Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

O man kaip tik joms kazko truksta blink.gif Bet pavadinimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2013 06 11, 16:42)
Oho, pirmos mano matytos renkinės gamintos LT kurios gražesnės nei Tashe tashe smile.gif ačiū.

QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 11, 16:51)
Man gal nėra gražesnės... bet grožiu prilygsta  biggrin.gif
Ačiū, Puke  4u.gif

geras, nors atrodo, kam patinka tashe tashe turėtų panašus skonis būti, bet man šios visiškai negražios, ypač proporcijos nedailios smile.gif
Atsakyti
Man irgi jos nedailios smile.gif Ypač rankenos pernelyg grubios
Atsakyti
Nuostabios rankinės, praktiškai net tai ko labai ieškojau wub.gif. Nežinau ar logo norėčiau taip matomo ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2013 06 11, 08:57)
GėdaPelėda rankinės 4u.gif

nesenai užtikau wink.gif

Visai gražios rankinės smile.gif , o brandas tai išvis thumbup.gif Man nepatinka, kad nėra pamušalo rankinėse ir užsegimų g.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, tai gali užsegimą pagal norą padaryti g.gif

Man šios patiko 1, 2 smile.gif
Atsakyti
man jose nepatinka, kad near pamusalo ir rankenos kai kuriose foto jau tokios skudurines atrodo, pvz Raudoni bateliai idetoj pirmoj foto... sietkos smile.gif bet pavadinimas patiko smile.gif kainas gavau, panasios, kaip tashes... tai vien del pamusalo, rankenu normaliu ir modeliu ivairoves as uz tashe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 14 birželio 2013 - 21:48
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 12, 07:23)
Kaip suprantu, tai gali užsegimą pagal norą padaryti  g.gif

tai ko gero. tik, aisku, vel uz papildoma mokesti biggrin.gif

suzinojau ir as kainas is smalsumo. tai jooo... tikejaus maziau, sakyciau ax.gif
siaip kas patinka, tai spalvos. o daugiau tai nea. neisivaizduoju odines rankines be pamusalo? g.gif schmoll.gif ir aisku, be uzsegimo smile.gif
o is esmes, tai tokie paprasti "shoping" bag'ai man smile.gif
Atsakyti
Jei jų kaina panaši į tashe, tai vienareikšmiškai rinkčiausi tashe ax.gif
Maniau, kad pigesnės... Nes tikrai gana paprastos ir be pamušalo, nors man patinka ir spalvos, ir shopping bag forma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2013 06 15, 01:27)
Jei jų kaina panaši į tashe, tai vienareikšmiškai rinkčiausi tashe  ax.gif
Maniau, kad pigesnės... Nes tikrai gana paprastos ir be pamušalo, nors man patinka ir spalvos, ir shopping bag forma smile.gif

Susirašiau aš su jais, tai kainos mažesnės už tashe tashe, pagaminimo terminas irgi trumpesnis. Užsegimą galima koreguoti - pvz dėri užtrauktuką. Man jos visai dailios rolleyes.gif
rankinių kainos:
PIRMOJI PELĖDA – 320 LT
KVIESTINIAI PIETŪS – 420 LT
SEKMADIENĮ GIMUSI – 520 LT
DIDELĖ GĖDA – 520 LT

šiaip nežinau kodėl, bet man jos atrodo tvirtesnės už tashę, bent jau oda atrodo iš nuotraukų kokybiškesnė. Bet gal ir klystu rolleyes.gif

tiesa dar kas pas juos patiko, kad kiekviena rankinė turi savo knygutę, kodą ir "viso gyvenimo garantiją" biggrin.gif aišku, tai smulkmenos, bet jos šį tą duoda. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl.: 15 birželio 2013 - 08:21
Noriu pagirti labai drabuzeliu siuvyklele ''poplin''.
https://www.facebook...6...=ts&fref=ts
Grazus, geros kokybes drabuzeliai, o apie kaina net kalbos nera biggrin.gif malonus aptarnavimas, labai kantriai isdesto , paaiskina, bei pataria...
Atsakyti
QUOTE(Blacbery @ 2013 06 15, 19:07)
Noriu pagirti labai drabuzeliu siuvyklele ''poplin''.
https://www.facebook...6...=ts&fref=ts
Grazus, geros kokybes drabuzeliai, o apie kaina net kalbos nera  biggrin.gif  malonus aptarnavimas, labai kantriai isdesto , paaiskina, bei pataria...

as sijonu dziaugiuos is ten smile.gif

tik pastebejimas - uzsisakiau internetu, atejau pasiimti kompekto - bliuskytes ir sijono, nuotraukoj tiko graziai abu spalviskai... realiai spalvos skirtingos buvo, kaip ne komplekto. Atnesa supakuota, mokek ir neskis. Gerai, kad ispakavau. O siaip patenkinta likau sijonuku labai.
Atsakyti