Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XX dalis]

NEKENČIU INTERNETO.
Gerai kad pasikopinau atsakymą... Bo laukiu jau visą amžinybę kol galėčiau papastinti laugh.gif O dar kažkokie prakeikti šunys lauke loja doh.gif Kiba jaunikaičiai pas mane atrieda atidunda laugh.gif

----
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 28, 02:17)
Labas Haneriete 4u.gif kaip vakaroji?
Dar pasedesim ten butinai drinks_cheers.gif Reiketu susibegt koki vakara mirksiukas.gif
Ko sielvartauji Abzoriuk? unsure.gif  Ar alus padejo?

Hanariete labukas 4u.gif

Powerpuff, raganiška nuojauta kužda, kad pasisėdėsim laugh.gif

Alus šiam vakarui padėjo laugh.gif Bet už rytojaus veiksmus vis dar neatsakau laugh.gif
Po to prisimąsčiau nuostabių dalykų, tai maniau apyniai tik į gerą veikia biggrin.gif Beje, prieš darbo pabaigą išsiunčiau keliems draugams jau užklausimą dėl tikslių pašto adresų.. Aš vis dar nepramečiau tos idėjos šiemet siųsti visiems Tikrus Atvirukus wub.gif
O ką tu šį vakarą? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 02:33)

Nepasakiau svarbios naujienos iš mano parapijos- plaukus nusitamsinau mega_shok.gif
Dabar tokia taaaaaaaaaaamsi blondinė laugh.gif

As irgi buvau sugalvojus plaukus pasitamsint..galvoju gal proto daugiau igausiu kai nebusiu blondine? lotuliukas.gif Kaip GV jautiesi protingesne jau? lotuliukas.gif
Atsakyti
Pusę septynių turiu būti jau darbe laugh.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 28, 02:41)
Kaip GV jautiesi protingesne jau? lotuliukas.gif

Siūlau nesitamsint nono.gif Jaučiuosi kaip rudaplaukė kažkokia neaiški. Man daug labiau patiko būti blondine. Joms lengviau gyventi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 lapkričio 2007 - 01:44
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 01:41)
Pusę septynių turiu būti jau laugh.gif

O kaip cia taip anksti prasideda???? unsure.gif Kelinta baigi?
Ir aplamai?? Kazkas jau stebejosi atrodo tavo nezemiskom savybem biggrin.gif biggrin.gif Ilgiausia naktinetoja - keliesi anksciausiais uz visas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abzoryte @ 2007 11 28, 02:40)
O ką tu šį vakarą?  ax.gif

As nieko.. ax.gif ziurejau televizoriu visa vakara ir tiek. parasiau ex mamai-paprasiau kad man ta paltuka nupirktu o ex parves per kaledas lotuliukas.gif oj sunku but moterim..kiek problemu del kazkokio paltuko doh.gif
O as sugalvojau siom kaledom visiem meduoliuku iskept tokiu graziais rastais ispaisytu kur ant eglutes galima kabint wub.gif
Papildyta:
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 02:44)
O kaip cia taip anksti prasideda????  unsure.gif  Kelinta baigi?
Ir aplamai?? Kazkas jau stebejosi atrodo tavo nezemiskom savybem biggrin.gif biggrin.gif Ilgiausia naktinetoja - keliesi anksciausiais uz visas biggrin.gif biggrin.gif

Galiu paguost GV kad mano darbas 5.30 prasideda lotuliukas.gif Na bet tiek gerai kad ne kasdien man i ji reikia.
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 28, 02:44)
O kaip cia taip anksti prasideda????  unsure.gif  Kelinta baigi?

Oficialiai 7-16. Bet bosas leidžia sau ateiti prieš 7. Paskui jį turiu atsekti ir aš. Miegu aš. Po darbo kartais, savaitgaliais, naktimis. Jokių antgamtinių savybių- turėjau mažakraujystę, kritinis hemoglobino kiekis buvo. Tai gydytojai pavarė visokių geležių, žvalinamųjų, vitaminų ir t.t. Tai todėl miego man ir nesinori smile.gif
Gal įtakos turi kavos gėrimas dideliais kiekiais?

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 28, 02:49)
O as sugalvojau siom kaledom visiem meduoliuku iskept tokiu graziais rastais ispaisytu kur ant eglutes galima kabint wub.gif

Labai nebloga idėja thumbup.gif Iškepk ir dėl manęs ax.gif

---------
Turiu dvi mintis- arba Abžorytė rašo romaną arba smigo ant laptopo. Alus nužudė tongue.gif

QUOTE(powerpuff @ 2007 11 28, 02:49)
Galiu paguost GV kad mano darbas 5.30 prasideda lotuliukas.gif  Na bet tiek gerai kad ne kasdien man i ji reikia.

Ką tu dirbi, kad taip anksti pradedi? g.gif:

Nu ne.. Rimtai Abžora smigo nieko neįspėjus laugh.gif Kukū biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gimusi_vasarą: 28 lapkričio 2007 - 01:58
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 02:57)

Labai nebloga idėja thumbup.gif Iškepk ir dėl manęs ax.gif

Ką tu dirbi, kad taip anksti pradedi? g.gif:

Iskepiau-vaisinkis tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Powerpuff, kaaaaip gražu. Nevalgysiu aš jų. Tokį grožį tik ant eglės wub.gif
Atsakyti
Dirbu ekspeditore mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 28, 03:02)
Powerpuff, kaaaaip gražu. Nevalgysiu aš jų. Tokį grožį tik ant eglės wub.gif

Valgyk i sveikata-dar iskepsiu lotuliukas.gif Tikiuosi pavyks realybej bent kazka panasaus pagamint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 28, 03:04)
Dirbu ekspeditore mirksiukas.gif

Valgyk i sveikata-dar iskepsiu lotuliukas.gif Tikiuosi pavyks realybej bent kazka panasaus pagamint ax.gif

Čia kažkas su transporto vadyba susiję..?

Nevalgysiu. Pasitaupysiu eglei tongue.gif
Atsakyti
Keliauju jau as i lovyte 4u.gif Labanakt visom ir saldziu sapnu!
Atsakyti
Ot kokios miegalės... laugh.gif

Ką su Jumis padarysi? ax.gif

user posted image
Atsakyti