Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 13:07)
negalim sakyt,kad nevykelis. Taip negalima vertint zmogaus.
tiesiog mergaitės man labai BLOGA. Iš tiesų nerandu vietos ir atsakymų nerandu savo galvoj. Jau persikankinau,viskas susipynę,kaltinimai savęs ir daug skausmo. verysad.gif Žinau,kad nesu neigiamas emocijas,bet negaliu laikyt savyje. verysad.gif

Taip, negalima sakyti kad jis nevykėlis. Jis fainas ir jis pasirinko Kitą.
Dar kartą tvirtinam - Byla baigta.

Išsiliek neigiamas emocijas. Nelaikyk.
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 13:07)
Dovyyyle į šitą klausimą jau atsakė GV. Tame ir klausimas. Visos suktos kaip reikalas. O nesuktos ir lieka už borto. Tokia realybė.

relax..
tikrai yra ne taip.
pati žinai, kad viskas bus gerai.

mergaitės, juk visos tą žinom.
kaip tikėsi, taip ir bus.
bus, manau.
tikrai.

thumbup.gif
laikykitės.
papykt yra gerai.
aš šiandien jaučiuos daug geriau po vakarykštės lavinos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 27, 13:07)
tiesiog mergaitės man labai BLOGA.

Tu į viską gyvenime taip reaguoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 27, 13:07)
Dovyyyle į šitą klausimą jau atsakė GV. Tame ir klausimas. Visos suktos kaip reikalas. O nesuktos ir lieka už borto. Tokia realybė.

Manau, kad iš šono žiūrintis asmuo visada gali įžvelgti suktumą ir naudos ieškojimą. va, nenustebčiau, kad ir GV Onutė draugėms bėdavojasi, kaip ji apsuko vargšą senuką aplink pirštą, kad tas niekaip negali atsitokėti nuo pastarosios kerų. tongue.gif tongue.gif
Bet dar neaišku kurioje borto pusėje geriau atsidurti...
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 12:13)
mergaitės, juk visos tą žinom.
kaip tikėsi, taip ir bus.

biggrin.gif Aš pamenu, kai vienoje pirmųjų temų Abžorytė mus kėlė į viršų su savo optimizmu ir pozityvizmu. Galvodavau ple, kaip gera taip kalbėti tokioms moterims, nuo kurių vaizdo žabtai atsiklijuoja, o ką kalbėti apie niekaip nesuaugančias kūtvėlas?
Na bet summa summarum, Crazy Sun, taip, tu 100 kartų teisi. Man regis, jau visos išmokom šią pamoką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 27, 13:11)
Viena grupiokė yra pasakiusi susirasti vyrą yra darbas.

Taip išeina ir į tai man jau laikas keisti požiūrį? blink.gif
Nes net jei man ir patiktų koks nors žmogus, kita gudresnė su savo iniciatyva apsuktų taip aplink pirštą, kad jis ir suuosti nespėtų. Oi turiu aš keletą ir draugių savo, kurios taip suktai su bernais elgiasi kad oioioi. Nežinau... per save aš šitoje vietoje turbūt neperlipsiu. Neisiu dirbti to darbo ir liksiu viena amžiams amžiniesiems. Amen.
Atsakyti
Siulau sukurti nauja tema - paguoskim Dominyyka - nes meiles su tokiais postais tikrai neprisisauksim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 13:17)
biggrin.gif Aš pamenu, kai vienoje pirmųjų temų Abžorytė mus kėlė į viršų su savo optimizmu ir pozityvizmu. Galvodavau ple, kaip gera taip kalbėti tokioms moterims, nuo kurių vaizdo žabtai atsiklijuoja, o ką kalbėti apie niekaip nesuaugančias kūtvėlas?

Aš noriu būti geriau susivėlusi, nesuaugusi, bet MYLIMA kūtvela, nei ta nuo kurios nenuleidžia akių įžengus į senukus, bet grįžta visuomet vienut vienutėlė į savo namus. Užkniso.
Atsakyti
Sveikutes, kaip issimiegojot?as vos isvirtau is lovos uzsimerkus pasidraiua kavo ...tas naktinejimas prie gero neprives schmoll.gif doh.gif

Lekiu i darba.Geros dienos!!!

Dominyyka, baiktu parintis, kazkoks asilas norejo savo gyvenima apsidrausti turedamas kelias is karto, ka tu zinai gal dar ir be tos drauges kelios buvo...spjauk i ji ir gyvenk toliau dziaukis kad dabar suzinojai o ne po keliu metu..

GV geras sapnas thumbup.gif

Abzoryte tai tu irgi zuvys????

Gerai iki vakaro sekmes
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 11 27, 13:13)
aš šiandien jaučiuos daug geriau po vakarykštės lavinos... blush2.gif

Šiandien tu ir atrodai geriau smile.gif
Matau tave tongue.gif

Mergaitės.. sniego yra yahoo.gif

Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 27, 13:17)
Siulau sukurti nauja tema  - paguoskim Dominyyka - nes meiles su tokiais postais tikrai neprisisauksim  ax.gif

NEkeiskit temos. Eisiu kur išsiverkt, kad negadint jūsų gerų nuotaikų. Kitur gyvenime aš nesu tokia. Aš net draugams nepasakoju, stengiuosi kuo mažiau atviraut. Bet kai taip bloga,kai nerandu vietos,norisi nelaikyt visko savyje. Taip,esu analizuotoja,tačiau kai nerandu atsakymų,o tik save kaltinu,tai ir negera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 27, 13:17)
Na bet summa summarum, Crazy Sun, taip, tu 100 kartų teisi. Man regis, jau visos išmokom šią pamoką  smile.gif

žinai, ir aš taip galvoju.
kartais bijau išeit į gatvę. nes tie žvilgsniai ir replikos - "žieeeek, kooookia eina".. gal sunku suprast. man dar iš vaikystės tas likę. bet kovoju, kažkaip reikia.
todėl..mergaitės, tikrai kartais sunku klausyt, kai blogai toks ar kitoks dėmesys..o ką daryt, kai tokio dėmesio iš viso nėra?
Atsakyti