Veiksminga ar ne - nežinau ar taip jau vienareikšmiškai galima atsakyt. Pati "spjaudau" jau pusmetį, kai nutraukiau kontraceptikų vartojimą. Iš pradžių Arbor rodė ištisinius papartynus (spėju organizmas buvo persotintas hormonais), bet pats pikas - tiesiog papartiniai "bizūnai" matėsi aiškiai. Man asmeniškai akivaizdūs paparčiai sutampa su gleivingų išskyrų laikotarpiu ir visai nesutampa su ovuliacijos laiku, kurį gaunu skaičiuojant dienas.
Išvadas daryk pati

Mano požiūriu - Arbor nebloga priemonė sužinot daugiau apie savo organizmą ir turėtų būt labai gera priemonė planuojant mažylį.
Kaip apsisaugojimo priemonė - nežinau kiek veiksminga... Bet jei rinktis iš kontraceptikų ir Arbor, aš būčiau linkusi rizikuot su Arbor, nei vėl vartot kontraceptikus. Jei dauguma kontraceptikų nerekomenduojami maitinimo laikotarpiu, o pastot po kontraceptikų galima jau vos ne kitą mėnesį, man kyla klausimas, kokiu hormonų kiekiu mamytė "apdovanos" savo mažylį?
Mano atveju baigus vartot kontraceptikus, ištisiniai papartynai pradėjo nykt tik 5 mėnesį - peršasi išvada, kad 4 mėnesius kaip vanduo būna persotintas druska, tai aš buvau perpildyta hormonais?
QUOTE(Aidutea @ 2010 02 05, 10:44)
Sveikutes,
Mane labai domina toks klausimas. Ar tas Arbor tikrai veiksmingas?

Ir gal kuri turetumete ji parduoti?