Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Na man tai ne fantastika ... ax.gif
Atsakyti
Man tai labai wub.gif norėčiau daug ko... blush2.gif tik reikia arba daugiau taupyt, arba daugiau dirbt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 28, 12:38)
Man tai labai  wub.gif norėčiau daug ko...  blush2.gif tik reikia arba daugiau taupyt, arba daugiau dirbt  biggrin.gif

tu apie JanSi ? ax.gif rudens/žiemos kolekcija-tai neapsakomo grožio wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 03 27, 16:37)

Apie atsiliepimus.
Pirkau rankinę iš Daiktų istorijos,
Šiaip priekaištų neturiu, esu patenkinta, ketinu dar užsisakyti  ax.gif

as taip pat turiu pora rankiniu is Daiktu istorijos mergaites smile.gif Sviezios, tai nzn kaip nesiosis, siuvausi taip pat is devetos odos. Bet kol kas patenkinta. Patiko ir malonus bendravimas smile.gif
Maniskes:
user posted image
delnine:
user posted image
Atsakyti
mergaites, kurios rase i Shoe Embassy, ar gavot atsakyma? unsure.gif
Atsakyti
Merginos, kurios turite grazuoles rankines is Daiktu istorijos, gal galetumet parasyti, kiek tos rankines kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Maniskes kainavo ruda 200, juoda delnine 130 (ji gana didele), abi is devetu odu. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2013 03 30, 13:08)
mergaites, kurios rase i Shoe Embassy, ar gavot atsakyma?  unsure.gif

Taip 4u.gif po kokio pusantros paros ax.gif

tera, mano rankinė kainavo 170 Lt, siūta iš dėvėtos odos, bet jai metai su viršum, gali būti pabrangęs siuvimas ar medžiagos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tera @ 2013 03 30, 20:15)
Merginos, kurios turite grazuoles rankines is Daiktu istorijos, gal galetumet parasyti, kiek tos rankines kainavo?  4u.gif
Aš siuvausi lygiai prieš metus didelę paprastą terbą, be jokių kišenių išorėj. 120 Lt atsiėjo. Oda irgi dėvėta.
Atsakyti
Laukiu delnines is Just.In smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2013 04 01, 13:29)
Laukiu delnines is Just.In smile.gif

Geras! Greitai padarys? Kurį numeriuką ėmėte?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 01, 11:36)
Geras! Greitai padarys? Kurį numeriuką ėmėte?

Jau turejo ja padaryta,taigi laukt nereikejo thumbup.gif issiunte sekancia diena,tureciau sia savaite gauti smile.gif emiau 20 numeriuka wub.gif
Atsakyti