Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(kazinkokia @ 2013 04 01, 11:29)
Laukiu delnines is Just.In smile.gif

kur ir kokiu budu uzsakinejate?
Atsakyti
Aš irgi užsisakiau iš Just.In rankinę ir jau gavau. thumbup.gif
Atsakyti
Ir kaip just.in kokybe? Ar jos labai plonos?smile.gif
Atsakyti
Ar buvot Fashion Bazaar Kaune "Žalgirio arenoje"?

Aš buvau, realiai pačiupinėjau nemažai daikčiukų iš čia įkeltų nuorodų smile.gif Nustebino, kad buvo nemažai dėvėtų rūbų pardavinėjama.

Labai faina tašytė ryža wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vugne @ 2013 04 01, 13:44)
Ir kaip just.in kokybe? Ar jos labai plonos?smile.gif

Aš odos kokybe patenkinta. Nėra jos labai plonos, bet ir nestoros, tokios kai būna sunkios rankinės. Ten yra ypač gražios verstos odos, jos tokios kaip poliaruotos, truputį turi blizgesio. Mano rankinėje iš tos odos pasiūta kišenėlė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 123OPA: 01 balandžio 2013 - 16:56
O kur realios foto? Kas is tu zodziu be vaizdu... bigsmile.gif
Atsakyti
Delnines dar negavau.. Laukiu ! Turetu sia savaite atsiust, butinai ikelsiu tikra nuotrauka smile.gif uzsisakinejau per facebook smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

labai faina tema 4u.gif Smagu, kad atidarėt. Nors aš daugiau esu pasyvi skaitytoja, nei aktyvi rašytoja, bet noriu pasidalinti savo atradimais:

Per Kaziuko mugę Vilniuje būna VDA organizuojama Daili Kazė. Tai tenai atradau šią merginą, kuri gamina apykakles. Pirkau ne sau, o draugei dovanų, tad ant savęs nuotraukos neparodysiu. Bet tikrai labai kruopščiau padaryta. Dar mačiau pas merginą labai fainus auskarus ir dabar gailiuosi, kad nenusipirkau jų sau, nes psl jų nėra.
GI facebook psl

user posted image

SAVITI mano neseniai atrasti per draugę. Mačiau, kad jie dalyvavo ir mugėj Kaune.

DEFECT'ai man labai patinka, deja, kaina neįkandama...

Sonata lingerie taip pat lietuvė, tik gyvena UK. Labai gražūs apatiniai, bet kaina ir...

Taip pat turiu porą megztukų iš LeMuse. Įdedu vieną pirmųjų darbų. Dar buvau įsigyjusi suknelę trikotažinę, bet nei ji ant manęs gražiai žiūrėjosi, nei kokybiškai nešiojosi... Arba nemokėjau prižiūrėti.

user posted image

Esu nusipirkusi iš Julia Janus lininę suknelę bei Piekautaitės žydrą megztuką. Bet tokius daiktus stengiuosi pirkti per išpardavimus, nes pas abi kainos didelės. Aišku, galbūt nebūsiu ultra madinga, bet kad jų abiejų ir rūbai pakankamai klasikiniai, tad ne vienam sezonui tinkami wink.gif Kokybė labiau patiko Piekautaitės. Tikrai negaliu prie ko prikibti.

Šiuo metu pasidaviau bandos jausmui ir užsisakiau Just.in delninę. Mano gamina, tad turėtų šią sav pagaminti ir lauksiu, kuomet atsiųs. Ir dar užsisakiau iš Lfbazaar A. Malinauskaitės papuošalą. Tai šito ir labai laukiu.

Dar pradžioj minėjot VV boutique rūbelius. Taip pat turiu dvi sukneles ir megztuką. Ir labai patenkinta.

Tai tokia mano patirtis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 02 balandžio 2013 - 16:26
idomus puslapis thumbup.gif suzavejo shoe embassy ir daiktu istorija bigsmile.gif
Atsakyti
demetriuke, labai informatyvus postas smile.gif
Atsakyti
Tikrai, aciu demetriukei, konkreciai ir daug info:)

O just.in ilgai daro delnines?
Kiek laiko laukti reikia?
Atsakyti
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 02, 17:27)
demetriuke, labai informatyvus postas  smile.gif

Dėkui, jei nepatingėsiu, paieškosiu daugiau nuotraukų su įsigytais rūbeliais. Daugelis į išorinį iškeltos, kompiuteryje mažai turiu, tai prie progos parodysiu.

Aš Just.in rankinę praeitą sav užsakiau, man žadėjo šios sav. pabaigoj pagaminti.

Dar pamiršau paminėt Daugirdaitę. Nuostabūs rūbai ir pati dizainerė graži. Bet kainose nesiorientuoju... schmoll.gif
Atsakyti