Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvos dizainerių parduotuvės, "butikai"

kainos tai kaip cia pasakius g.gif pavarcius etikete man nekilo noras pult pirkt smile.gif kuklus drabuzeliai tokie, nelabai mano skonio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(asara @ 2005 08 25, 15:04)
Mergaites, gal ne i tema, bet kokios kainos Ramunes Piekautaites salone. Pvz., megztukai, sijonai, kostiumeliai.

Kažkada teko lankytis vienoj parduotuvėj, kur prekiavo jos rūbais, bet tai nebuvo RP firminė parduotuvė. Tai pvz. toks kuklus kuklus švarkelis kainavo 370, sijonukas-199lt. Bet čia, manau, netgi su nuolaidom buvo.
Atsakyti
kokios dabar nelabai zinau, bet pirkausi ten kelnes kazkada pries pora metu gal? apie 200lt. bet nesiojosi gerai. super net. o va yra kam ir labai nepatiko.....nekokybe pasijaute.
Atsakyti
Mano drauge pernai pirko megztuka, tai sumokejo 400 LT.Siemet dar nebuvau uzsukusi.
Atsakyti
manau zinau as sita firma,ji turi salona siauliuose,ir pacios pardavejos sako,sitos rubu kainos tik siauliams,vilniuje dvigubinam.taigi isvada,vaziuokite pirkti i mazesni miesta. 4u.gif
Atsakyti
o kur Siauliuose tiksliau randasi?
Atsakyti
Žinau Vilniuje gerą odos siuvėją. "Edvardo artelė" vadinasi. Esu siuvusis ne vieną rūbą - viskas super. Oda gerai nešiojasi, viskas pasiūta taip, kad pabrėžtų ką reikia biggrin.gif Bandykit, drąsiai rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2005 06 03, 18:04)
blush2.gif  blush2.gif as tai va siuvausi kostiumeli pries kokius 4-5 metus pas dizaineri Zymanta toki,tai jis ji siuvo grynai ant manes..tai as uz ji mokejau 1000lt ax.gif

pazystu biggrin.gif dariau jam rubu eskizus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 02 06, 21:19)
okodel si tema kaskart pravaloma? blink.gif

Profilaktika, matyt g.gif

O man visai butu idomu pasneket apie lietuviu dizaineriu rubus - temoj nera ivardinta apie kuriuos cia kalbesim - uzsienio ar LT.
Ka megstat? Kur perkat? Kas patinka?
Atsakyti
Sveikos. Keliu tema i virsu. Noriu pasiteiraut apie kainytes J.Žilenienes mados namuose. Turbut atsiras pirkusiu?
Atsakyti
Gal kuri žinote, kur galima įsigyti Giedriaus Šarkausko lininių rūbų ir kokios jų kainos???
Atsakyti
QUOTE(ramintele22 @ 2007 07 01, 12:29)
nzn ar apie sia parduotuve kalbi bet padielkomis ir mados linija prekiauja pati kazkada gariuonuose toki super svarkeli dzinsini su drugeliais nusiziurejau ziuriu tipo D&G bet tik etikete tokia ir vos iziurimos raideles ant kiseneles vienos galvoju dzin perku ir ka jus pasakysit su drauge uzeinam ogi  ziu toks pat kabo tik kainyte ne 250lt kiek as mokejau o tris kart didesne ir cia dar tipo su nuolaida biggrin.gif  taip ir likau nesupratus tai kas cia per firmine parduotuve g.gif  biggrin.gif

As irgi mados linija suabejojau po to, kai visai neseniai nusipirkau armani rankine. Visada, kai pirkdavau rubus, ant etiketes budavo uzklijuotas toks blizgantis lipdukas (pamirsau kaip jie vadinasi) ir tai turetu reiksti, kad preke ne padielka. O ant sitos rankines nebuvo tokio lipduko. Tai internete pradejau ieskoti pagal serijos numeri ar egzistuoja tokia armani rankine is viso ar ne...ir nieko panasaus internete as neradau g.gif Tai kaip cia dabar yra? g.gif
Atsakyti