Įkraunama...
Įkraunama...

"Vaisinga" mylėjimosi poza

na praejusi menesiuka as irgi bandziau ant nugaryte pasikisus kazka pagulet, bet nieko verysad.gif mmm pasirode, reiks pradet vartytis kaip inkstui taukuose po kievieno smileysex.gif Gal tada pakibs kazkas, o suniuko gal reiktu izbandyt??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Delija @ 2008 01 22, 01:18)
Isduosiu paslapti, mano maziuke kaip tik taip ir pagaminta... mirksiukas.gif

DElija, kaip?
Atsakyti
QUOTE(simulka @ 2008 01 27, 20:29)
DElija, kaip?

Suniuku mirksiukas.gif
Mes irgi isbandem atrodo, ir ta ir ana ir vis tiek nieko kol kas doh.gif Sakiau irgi vartytis nuo sono ant sono pradesiu ax.gif Be to pradejau BT matuotis ir O testuku nusipirkau, vienu zodziu apsiginklavus sita cikla esu gun_smilie.gif
Atsakyti
Na jo... tiesiog akrobačių klubas, bet ko nepadarysi vardan to mažo, minkšto ir klykiančio biggrin.gif

Mes ir planuojame...Šiek tiek neramu, kai gyvenimas sudėlioja taip planus, kai vaikelio gimimui yra deadlinas. Skamba nekaip, bet taip jau yra.

Mielosios, tik po visų bandymų nepamirškit užsirašyti dienoraštyje, kokia poza buvo pradėtas Jūsų vaikelis. Bus graži pradžia vaikui pasakojant, iš kur jis atsirado. Na, pavyzdžiui, tuo metu aš stovėju ant galvos, varčiausi nuo šono ant šono... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Sėkmės ir Jums, ir mums mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaka @ 2008 01 29, 23:52)
Na jo... tiesiog akrobačių klubas, bet ko nepadarysi vardan to mažo, minkšto ir klykiančio biggrin.gif

Mes ir planuojame...Šiek tiek neramu, kai gyvenimas sudėlioja taip planus, kai vaikelio gimimui yra deadlinas. Skamba nekaip, bet taip jau yra.

Mielosios, tik po visų bandymų nepamirškit užsirašyti dienoraštyje, kokia poza buvo pradėtas Jūsų vaikelis. Bus graži pradžia vaikui pasakojant, iš kur jis atsirado. Na, pavyzdžiui, tuo metu aš stovėju ant galvos, varčiausi nuo šono ant šono... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Sėkmės ir Jums, ir mums  mirksiukas.gif

as tai nesu didele akrobate ir ant galvos turbut nepastoveciau hihihi.gif man uztenka nuo sono ant sono irnesakyk.gif
Atsakyti
labukas visom smile.gif

noriu prisijungti prie jusu wink.gif

tiesa pasakius tik vakar pradejom gamin savo stebukliuka, bet jau ishbandziau

gulejima ant pagalveles.. ko tik nepadarysi del kinderio lotuliukas.gif

Sekmes visom siam kelyje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 01 30, 21:34)
labukas visom smile.gif
noriu prisijungti prie jusu wink.gif
tiesa pasakius tik vakar pradejom gamin savo stebukliuka, bet jau ishbandziau
gulejima ant pagalveles.. ko tik nepadarysi del kinderio lotuliukas.gif
Sekmes visom siam kelyje smile.gif

Ir tau sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif jo vaikucio gimimo istorija butu klasiska :" zinai mazyli, tuo momentu kai tave gaminom, mylejomes suniuku, paskui as varciaus nuo sono snt sono, kad tinginiai buozgalviai nuteketu kur reikia" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O BT as zadu matuot nuo rytojaus thumbup.gif
Atsakyti
o man labai patinka kai po gun_rifle.gif jis nepabėga iš manęs wub.gif
nesvarbu, kokia poza bučiau - iš šono, ant pilvo (MB ant nugaros) ar misionieriaus
kažin kaip tada - koks šansas gal didesnis yra smile.gif
Atsakyti
o gal kas galit paaskint kas yra BT.. T-temperatura smile.gif ir kam ja matuot , kas turi but.. kazkaip apie si punkteli nieko negirdejus as blush2.gif

is anksto Dekui labai
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2008 01 31, 08:06)
o gal kas galit paaskint kas yra BT.. T-temperatura smile.gif ir kam ja matuot , kas turi but.. kazkaip apie si punkteli nieko negirdejus as  blush2.gif

is anksto Dekui labai

BT bazine temperatura yra netgi atskira tema apie tai, pasiskaityk ten viskas labai issamiai aprasyta mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as tai kaip tik nebandziau gulet lotuliukas.gif ir kojas uzkelus ir ant sono ir i kamuoliuka susirietus ir nieko jau septynis menesius verysad.gif kazkaip daktares neuzklausiau kaip reiktu tai daryt, kai vyras turi problemu (jo spermiukai letai juda). manau kad reiktu uzkelus kojas palaikyt. mano MB visada is manes labai juokiasi kai as taip darau lotuliukas.gif
Atsakyti