Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Tos laidos neziuriu, bet kiek zinau, tai pc Gedimino 9, virsutiniame aukste yra lietuviu dizaineriu parduotuve, man ji visai patiko, kainos gal ir kiek mazesnes, nei uzsienio dizaineriu biggrin.gif
(esu ne vilniete, tai nezinau ar mano zinios tikslios)
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 11, 23:09)
Tos laidos neziuriu, bet kiek zinau, tai pc Gedimino 9, virsutiniame aukste yra lietuviu dizaineriu parduotuve, man ji visai patiko, kainos gal ir kiek mazesnes, nei uzsienio dizaineriu  biggrin.gif
(esu ne vilniete, tai nezinau ar mano zinios tikslios)

tikslios mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, Gedimino 9. kainos aukstos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 03 12, 09:06)
taip, Gedimino 9. kainos aukstos biggrin.gif

Aisku smile.gif O kas yra aukstos kainos? Tukstanciais? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 03 12, 22:23)
Aisku smile.gif  O kas yra aukstos kainos? Tukstanciais? unsure.gif

yra rubeliu pavieniu iki 1000 ty apie 700-900
dauguma 1000-2000
Atsakyti
Bet cia ne tu 3 diziaineriu butique. Gedimino 9 tiesiog gali nusipirkti beveik visu dizianeriu kazka - ten pakabom atskirta (bent paskutini karta kaip buvau). O tie trys (Rainys, Larionova ir Heredia) isikure kazkur senamiesty, bet kur istorija nutyli. Visgi nesuprantu tokio PR
Atsakyti
Tu triju butikas Saviciaus gatveje isikures. Esu uzsisakusiu drabuzeliu pas lilija. ne pigiai, bet graziai daro, tik laukt ilgai reikia..
Atsakyti
O kaip ten pardavėjos-konsultantės? Aš dažniausiai labai paprastai ir patogiai apsirengiu eidama apsipirkinėti, tai dažnoj rimtesnėj parduotuvej vis dar nužiūri, taip, tarsi sakytų ''ne tavo nosiai į tokias parduotuves vaikščioti'' - iš karto noras dingsta ką nors pirkti verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, tiek yra daug nauju lietuviu drabuziu dizaineriu, gal zinot kur juos isigyti?
Turiu galvoj ne zymius, tokius kiap Piekautaite, Statkevicius, Sarkauska, Zoraza... Bet maziau zinomus, naujai atsiradusius. Aciu smile.gif
Atsakyti

Seviakovaites ir Rimkutes "Studija LT", totoriu g. 15 [kieme]

Zilenienes mados namai Stikliu gatve 7

Daivos Urbonaviciutes "Zoraza" Stikliu g. 6

Piekautes Didzioji gatve 20

Zilenienes kurti drabuziai ir aksesuarai ir Dailidenienes papuosalai "Aukso avis"
Saviciaus g.10

Statkeviciaus couture Odminiu g.11

"Trinite" Gudaciauskaites, Kuzmickaites ir Paulausko darbai, Literatu g.5

Renatos Heredios, Lilijos Larionovos ir E.Rainio "mados galerija" Saviciaus 4.

Kruopienytes Sv.Ignoto 16/10

Stazdaites darbu galima rasti Stikliu 14/1

Gandziumiano Subaciaus g.15/bokshto g. 2-44 "SG studija"

Pogrebnojaus ir Simanaviciutes Aludariu g.4

Sarkausko Krokuvos g.6 "Lino kopos"

gal uzteks?

Siaip visi adresai su planeliu yra laikrashtyje 15 min., kuris buvo ishleistas specialiai mados infekcijai mirksiukas.gif

Papildyta:

ai surashiau visus, praziopsojau, kad zinomu nereikia blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai, nesitikejau tokios info issamios. Aciiiiiiiiiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuuuuuu wub.gif
Atsakyti
Dar yra Nacionaline Mados Galerija, berods taip vadinasi, Gedimino 9, 4 aukstas. ten ivairiu dizaineriu rubai aksesuarai papuosalai.
Atsakyti