na praejusi menesiuka as irgi bandziau ant nugaryte pasikisus kazka pagulet, bet nieko
mmm pasirode, reiks pradet vartytis kaip inkstui taukuose po kievieno
Gal tada pakibs kazkas, o suniuko gal reiktu izbandyt???
QUOTE(Delija @ 2008 01 22, 01:18)
DElija, kaip?
QUOTE(simulka @ 2008 01 27, 20:29)
DElija, kaip?
Suniuku
Mes irgi isbandem atrodo, ir ta ir ana ir vis tiek nieko kol kas
Na jo... tiesiog akrobačių klubas, bet ko nepadarysi vardan to mažo, minkšto ir klykiančio 
Mes ir planuojame...Šiek tiek neramu, kai gyvenimas sudėlioja taip planus, kai vaikelio gimimui yra deadlinas. Skamba nekaip, bet taip jau yra.
Mielosios, tik po visų bandymų nepamirškit užsirašyti dienoraštyje, kokia poza buvo pradėtas Jūsų vaikelis. Bus graži pradžia vaikui pasakojant, iš kur jis atsirado. Na, pavyzdžiui, tuo metu aš stovėju ant galvos, varčiausi nuo šono ant šono...
Sėkmės ir Jums, ir mums
Mes ir planuojame...Šiek tiek neramu, kai gyvenimas sudėlioja taip planus, kai vaikelio gimimui yra deadlinas. Skamba nekaip, bet taip jau yra.
Mielosios, tik po visų bandymų nepamirškit užsirašyti dienoraštyje, kokia poza buvo pradėtas Jūsų vaikelis. Bus graži pradžia vaikui pasakojant, iš kur jis atsirado. Na, pavyzdžiui, tuo metu aš stovėju ant galvos, varčiausi nuo šono ant šono...
Sėkmės ir Jums, ir mums
QUOTE(Anaka @ 2008 01 29, 23:52)
Na jo... tiesiog akrobačių klubas, bet ko nepadarysi vardan to mažo, minkšto ir klykiančio 
Sėkmės ir Jums, ir mums
Sėkmės ir Jums, ir mums
as tai nesu didele akrobate ir ant galvos turbut nepastoveciau
labukas visom 
noriu prisijungti prie jusu
tiesa pasakius tik vakar pradejom gamin savo stebukliuka, bet jau ishbandziau
gulejima ant pagalveles.. ko tik nepadarysi del kinderio
Sekmes visom siam kelyje
Sekmes visom siam kelyje
QUOTE(spaliuxe @ 2008 01 30, 21:34)
labukas visom 
Sekmes visom siam kelyje
Sekmes visom siam kelyje
Ir tau sėkmės
O BT as zadu matuot nuo rytojaus
o man labai patinka kai po
jis nepabėga iš manęs
nesvarbu, kokia poza bučiau - iš šono, ant pilvo (MB ant nugaros) ar misionieriaus
kažin kaip tada - koks šansas gal didesnis yra
nesvarbu, kokia poza bučiau - iš šono, ant pilvo (MB ant nugaros) ar misionieriaus
kažin kaip tada - koks šansas gal didesnis yra
o gal kas galit paaskint kas yra BT.. T-temperatura
ir kam ja matuot , kas turi but.. kazkaip apie si punkteli nieko negirdejus as
is anksto Dekui labai
is anksto Dekui labai
QUOTE(spaliuxe @ 2008 01 31, 08:06)
o gal kas galit paaskint kas yra BT.. T-temperatura
ir kam ja matuot , kas turi but.. kazkaip apie si punkteli nieko negirdejus as
is anksto Dekui labai
is anksto Dekui labai
BT bazine temperatura yra netgi atskira tema apie tai, pasiskaityk ten viskas labai issamiai aprasyta
sveikos
as tai kaip tik nebandziau gulet
ir kojas uzkelus ir ant sono ir i kamuoliuka susirietus ir nieko jau septynis menesius
kazkaip daktares neuzklausiau kaip reiktu tai daryt, kai vyras turi problemu (jo spermiukai letai juda). manau kad reiktu uzkelus kojas palaikyt. mano MB visada is manes labai juokiasi kai as taip darau
as tai kaip tik nebandziau gulet