Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 22, 20:40)
Siūlau dabar į Gariūnas nuvažouot, nustebsit švelniai tariant,  biggrin.gif  buvau užvakar. Nors batai gražūs ir kokybiški

na as siulau rasant shoe embasy graziai pasiteirauti,kur batai gaminami. g.gif nes jie sakosi ,kad gaminami Europoje, tai kaip ir nemeluoja tada g.gif

bet paziurejus batu kiekius pas juos, as pilnai tikiu, jog tie patys batai ir gariunuose randami.. beje, kokia gariunuose kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sygyta: 22 balandžio 2013 - 20:02
QUOTE(sygyta @ 2013 04 22, 21:53)
na as siulau rasant shoe embasy graziai pasiteirauti,kur batai gaminami.  g.gif nes jie sakosi ,kad gaminami Europoje, tai kaip ir nemeluoja tada g.gif

bet paziurejus batu kiekius pas juos, as pilnai tikiu, jog tie patys batai ir gariunuose randami.. beje, kokia gariunuose kaina?

Tai aš visiškai nesakau, kad Embassy kažką ten meluotų ir šiaip vertinant tai, kad jų rinka D. Britanija, tai logiška, kad kainos didesnės (transportavimo išlaidos ir visa kita). Nu kainų, žinokit, nepasiteiravau kažkaip, bet gaunas tikrai pigiau negu iš Shoe Embassy siūstis, manau.

Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 22, 22:05)
Tai aš visiškai nesakau, kad Embassy kažką ten meluotų ir šiaip vertinant tai, kad jų rinka D. Britanija, tai logiška, kad kainos didesnės (transportavimo išlaidos ir visa kita). Nu kainų, žinokit, nepasiteiravau kažkaip, bet gaunas tikrai pigiau negu iš Shoe Embassy siūstis, manau.

Bet važiuosiu artimu laiku kaip tik vienų batų medžioti biggrin.gif , tai galėsiu pažiūrėt kaip su tom kainom
Papildyta:
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 22, 22:09)

Papildyta:
Bet važiuosiu artimu laiku kaip tik vienų batų medžioti  biggrin.gif  , tai galėsiu pažiūrėt kaip su tom kainom

TIK kad ten ne Emassy batai, o gamintojai kažkokie kiti
Atsakyti
Stai cia My Webpage raso, kad batai gaminami Lenkijoje. Man tik keista, kad jie dar turi ir Tailando facebook puslapi g.gif
Atsakyti
Tai gali būti, tik Shoe Embassy dabar turbūt skaitosi perpardavinėtojų firma turbūt, ne gamintojų
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 04 22, 16:36)
Man Ruta del rankiens berods irgi neatrase pora savaiciu, tada paskambinau pasake, kad emailo nesitikrino tiek laiko ar prie interneto nebuvo,kad ja skambinti reikia  smile.gif

Aš dar rašiau ir laukiau, laukiau ir per tą laiką jau sumąsčiau į tashe tashe kreiptis blush2.gif Gal man gyvai apžiūrėjus labai prilips kurį jų rankinė ax.gif Rūtos neišsižadu, atidėsiu ateičiai biggrin.gif

O dėl Shoe Embassy, jei atvirai, kažkaip nusivyliau unsure.gif ne batukais, jie gražūs wub.gif jau ketinau užsisakyti, bet labiausiai džiaugiausi, kad štai - lietuvių gamintojai siūna tokius fainus batukus ir t.t., labai jau užsivedžiau su ta mūsiškių idėja, net pačiai dabar iš savęs juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raudoni bateliai: 22 balandžio 2013 - 21:21
I tema 4u.gif
http://www.15min.lt/...eriams-3-327096
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 04 23, 17:29)

kaip faina thumbup.gif
Atsakyti
https://www.facebook.com/butikasJuLi
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2013 05 01, 13:18)

nu bet ir prikopinus ji rankiniu doh.gif keliu gamintoju klonai laugh.gif

beje, gavau is Dovile Dage jewelry verinuka.

imesiu vakarop foto.
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 04 22, 23:21)
Aš dar rašiau ir laukiau, laukiau ir per tą laiką jau sumąsčiau į tashe tashe kreiptis  blush2.gif Gal man gyvai apžiūrėjus labai prilips kurį jų rankinė  ax.gif Rūtos neišsižadu, atidėsiu ateičiai  biggrin.gif

O dėl Shoe Embassy, jei atvirai, kažkaip nusivyliau  unsure.gif ne batukais, jie gražūs  wub.gif jau ketinau užsisakyti, bet labiausiai džiaugiausi, kad štai - lietuvių gamintojai siūna tokius fainus batukus ir t.t., labai jau užsivedžiau su ta mūsiškių idėja, net pačiai dabar iš savęs juokinga  biggrin.gif

norejau ir as tashe tashe, bet Rūtos rankinės dvigubai pigesnės...
O ir šiaip parduotuvėse sunku surasti odinę rankinę už 200-250 Lt... O čia už tokią kainą gauni kokybišką rankų darbo gaminį.
esu patenkinta ir rekomenduočiau kitiems smile.gif
Atsakyti
kas per Ruta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kazinkokia @ 2013 05 11, 18:07)
kas per Ruta?  ax.gif

Rūta ir jos rankinės smile.gif
Atsakyti