Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

labuką 4u.gif kaip mergyčių nuotaikytės? ax.gif
Papildyta:
o kur visos?.... unsure.gif blink.gif
Atsakyti
hey, Miargai blink.gif nu kur visos? a? blink.gif

viena visą rytą monologu kalbuosi.... doh.gif
Atsakyti
Labas mergytukai smile.gif

Laukėm laukėm ir sulaukėm sniego yahoo.gif Ta proga dideliausi sveikinimai biggrin.gif
Ir dar... šiandien visas kamuojamas PMS galėsiu sniego gniužtėm apmėtyt tongue.gif Sakot, negražu..!!!! Sakot, GV nereikia.. !!!!! Oi, ir dar kaip reikia!!!! PREPARE to DIE!!!!! lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 lapkričio 2007 - 09:13
Ale ta GV kokia pasiutus.... Aš tai šian ryte automobilių aikštelėj prie darbo keletą saulyčių su mazda nupiešiau, brolis išmokė, jėėėėėgelė thumbup.gif thumbup.gif

Niu, kaip yra? Mačiau, kad Pasiutus Saulė vakar pasimatyme buvo smile.gif Gerai. Viltei bučiuotis nepatiko. Hmmmm.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 09:23)
Aš tai šian ryte automobilių aikštelėj prie darbo keletą saulyčių su mazda nupiešiau, brolis išmokė, jėėėėėgelė thumbup.gif  thumbup.gif

Viltei bučiuotis nepatiko. Hmmmm....  rolleyes.gif

Aha, vakar draugelis irgi kieta bande vaidint biggrin.gif Saulutes paise paise, kol nepasakiau, kad is masinos soksiu, nes mane baisiai pykina nuo tokiu nesamoniu doh.gif doh.gif doh.gif
O buciuotis, tai man aplamai retai su kuo patinka biggrin.gif Pasidariau isranki viskam..ypac zmoniu kvapams... doh.gif doh.gif Is kart uzuodziu ar nors kiek artimas ar visiskai feee biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 09:30)
Is kart uzuodziu ar nors kiek artimas ar visiskai feee biggrin.gif biggrin.gif

Na mano draugelis irgi keistokai bučiuojasi, bet nieko, sutvarkysim smile.gif
Bet suprantu tave, jei iš karto feeee, tai jau ir bus feeee....
Atsakyti
GV pasiutus.. Šmeižtas. Įdomu kas saules pjauna??? unsure.gif Kur didesnis pasiutimas?? g.gif Drugelis su Vilte iš vieno molio drėbtos. Tik vienos skrandis jautrus, kitos nea tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas user posted image Geros dienos, mergaitės user posted image
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 10:30)
Is kart uzuodziu ar nors kiek artimas ar visiskai feee biggrin.gif biggrin.gif

Kaži kaip atrodytų jei prieš bučiuojantis ant nosies segtuką skalbinių tik OP ir užsispaudi šnerves laugh.gif Jau matau vaikino reakciją lotuliukas.gif Kompleksą visam gyvenimui įsivarytų.. laugh.gif
Na, bet ką padarysi, jei feeee tai feee.. doh.gif

QUOTE(*Drugelis @ 2007 11 28, 10:35)
Na mano draugelis irgi keistokai bučiuojasi, bet nieko, sutvarkysim smile.gif

Patinki tu man. Čia tai mergiotė. Mėgsta sunkiąją techniką, diedus pagal save apdirbinėja ir t.t. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 28, 10:42)
Labas rytas user posted image Geros dienos, mergaitės user posted image

Labos ir Tau mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 lapkričio 2007 - 09:44
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 09:46)
Kaži kaip atrodytų jei prieš bučiuojantis ant nosies segtuką skalbinių tik OP ir užsispaudi šnerves laugh.gif Jau matau vaikino reakciją lotuliukas.gif Kompleksą visam gyvenimui įsivarytų.. laugh.gif

Jei jau kvapas nepatinka, tai ir skonis fe schmoll.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti