Ne lengviau i salona nueit ir pasiziuret tas kainas? Bent jau vestuvine suknele pas Piekautaite kainuoja 10-15 tukst.
Gal kas žinote kur būtų galima įsigyti Indros Dovydėnaitės kurtų rūbų
Arba jos kontaktus.
Arba jos kontaktus.
QUOTE(Tikra @ 2007 02 06, 21:43)
Profilaktika, matyt
O man visai butu idomu pasneket apie lietuviu dizaineriu rubus - temoj nera ivardinta apie kuriuos cia kalbesim - uzsienio ar LT.
Ka megstat? Kur perkat? Kas patinka?

O man visai butu idomu pasneket apie lietuviu dizaineriu rubus - temoj nera ivardinta apie kuriuos cia kalbesim - uzsienio ar LT.
Ka megstat? Kur perkat? Kas patinka?
Juozuką prisiminiau. Vakar pristatė savo jubiliejinę drabužių kolekciją.
Visai nieko žiūriu. O gal kitaip ir būti negali - vyrui juk jau 40

Besideminčias kviečiu pasižiūrėti kolekciją

QUOTE(Dubby @ 2008 05 19, 12:34)
paciam butike nesu buvusi, nes siuvausi pas ja tiesiogiai, salone, kai dar neturejo butiko...
Na as paprastai nusiteikiu kai einu i tokio lygio parduotuves.. cia daugiau irgi nuo vidinio nusiteikimo priklauso.. nors pripazistu kad lietuva su aptarnavimo kultura tokio lygio parduotuvese dar toloka iki vakaru..
Na as paprastai nusiteikiu kai einu i tokio lygio parduotuves.. cia daugiau irgi nuo vidinio nusiteikimo priklauso.. nors pripazistu kad lietuva su aptarnavimo kultura tokio lygio parduotuvese dar toloka iki vakaru..
QUOTE(Dzinte @ 2008 10 21, 13:54)
Gal kas žinote kur būtų galima įsigyti Indros Dovydėnaitės kurtų rūbų
Arba jos kontaktus.
Arba jos kontaktus.
Niekas nežinote

QUOTE(visai kitokia @ 2007 07 25, 20:07)
As ne viena rubeli turiu is "Lino kopu" . Dievinu stilinga lina ir Giedriaus darbus. Mano drauge Aiste Baranasukiene taip pat dirba su linu ir vilna. Mane vestuvems renge. Buciau kokia tai "zvaigzde" "Zmonese" patekciau
Jei kam bus idomu Aistes rubai- kontaktuokit i AZ. Kainos mazesnes nei pas Giedriu ar Autuka. Iperkama 

Ir as noreciau kontaktu, aciu

QUOTE(Dzinte @ 2009 02 27, 15:20)
Na kontaktu neturiu Indros, bet maciau kad ji yra uzsiregistravus Netlog portale. Gal ten kazkaip imanoma prisijungus ja rasti ir koki laiksuti parasyti....

Papildyta:
Beje, kazkaip va prisiminiau tuos megztus grozius ir atsigamino kad netycia uztikau va toki adresiuka www.voromiksas.lt
Ten irgi kazkokie megzti groziai, aisku Indros daug idomesni, bet ir cia nieko kai kurie. Tik kainu nezinau, nera niekur

QUOTE(Besupratimo @ 2009 03 02, 20:01)
Na kontaktu neturiu Indros, bet maciau kad ji yra uzsiregistravus Netlog portale. Gal ten kazkaip imanoma prisijungus ja rasti ir koki laiksuti parasyti.... 
Papildyta:
Beje, kazkaip va prisiminiau tuos megztus grozius ir atsigamino kad netycia uztikau va toki adresiuka www.voromiksas.lt
Ten irgi kazkokie megzti groziai, aisku Indros daug idomesni, bet ir cia nieko kai kurie. Tik kainu nezinau, nera niekur

Papildyta:

Aciu

O aš ieškau išleistuvėm gražios, kuklios, bet kartu ir įdomios suknelės. Gal kas turi pasiūlyti kokį jauną dizainerį? Aišku, norėtųsi padorios kainos. O jaunus dizainerius ne taip lengva surasti, o ypač kai užsislėpę Vilniaus senamiestyje

QUOTE(no-feelings @ 2009 04 26, 16:54)
O aš ieškau išleistuvėm gražios, kuklios, bet kartu ir įdomios suknelės. Gal kas turi pasiūlyti kokį jauną dizainerį? Aišku, norėtųsi padorios kainos. O jaunus dizainerius ne taip lengva surasti, o ypač kai užsislėpę Vilniaus senamiestyje 

Apsilankyk "Nacionalinėje dizaino ir mados galerijoje" Gedimino 9

QUOTE(Kootwella @ 2009 05 22, 16:46)
originalaus ras, bet kainos ten toli ir grazu ne padorios