Na, mergaitės, visos jūs peikiate Statkevičiaus pardavėjas, kokios jos nemandagios, o aš ten tik vyrus dirbančius mačiau (aš gyvenu gretimame name).
Pati ten nėjau ir neisiu tol, kol nesiruošiu ką nors pirkti.
Kai kurios iš čia esančių labai įsižeidžia dėl Statkevičiaus kritikos

bet ji juk skirta ne toms, kurios kas mėn iki 1000 ar 2000 Lt savo aprangai išleidžia, o toms, kurios yra visiems matomos

Na, pasižiūrėkit TV. Kartais net statkevičium nereikia būti, kad pasibaisėtum. Rodo žinias, seimas, duoda interviu moteris riebalais aptekusiu veidu (aš turiu omeny ne apkūnumą, o riebaluotą veidą, visą blizgantį), ji apsivilkusi rožinį kostiumėlį, tokios spalvos, kur tik penkiolikmetėm tinkan

, šukuosena tokia, kad mano sena šluota geriau atrodo

Nu, argi ne juokinga??? Jei jau eini į visuomenę, nori būti matomas, tai turi rūpintis, kad atrodytum estetiškai, aš jau neskau gražiai, nes tikrai ne visi tai moka ir gali... Bet kai tokie vaizdeliai tai tikrai juokinga darosi. O juk Statkevičiaus toks darbas, todėl ir kritikuoja

Ir gerai, nėra ko eit į pasaulį taip, kaip į tvartą eini

O mums įsižeisti tikrai nėra ko.

Aš nesu nei stilinga, nei išradinga ir joks ten Statkevičius ar Dolce ar Versace su savo kritikom manęs neprivers pasijusti blogai

o kai turėsiu tiek babkių, kad net į kišenes netilps, va tada tegu kritikuoja, kad negaliu normaliai apsirengti
Visuomenėje yra labai svarbus socialinis statusas, taigi, pagal jį ir reikia elgtis ir rengtis