Sveiki,
labai faina tema

Smagu, kad atidarėt. Nors aš daugiau esu pasyvi skaitytoja, nei aktyvi rašytoja, bet noriu pasidalinti savo atradimais:
Per Kaziuko mugę Vilniuje būna VDA organizuojama Daili Kazė. Tai tenai atradau šią merginą, kuri gamina apykakles. Pirkau ne sau, o draugei dovanų, tad ant savęs nuotraukos neparodysiu. Bet tikrai labai kruopščiau padaryta. Dar mačiau pas merginą labai fainus auskarus ir dabar gailiuosi, kad nenusipirkau jų sau, nes psl jų nėra.
GI facebook psl
SAVITI mano neseniai atrasti per draugę. Mačiau, kad jie dalyvavo ir mugėj Kaune.
DEFECT'ai man labai patinka, deja, kaina neįkandama...
Sonata lingerie taip pat lietuvė, tik gyvena UK. Labai gražūs apatiniai, bet kaina ir...
Taip pat turiu porą megztukų iš LeMuse. Įdedu vieną pirmųjų darbų. Dar buvau įsigyjusi suknelę trikotažinę, bet nei ji ant manęs gražiai žiūrėjosi, nei kokybiškai nešiojosi... Arba nemokėjau prižiūrėti.

Esu nusipirkusi iš
Julia Janus lininę suknelę bei
Piekautaitės žydrą megztuką. Bet tokius daiktus stengiuosi pirkti per išpardavimus, nes pas abi kainos didelės. Aišku, galbūt nebūsiu ultra madinga, bet kad jų abiejų ir rūbai pakankamai klasikiniai, tad ne vienam sezonui tinkami

Kokybė labiau patiko Piekautaitės. Tikrai negaliu prie ko prikibti.
Šiuo metu pasidaviau bandos jausmui ir užsisakiau
Just.in delninę. Mano gamina, tad turėtų šią sav pagaminti ir lauksiu, kuomet atsiųs. Ir dar užsisakiau iš
Lfbazaar A. Malinauskaitės papuošalą. Tai šito ir labai laukiu.
Dar pradžioj minėjot
VV boutique rūbelius. Taip pat turiu dvi sukneles ir megztuką. Ir labai patenkinta.
Tai tokia mano patirtis