tasha @ 2008 01 18, 00:47)
Na Opale dave ideja,reiks pabandyti ant soniuku paguleti rolleyes.gif  Gal pasiseks ax.gif

doh.gif Man atrodo kiekvienai tai individualu, bet bandyti galima thumbup.gif
Atsakyti
as tik esu skaiciusi, kad po mylejimosi reikia koai bent 10 minuciu guleti ant nugaros iskelus kojas i virsu.... g.gif
p.s. bandau-darau blush2.gif
Atsakyti