Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

Man Juozuko kuryba - fantastiska!! thumbup.gif thumbup.gif O kokio sukirpimo jis zmogus- man maziausiai rupi. O beje man jo poziuris apie lietuviu mada patinka, tik butu gakima svelniau issireiksti rolleyes.gif
Atsakyti
Na, mergaitės, visos jūs peikiate Statkevičiaus pardavėjas, kokios jos nemandagios, o aš ten tik vyrus dirbančius mačiau (aš gyvenu gretimame name). biggrin.gif

Pati ten nėjau ir neisiu tol, kol nesiruošiu ką nors pirkti.

Kai kurios iš čia esančių labai įsižeidžia dėl Statkevičiaus kritikos biggrin.gif bet ji juk skirta ne toms, kurios kas mėn iki 1000 ar 2000 Lt savo aprangai išleidžia, o toms, kurios yra visiems matomos biggrin.gif

Na, pasižiūrėkit TV. Kartais net statkevičium nereikia būti, kad pasibaisėtum. Rodo žinias, seimas, duoda interviu moteris riebalais aptekusiu veidu (aš turiu omeny ne apkūnumą, o riebaluotą veidą, visą blizgantį), ji apsivilkusi rožinį kostiumėlį, tokios spalvos, kur tik penkiolikmetėm tinkan biggrin.gif, šukuosena tokia, kad mano sena šluota geriau atrodo smile.gif Nu, argi ne juokinga??? Jei jau eini į visuomenę, nori būti matomas, tai turi rūpintis, kad atrodytum estetiškai, aš jau neskau gražiai, nes tikrai ne visi tai moka ir gali... Bet kai tokie vaizdeliai tai tikrai juokinga darosi. O juk Statkevičiaus toks darbas, todėl ir kritikuoja biggrin.gif Ir gerai, nėra ko eit į pasaulį taip, kaip į tvartą eini biggrin.gif

O mums įsižeisti tikrai nėra ko. smile.gif Aš nesu nei stilinga, nei išradinga ir joks ten Statkevičius ar Dolce ar Versace su savo kritikom manęs neprivers pasijusti blogai smile.gif o kai turėsiu tiek babkių, kad net į kišenes netilps, va tada tegu kritikuoja, kad negaliu normaliai apsirengti biggrin.gif

Visuomenėje yra labai svarbus socialinis statusas, taigi, pagal jį ir reikia elgtis ir rengtis biggrin.gif

Atsakyti
o as buvau toje parduotuveleje. man patiko smile.gif ir ten konsultantu dirbo toks mielas berniukas, siltai pasisveikino, nors ir mate kad apsiprekint atejau smile.gif o vat escadoj tokia sviesiaplauke pardaveja tai ojojoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 11, 12:04)
o as buvau toje parduotuveleje. man patiko smile.gif ir ten konsultantu dirbo toks mielas berniukas, siltai pasisveikino, nors ir mate kad apsiprekint atejau smile.gif o vat escadoj tokia sviesiaplauke pardaveja tai ojojoj  unsure.gif

Na, kad prekės ten thumbup.gif , tai aš įsivaizduoju, o kaip kainos?
Aš čia apie JS ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skarlet: 11 rugpjūčio 2005 - 13:43
Siaip tai ten kainos per daug uzkeltos. Ten tokios odines siuvinetos striukes berods apie 2500lt. O as tokio pat modelio ir is zymiai kokybiskesnios odos pasisiuvau už 800lt. 4u.gif
Atsakyti
Aha, ir man labai idomu kiek pas juozuka drapaneles kainuoja smile.gif kazin kiek galetu kainuot suknele tinkama isleistuvem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^Angeliukas @ 2005 08 11, 15:10)
Aha, ir man labai idomu kiek pas juozuka drapaneles kainuoja  smile.gif kazin kiek galetu kainuot suknele tinkama isleistuvem  ax.gif

Oj, mano svajonių suknelė (megzta) tai žurnale už 5000 buvo įdėta blink.gif
Atsakyti
as ten gal pries pora menesiu buvau, tai vat buvo tokia kremines spalvos suknia, net ir vestuvem tinkanti, tai ji kastavo ~4000lt. aceit daug ranku darbo i ja ideta, kazkokiom gelytem-blyneliais siuvineta, silkine smile.gif
Atsakyti
Tai sakyciau nelabai pigu, bet jei daug dirbta prie tu sukneliu, tai ir kaina turi but atitinkama smile.gif o kiokios kainytes pvz bliskuciu, sijonuku, kostiumeliu?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2005 08 11, 15:49)
as ten gal pries pora menesiu buvau, tai vat buvo tokia kremines spalvos suknia, net ir vestuvem tinkanti, tai ji kastavo ~4000lt. aceit daug ranku darbo i ja ideta, kazkokiom gelytem-blyneliais siuvineta, silkine smile.gif

O kaip kitu rubu kainos??
Atsakyti
apie kitu drabuziu kainas nieko pasakyt negaliu, nes tuo metu daugiau niekas i aki nekrito, tai ir labai neanalizavau kas, kaip ir po kiek... smile.gif
Atsakyti
Domėjausi kiek kainuotų palto pasiuvimas iš mano medžiagos-1500 lt.
Atsakyti